Citat a la Fredag och lördag

Igår efter idrotten
Sanna - "Jag vet inte vad jag ska göra. För alla ni ska väl hem nu, så ingen kommer orka vänta på mig om jag ska duscha..."
Olivia - "Jo, jag kan vänta på dig Sanna för jag ska på toa och jag har problem med min blåsa så det tar lite tid för mig att kissa."

Idag i stallet när jag skulle ta in Filur (och Pari)
Jag - "Jag kan väl ta Pari i handen?"
Maria - "Varför ska Pari in?"
Jag - "Nej, Pari ska inte in..."

Idag inne på mitt rum
Mamma - "Johanna dina blommor ser törstiga ut!"
Jag - "Skulle inte du också göra det om du inte fått vatten på ett par månader?"


Orientering och mvg-matte

Tjooooooo!
Jag är jättetrött just nu. Började dagen med orienteringsdag! Gick bra faktiskt, jag och Elin är lätt fett bäst. Tog 16 av 20 kontroller så vi är nöjda ;) Hahah, omklädningsrummet sen efter det säger jag bara, roligt :P
Lunch och sen vare typ en matte genomgång på MVG nivå så då fick alla 9:or som ville gå på den göra det. Det var bra tycker jag så nu har jag lärt mig både 1:a och 2:a kvadreringsregeln (Y)

Var uppe en kort stund i stallet också. Koll var det där, haha :P

Jag gillar inte att det har brunnit i dem där husen igen, inte bra...

För alla som vill veta är det bara 33 skoldagar kvar till jullovet, det är inte mycket ;)

Tjossan.


Ledig

Ibland gillar jag öppet hus, typ dagen efter :P
Asaskönt att vara ledig. Mindre skönt att jag måste skriva rent mitt svenskaarbete på min lediga dag.

Ska i alla fall bli lite stall, träning, frisör och HEJA-tid ikväll tror jag!You are beautiful ♥


Mot chicago

Har haft en skrattig dag!
Underbart när Vendela berätta om sina mor och farföräldrar, hahah ;)
Sen var det ju ganska intressant också att cykla hem med en väska i cykelkorgen, 2 fulla newbody påsar på styret och en på pakethållaren. Hahah, galet kul! Jag och anna typ garvade så vi tjöt nästan. 41 paket sammanlagt hade jag och asså gudars. Sånt där måste upplevas för att förstås!

Nu bäre snart av mot chicago, det blir nog gött!

Kram :)


Because you had a good day

Wiiiie!
Vad duktig den lille filuren var förut idag :D
Fick ett nedslag i 60 och sen i 70 så hade jag lite för dålig yttersida mot nummer fem tror jag, blå-vit-gul var det i alla fall. Så där blev det att vi inte hann med riktigt utan sprang bredvid istället men det var helt klart mitt fel. Fyra fel i båda starterna alltså men eftersom att det var våran debut tycker jag ändå att vi får en guldstjärna! Positivt var att han bjöd på lite själv också till skillnad mot hur det brukar vara på träning :P Duktig hest.
bara massa kaos

Tjopp!

Idag har varit en utav de kaosigaste dagarna på länge :P
Först upp på Gymnasiemässan, var där tidigt så det var ju inte jättemycket folk men tillräckligt för att det skulle bli rörigt. Finns ju så himla många gymnasier och program man kan välja och allting så jag vet inte riktigt vad jag ska välja. Känns i alla fall som om det lutar mot ekonomi-ekonomi eller barn och fritid-fritid och hälsa på antingen kunskap eller haga. Möjligtvis kungsgård också för dem hade att man typ kunde bli diplomerad gymnasieekonom eller något sånt och det verkade ju ganska bra. 
Sen vare plusgymnasiet också som hade typ barn och fritid-fitness och hälsa men jag vet inte om det var feltryck för på deras hemsida finns inte det med. Där står det att det heter omvårdnad-friskvård och hälsa. Knäppt! Men annars verkade det bra om det nu var barn och fritid för då blev man också diplomerad någonting.
Det jobbiga är bara det att jag vill gå studieförberedande samtidigt som jag vill läsa hälsa och näringslära och sånt typ. Sen vet jag ju inte vad jag vill bli heller men det varkar ju kul att vara typ träningscoach och liknade samtidigt som ekonomi verkar intressant.
Helst vill jag läsa hög matte också men det finns det ingen garanti för på BF som jag har uppfattat det. Blir alltså att jämföra och se om det kanske finns något annat sätt som man kan läsa fritid och hälsa på.

