störd vecka?!

Den här veckan har varit helt störd.
Först värsta stora SO/Sv arbetet att lämna in. Jag har typ jobbat som en galning de senaste två veckorna för att få in det i tid. Lyckades!
Men till ingen större nytta. Eftersom att det var flera som inte var klara är det självklart att inlämningsdatumet flytttas fram. Visserligen bara ett par dagar men ändå. Det gör stor skillnad. Jag menar hade jag vetat det fån början hade jag inte behövt sitta både två timmar i lördags och söndagt. Blir så arg!!!
Lärarna är liksom inte ens sura på de som inte är klara i tid.

Ännu mer stört är och tragiskt är det med Norton. RIP.  :'(
plus en till sak som jag inte vill gå ut med här. Men det känns bara så onödigt och jag känner mig elak och lat. Vi kunde gjort mer men samtidigt kanske det blir bäst såhär...

I alla fall, kollade ponnyakuten avsnittet typ igår eller nåt. Diggar när Julia sitter och sjunger i bilen :P
Men nu ska jag gå och göra nåt annat typ kanske spela lite gitarr eller piano eller nåt. Sen måste jag snart sticka oxå för jag ska vara i skolan om 50 minuter. Musikcafé :D


massa plugg =/

Söndag idag.
Dagen har väl typ innebärt ett litet besök av mina småkusiner. Dem är typ jobbiga :P
Men lite kul var det, körde eye toy och lekte lite tjuv och polis i lekparken. Emelie ramla två gånger i geggan. Oups!
Sen efter det blev det massa plugg typ tre timmar eller nåt. Men nu är jag i alla fall klar med NOn och upplysningen tror jag. Visst skulle jag vilja skriva lite utförligare men jag tror inte att jag hinner eller orkar för den delen. Känner att det får bli som det bli och jag har redan lagt ner mer är tillräckligt med arbete på det där.
Tyvärr hanns det inte med något stall och inte heller något ponnyakuten. Får sparat tills imorgon istället för nu måste jag börja läsa på Nicholas Nicleby som ska vara utläst tills på onsdag.
Förhoppningsvis blire träning imorgon efter den här tjockisdan. Har nästan inte rört mig någonting så ekel på det.Orka inte ladda upp någon bild så det fick bli en tråkheader, men enyoj :P

skooogen :D

Tjao!
Igår vare snabbis förbi stallet och sen friskis med Amanda. Var typ pepp för en gångs skull och ville pröva ett nytt medel pass. Men bara därför var ledaren sjuuuk och ledaren som skulle hoppat in var oxå sjuuk. Därför belv det ett litet uupphoopat medelpass av Ingela. Suveränt kul :D
Försökte typ hoppa lite extra och så men på alla grejjor funkar det ju inte men jag vet inte riktigt. Ok var det i alla fall. Men jag rekommenderar inte Ingelas pass även ifall ledaren är sjuuuk :P

Idag vare stall efter skolan. Borsta lite på bäst och så. Sen ut i skogen med Tamara och käraste Emma. Riktigt kul vare!
Gick dock inte riktigt som vi tänkt oss. Skulle bara skritta egentligen med de var lite tända så ja. Ni kan nog räkna ut resten och ja, kul var det. Man liksom garvar så mycket att man inte kan bromsa. Men när Tamara dampar loss undrar man faktiskt lite vad som hänt. Fast Pari var mest damp.
jag vill ha mat.

Hej,
jag sitter typ här och är hungrig.
Kom hem från stallet vid typ lite innan sex och sen efter det har jag försökt att plugga lite. Som ni märker gick det inte så bra :P
Hamnade här istället. Great!

Dan har typ varit händelslös.
Först skola, musik, språk, boxning på idrotten, se på film och sen ha SO. Inte värsta kul direkt men inte tråkigt heller utan bara typ ingenting. Jag blir så depp då och sen i stallet hände inget speciellt heller. Bara mockade typ och snacka lite och nu så vet jag att jag måste plugga. Asså, totally opepp blir man jue.

Min tröst är att Andra Avenyn börjar klockan nio och sen efter det är det happy trapper TV. Det är nice. Seriöst är det oftast typ så kul att man nästan dör av garv :P

Imorgon blire troligen skola, stall och lite träning vilket är mer än behövligt just nu. Har inte tränat ordentligt på två veckor bara för att jag har haft en älskad och underbar förkylning :D Nästan så jag börjar sakna den nu när den börjar ge sig av. NOTNOTNOT!

Jaja, nu måste jag skärpa mig med pluggandet så byebye.Varför är det inte sommarlov nu?!


15 today :D

Hej,

måste bara börja med att säga att Anna skrämmer mig, nerå :P
och att mina HEJA kompisar är bäst!
Blev typ helt chockad när jag kom in i klassrummet efter idrotten och så står det en kaka med ett kort där från de bästa. Då blev jag massa glad :D
Gick typ runt och var jättenöjd hela förmiddagen, så tack för det! Sen är jag bjuden på kalas med, härligt.

Förövrigt har dan vart bra. Hade boxning på idrotten och jag höll på att dö när vi körde plankan. Typ skaka efteråt och trodde att ryggen skulle gå av men kul är det at plåga sig lite ibland. Fattar inte hur Nisse gör för att bli så stark?!
Tekniken var kul idag oxå, värsta kul att limma med limpistol, haha. Jag är omogen jag vet :P

Skynda till stallet sen efter skolan och ha lite sitsträning för Maria.
Gick rätt bra faktiskt i alla fall i traven. Galoppen sistter jag ju som jag gör i men jag får jobba påt.
Förhopnningsvis sitter jag kanske lite bättre nästa gång oxå (men troligen inte). Det blir i alla fall lättare att veta vad jag ska fokuser på så det är ju bra i alla fall!
För jag måste faktiskt skärpa mig, det är inte acceptabelt att sitta så som jag gör xD

Mockade lite hos de två hestarna sen innan jag åkte hem!
Blir bara att tat lugnt ikväll, skönt :)De är lika knäppa som de ser ut, men de är ändå bäst :D

 

Två fina skridskor bilder får det oxå bli bara för att jag är bäst på skridskor!
(Eller?)


Ny blogg blev det :D

Tjo!
Nu flyttar jag hit istället.
Även om den inte är så snygg så ser den i alla fall bättre ut än den gamla, haha :P
Någon dag då jag hinner kanske jag fixar den ännu mer, men just nu kände jag att det fick duga. Gör typ massa saker hela tiden oxå så hinner inte med att fixa sånt här.

Dagen,
var sista träningstävlingen idag. Skönt men lite tråkigt samtidigt. Dresyren har väl inte varit någon höjdare men hoppningen har gått över förväntan, två CL rosetter. En idag, duktig hest.
Red tävlingsklassen oxå, två stopp blev det men jag tar på mig det. Tycker ändå att Tamara skötte sig ganska bra :D

Kollade nyss på ponnyakuten och bara för att jag är elak tänker jag avslöja att Julia hoppade 60 cm.
Så kul är det att typ alla kollar påt :)

Nu hinner jag tyvärr inte sitta här mer för den politiska revolutionen i Frankrike sitter och väntar på mig så önska mig lycka till med pluggandet och så ses vi nån annan gång.

Byebye,

 

En ful och en fin häst!
Nerå,
båda är fina men mest Lillen :P

RSS 2.0