att misslyckas totalt med en tidsplanering

Hejhopp!

Skolan idag var ganska sköj, lite svenska, data, matte och spanska. Vår spanskalärare verkar rätt skön, lite lat kanske men ändå ganska bra. Bland det första hon säger är "Aaahhhhhh gu så trött jag är. Idag slutar vi tidigare." Strax därefter kikar en av rektorerna in och då säger hon "Ohh nej, rektorn är här! Då kan vi inte sluta tidigare." Tre kvart senare är alla på väg hem, vi fick sluta en halv timme tidigare, hihi. Gilla med stort G och ah juste! Jag citera henne inte precis men satte det ändå i kaninöron för skojs skull :)

Tänkte bjussa på lite tips idag också om hur man misslyckas totalt med en tidsplanering.
1. Se till så att du inte har vädret på din sida.
2. Stressa inte.
3. Börja fixa med något som tar lång tid så du garanterat inte hinner med du skulle gjort innan du blev klar med det du nyligen började med.En till grej! Har du någonsin tråkigt? Uggla lite :)

See ya!


konsten i att inte bli nollad

Tjobree!

Nu är skolan igång och den börjar lite smått underhållande/skrämmande med frackvecka. Som tur är har jag dock kommit på hur man skyddar sig mot skoslickning, ketchupnedsprutning och pennkladd i pannan, eller jao, två gånger fungerade det i alla fall :P
Två gånger låg jag nämligen i riskzoonen. Första gången sprang jag och andra sa jag att jag gick i NV2B, mitt enda problem är att hela 4 skoldagar återstår och jag har ännu bara överlevt än. Kanske borde jag passa mig lite extra också eftersom att jag förut idag ritade en 0 på kinden på en däckad trea, kunde inte låta bli men jag stod och tveka rätt länge kan jag ju tala om... Hihi, kul var det!Nu ska jag powerwalka lite med annispannis! Ha det gött :)

chötta

Efter en massa skoj och lite väldigt mycket mindre sömn är jag fortfarande en glad tjej! Fina vänner är bra och att leka bajs-leken, leka pang, köra samurajen och grilla marshmallows är ganska så kul. KIIIHAAAYAAAIIIHHHAAAKII typ!

Imorgon ska jag upp till mina hästar igen, gå till skolan och typ så. Nu kör vi alltså eftersom schemat börjar imorgon och min plan är att chötta ( jag ska liksom kötta chillande). Det är min strategi, hösten blir nog fin.Min döda hamster tjaba är faktiskt väldigt söt :)

Hejhejhejhejhej!

kanske borde tagga ner

jag kom nyss hem från en övernattnings som var ganska så lyckad. lite bättre har jag lärt känna mina klasskamrater och ja typ så. red filur förut också och han var piggelin. i helgen blir det östgötagården och sen börjar vi efter schemat på måndag. slut på allt chillande, det blir tufft men det fixar jag vettni! ha det gött så syns vi på söndag :)

lite packning o så va...

Hej!
Jag heter Johanna och är 16 år. Min dag började med att jag gick upp och cyklade till skolan. Där chilla vi mest runt lite tills det blev lunch, sen räkna vi lite matte. Efteråt åkte jag och några klasskamrater och handla godis för imorgon ska jag min och den andra klassen till sörsjön och sikargården. Då behövs det godis (synd bara att jag håller på och äter upp mitt godis nu)! Sen cykla jag till stallet och mockade, borstade och joggade Filur. Sen smörjde jag Filurs träns innan jag gav han en säck, bytte om och cykla hem. Nu har jag precis ätit mat och snart ska jag iväg till friskis och gå på dans fuego. När jag kommer hem ska jag duscha och packa.

Syns på fredag kanske :)OBS!

Såhär såg jag ut förra sommaren när jag satt i en filt i soffan i storstugan på landet efter att jag och emma hade varit ute och busat. Ursäktar att bilden är lite sne men eftersom bildkvaliteten är bra la jag upp den endå.

början på tre år

Här kommer några fina konversationer jag och en kompis hade när hon börja gymnasiet och när jag börja gymnasiet men eftersom jag inte vet om personen vill vara anonym eller inte tänkte jag använda namnet Klas som pseudonym för hennes namn men vill hon tillkänna ge sig ger jag henne friheten att göra det i en kommentar.