I alla fall slut på det där känner jag!

Stall, kaotiskt som tusan folk överallt och ingenstans. ridlekis gick väl ganska bra och sen var det ju lite småkomiskt också när vi skulle bygga hindret emma, amanda, maria, agnes och jag. Emma och amanda försvann sen gick maria och leteade efter en skålla medan jag och agnes stod kvar och väntade. Sen typ fem minuter senare kommer maria tillbaka och vi bara hittade du ngn skålla? Men då hade maria inte ens gått och letat och typ helt glömt bort det, hahah. Kul :D

Kvällsfodra förut också men då vare ju lugnt i stallet i alla fall, så himla mysigt att vara uppe på kvällen! Älskart ;)

Imorgon äre tävlingsdebut för Fille, får se hur det går? Antagligen gåre kanoners bara jag skärper mig men det vet man aldrig om jag gör. Jag får peppa mig till att rida ordenligt eller nåt typ :P

Gonatt!Så himla orättvis och sugit allt kan vara. Du är saknad
till tusen och det kommer du nog alltid vara. Kommer
                        alltid älska dig ♥
 

Anledningen till att fb är så kul :P

Johanna Lundin Johanna Lundin rädsla är att stapla ägg på willys...

Amanda Kennmark, Elin Boiardt, Elin Lundqvist och 2 andra gillar detta.

 • Emma Fredriksson nej. rädsla är att köra stora vagnar med disk som när som helst kan rasa in i massa hissar..
  den 22 september kl. 21:48 ·
 •  
  Elin Lundqvist rädsla är att lägga hela sin vikt på en galen golden retriver!
  den 22 september kl. 21:50 ·

 • Emma Fredriksson rädsla är att gå vilse i flygeln som är helt öde..
  den 22 september kl. 21:51 ·
 •  
  Elin Lundqvist rädsla är att behöva bära upp en tax som kan bryta ryggen..
  den 22 september kl. 21:53 ·

 • Melanie Landmark rädsla är när man känner fruktan inför något, många får ofta hjärtklappningar och i vissa fall kan man även börja hyperventilera. Detta fenomen är vanligt, då många oväntade händelser dyker upp under sina dagar!
  den 22 september kl. 21:53 ·

 • Elin Lundqvist rädsla är att vara en vandrande wikipedia
  den 22 september kl. 21:56 ·
studiedag shalalalala, studiedag shalalalalala...

Måste börja med att säga att jag absoult mer en verkligen inte har något emot studiedagar :D

Började dagen med att åka upp till stallet vid 9 typ eftersom att jag skulle dressyra lite på Filur för Cissi. Det gick väl, jag vet inte typ okej. Varken bra eller dåligt liksom, eller jo i början gick det dåligt för han var typ pigg och kunde inte koncentrera sig alls. Så då blev det lite galopp istället så han fick springa av sig lite grann och efter det gick det bättre. Men jag har typ världens sämsta armar när jag rider i höger varv för då typ fastnar dem på vänstersidan känns det som, okej det går typ inte att beskriva. Men det blir typ som om jag leder till vänster och håller stödet på inner när det ska vara tvärtom. Det suger men jag tror att jag gör så för att jag inte orkar hålla emot och trycka ut honom på spåret igen med min högerskänkel, haha. Stryker det här tror jag eller så kan ni ju bara strunta i att lägga det här på minnet :P

