Mitt liv just precis nu

* Är hungrig trots att jag åt middag för bara en timme sedan.
* Borde tvätta håret :(
* Känner mig nöjd över att ha köpt en bikini idag för endast 208 kr när den egentligen skulle kostat 348 :)
* Får lite panik på mamma eftersom hon verkar helt desperat om att jag måste skaffa en jättefin klänning till studenter och min skolavslutningen. Köpte en häromdagen men den dög tydligen inte vilket är helt otroligt med tanke på att jag inte ägt en klänning sen jag var 8 år typ och hon borde vara glad över att jag ens köpte en. Hon är till och med så despertat så hon kan tänka sig att betala en del och köra till linköping om inte utbudet i norrköping räcker. Galet!
* Borde göra lite plugg för att slippat senare.
* Tycker synd om Filur som har fått några små bölder eller vad man nu ska kalla det på ryggen :(
* Försöker bestämma mig för vad jag ska göra på valborg.
Värt att veta!

Häromdagen kom jag på en mycket förvirrande sak. Ni vet Twilight-böckerna va? I den första är Bella jättekänslig mot blod och typ svimmar på biologin när de ska testa blodgrupper men i fjärde boken när hon är gravid så kan hon dricka blod utan problem. Det går inte ihop så jag undrar lite hur Stephenie har tänkt för det blev ju inte alls bra och nu går jag runt och stör mig en massa på det :(

Om exakt fyra veckor spelar vi upp vårat slutprojekt och om fyra veckor och en dag sitter jag just nu i Spanien med klassen. Det är endast fyra hela skolveckor kvar tills jag slutar nian, underbart med stora bokstäver! :)

Mina enda läxor just nu är mina trettiotvå spanskaglosor som är tills nästa torsdag och förhoppningsvis får vi inget mer!

Fruktsallat är gott och i sommar bestämmer jag här och nu att jag och kusin ska göra om den fina anrättning i år igen :)


det är bäst

Är det bäst, eller är det bäst?
Igår sprang, åt glass och sola jag med Elin och Anna. Jag var med på en kul övernattningen i stallet. Idag har jag varit i stallet, solat, ska träna med Martina och kanske träffa Elin och Amanda ikväll. Imorgon blire skogen med Amanda och hestarna och på kvällen blir poppkalas med HEJA. Är mitt liv bäst just nu eller?

Life on mars

Jag känner att det här lovet kommer bli grymt!
Invigde det med att vara ledig i fredags eftersom det var melodifestivalen så i stället var jag i flygeln hela dagen. Typ handla massa gott, fixa logerna, kolla genrep, kom fram till att Daniel Adams Ray är bortskämd, kolla riktiga "showen", dansa lite till Daniel Adams Ray som egentligen inte är något bra, satte mig i logen innan jag tog bussen he med mina kära smedbybarn :P
Jepp, det var fredagen! Igår då vare stall som gällde, lördagsfika och sola ute på terassen i finaste vädret innan jag gick på teorin som var rätt bra faktiskt :) Hem för att sedan träffa Felicia. Vi hade tänkt åka och äta glass men det var lite mörkt och kallt för det vid halv tio så vi åkte till mars istället och vandra lite. Fint vare i alla fall! Nu blire snart stall ;)

Kraim :D

påsklov

Har påsklov nu eftersom jag är ledig imorgon och det är galet skönt. Blir ju helddag i Flygeln typ för att förbereda inför melodifestivalen och så. Var där idag med och fixa logerna och lite så :)

Annars är mitt liv braigt! Har kommit igång med träningen rätt bra och Anna, Elin och jag har börjat springa nu med. Bäst är allt, har liksom inget plugg, och hinner typ med vad jag vill. Underbart!


Min fina hest

Jag saknar min stjärna ♥

Hallotch :)

Tisdag vare.
Mitt liv är bäst just nu. Typ inget plugg. Jag har kommit igång med träningen och är för tillfället väldigt pepp. Filuren är en duktiig häst som sist hoppade väldigt glatt och idag så galoppera han jätte fint och samlat. En duktig häst är han även fast jag är väldigt otydlig ibland. Det är i alla fall väldigt kul att rida han nu och det gillas ;)

Hahah, juste kom på en grej jag tycker är kul! Det var en gubbe från plus som irngde och bah:

- Asså hej, vi har informationsträff ahablahabla dåvah.
- Eh, ok.
- Vet du vad en macbook är och såvah?
- Eh, ja.
- Man får en sån här och man får behålla den när man slutar.... om man får examen o såvah.
- Ok.
- Nice va? Vad har du sökt och såvah?
- Natur.
- Det har vi inte här vah, kan du tänka dig nåt annat eller o såvah?
- Tror inte det.
- Okej, får vi har ju frisör! Det är populärt bland tjejerna och såvah.
- Naej, ska inte gå det.
- Stylist har vi ju också och såvah.
- Nae.
- Spa och fitness?
- Nej.
-Okej lycka till ochsåvah i framtiden (något surt).

Hahahah, stackars killen. Något blåst kanske och något dåliga plus som ringer och jagar elever :P

Kom inte på något bra att skriva här

Min vecka har varit fin! Den inleddes med att jag hade Filur både måndag och tisdag. Dressyrträn må. och hoppa på ti. Filur var en glad häst eftersom han fick vara på banan så det var sköj.
Annars har jag för första gången i år varit ute och sprungit eftersom att min klass är en latisklass och tjatade sig till att få slut klockan elva idag så då blev det hemläxa att träna själv så jag och elin tog på oss springskorna. Glömde nästan bort att säga att jag haft våffelkalas i veckan med. Bäst vare! När alla satt och åt krämig broccoli, potatis och spenatsoppa tog jag och mina vänner och lassade upp grädde, sylt och våfflor på vårat bord. Det var nice speciellt med tanke på att de flest såg något avis ut, hahah :P Jag vet att jag är skadeglad!

Nu ska jag snart iväg och träffa folk och immorn blire örebro på släktträff typ. Kul blire!

Hajdotsch!

RSS 2.0