I alla fall så fixade jag lite med alla kakor och sen åkte jag hem. Gjorde sån här smoothie eller vad det heter, asagott blev det. Vill ni ha receptet? Okej, då får ni det :D
Johannas smoothie:
1/2 banan
lagom mycket frysta hallon och blåbär
det ska vara mer hallon än blåbär
lagom mycket mjölk

1. Mixa bananen, de frysta hallonen och blåbären.
2. Häll i lite mjölk så att det blir en bra konsistens.
3. Häll allting i ett glas = ta en slickepott så att du
    får med exakt allting. (Viktigt för att minska på svinnet
    och för att det är för gott för att hällas ut :P)
4. Drick up allt, helst med ett sugrör ;)

Efter det har jag städat och kollat på TV!

Imorgon blire lång sovmorgon. Sen plugg och efter det blire stall och såndär sisu utbildning på kvällen :) Det kommer nog att bli mucho bra!
HeJDå :D


måndag

Idag har varit en bra dag!
Kul faktiskt att komma tillbaka till skolan igen eftersom att min klass är så himla bäst. Mindre kul att vi fick både engelska och No-ord men sånt får man väl leva med.
Stall blev det efter skolan. Skritta med L8 upp till fältet och vara tidtagare när hon galoppträna, mycket skönt att bara sitta där och låta Fille äta gräs när L8 och Ragnar fick jobba. Haha, ibland är man ju sjukt lat faktiskt men jag tror att Filur blev glad av lite vila i alla fall. Undra om han gick hästgymnasiet i förmiddags förresten? Jaja, skitsamma.
Imorgon 08.10 är det orientering som gäller. Tagga säger jag bara, Elin och jag ska äga skiten ur alla som vanligt :P bara man inte måste orientera själv då blir jag ledsen...
Sen kommer en ny hög kakor imorgon också så det blir det att pyssla med det.

Annat som måste göras är att komma igång ordentligt med träningen igen. Börjar man vara lat är det så himla svårt att komma igång igen. Har typ varken sprungit eller varit på friskis på mer än två veckor och det känns så bajsa på det.blir en mycket gammal bild idag på den absoluta bästa hesten som finns!

"Godbye everybody I have to go..."


Så himla bäst!

Allting känns bara helt super just nu. Praon är avklarade och det har gått mucho bra. Ska hämta ett intyg på hur duktig jag har varit (eller troligen har varit) nästa vecka, haha. Ska oxå lämna in en ansökan om sommarjobb då så hoppas, hoppas :)

Filleboy skötte sig mycket bra igår oxå, han saknar nog inte sina vargtänder. Dressyrade lite och stundtals blev han ganska fin tycker jag. Det är så svårt bara för oftast är han helt öppen eller så krullar han ihop halsen jättemycket men märkte stor skillnad på han bara jag red på lite mer framåt. Det svåra är ju bara det att jag inte kan sitta ner ordentligt när han går i ett bra tempo så därför rider jag i undertempo hela tiden, fy skäms. Det får bli mitt mål, lära mig att sitta ner. Lycka till Johanna! hehehe.
Nej men faktiskt vare skönt att det gick bra för har känts så himla meningslöst ibland, och inte blev det bättre av att det var helt ok att rida lektion. Men nu är jag back on track igen ;P

Var på stan förut idag oxå med Amandapanda. Sprang runt lite grann överallt och sen åt vi på Fräcka Fröken och det var nice! Älskar sånna där människor som jobbar där, hahah. Nerå, har ju faktiskt praoat där och Martin kände igen mig, coolt. Han är en kul människa!

Imorgon har jag filuren igen och på måndag med. Undra vad jag ska göra känns som om jag borde bestämma mig snart...

I alla fall så blire film eller nåt sånt med amanda snart men innan det ska jag spela lite på min gitarr som äntligen har 6 stränger istället för 5.Bara för att jag känner för att lägga upp den här bilden även fast jag har världens sämsta skänkel, korta läder och en allroundsadel och för att det är från första gången jag red han så ja. Såhär fick det bli!


RSS 2.0