Jag skriver:
Men Klas vilken grej, du är nu en stor tjej och för att fira detta med buller och bång tycker jag att du ska köpa dig en färsk polkagrisestång och sen är det bara att le och vara glad så att de dig som elev vill ha men sen när du väl är inne i detta beffiner du dig säkert i lärandets hetta men som sagt är du så bra att du inte några problem lär ha så grattis och tjohej till dig och många kramar ifrån mig :)


Klas skriver:
Johanna, jag vill börja med att säga, TACK!!!<3
Jag försökte komma på ett bra rim, frågade till och med min nya klasskamrat Tim! Men det gick inte så bra för han ville bara rimma på hurra.
Kunskapsgymnasiet var tryggt och killarna log väldigt snyggt! Att börja klockan ett, är så fett! Hoppas du får det bra på inriktning fil, och att du i framtiden skjutsar mig över allt med din bil! Jag är så nöjd med mitt val, och längtar till att gå på kunskaps egna bal!
Imorgon ska vi "nollas" i vrinneviskogen, men hoppas dem drar med oss till krogen! Nästa vecka lär vi oss använda kunskpasporten, jag hoppas du sparat photoshoot korten!
Puss och kram från mig till dig, förresten firade jag med att köpa en polkagris stång, den var väldigt lång. :)<3

Jag skriver:
Hihihihoha men för att nu lite ärlighet ha du nu måste berätta hur allting va! Fick du någon riktig vän eller kommer det sen och gillar du din klass eller är den helt kass?

Klas skriver:
Okey, jag tycker om dig, men nu är jag trött så vi slutar rimma även om det är sött!
....Klas skriver:
Lycka till på denna stora dag, massor av hurra! Du är en duktig tjej, som kommer fixa denna stora grej! På inriktning fil, hoppas ni får gå flera hundra mil! Hoppas nollningen på eber, inte ger dig feber. Eber nollningen kommer du vara klen, men jag tvivlar på att du någonsin kmmer vara sen! Även om du kommer gå på en hel del fest, glöm inte att mata din häst! Nu så ska du också haffa, en fin kille ska du skaffa! När han går fram till dig och frågar vad som händer? Le fint med dina tänder. Jag kommer sakna dig min bästa Johanna, hoppas det är godare lunch på eber än pyttipanna! Lycka till på spanskan, låt ingen reta dig från franskan! Kramar som stramar :(<3


Jag skriver:
Klas vilken dag men jag gissar på att det bara är att le och vara glad, min klass den var blatte så jag måste nog lära mig dricka latte. Men annars verkar det bra och till min mentor Cia, ja till henne vill jag fria. På torsdag ska vi övernatta tillsammans med NA1B hoppas inte dem är helt sné. Och inte ska jag glömma att mata min häst, nae, hellre får jag pest även fast jag gillar fest :) men hur var din riktigt första da, du kanske snille va?Fortsättning följer..... (eventuellt?)

då var det sluuut

Jahaja!
Var det verkligen såhär snabbt det var meningen att lovet skulle gå? Det tror inte jag i alla fall. Så mycket har jag gjort men så lite har jag hunnit med hur nu det där gick ihop sig?! Lite jobbigt känns det faktiskt men det blir väl bra kanske. Typ lite. Kan man hoppas på. Eller inte. Fast jo. Eller nej.
Jag tar nog lov en vecka till tror jag....

Typ så känns det men skit i det nu för nu ska det pratas pay and jump i två meningar! Pay and jumpen gick bra till största delen, skapligt med pengar tjäna vi och folk var glada. Att harva banan var lite tungt men jag och Hillevi kämpade men värst var det i ridhuset där underlaget är såhääär sääääämst. BAJS!

Annars var dagen ganska lugn, lite pyssel med Filur i form av promenad och lite liniment, en kvälsspowerwalk och en titt i spegeln på min lite fula haka. Fast så ful är den faktiskt inte, nej, bara pytte. Och jag måste säga det igen! Jag tycker synd om dig Filur :(

Men för att prata lite sommarlov måste jag säga att det varit ganska bra, att bada i ågelsjön är chill, att sova på en ö är tufft, att bo i en stuga är skoj och att lana o dygna, ja det är väl bara sånt man bör ha gjort ;)
Jag sluta i alla fall sommarlovet med att äta paj och vaniljsås och då slog en tanke mig. Jag har alltid trott att jag gillar den såsen men den smakar ju faktiskt typ varken gott eller äckilgt och då kom jag på att jag tror jag gillar den bara för att andra säger den är god. Sensmoralen blir alltså att det är lätt att påverkas av andra.

SLUT på detta inlägg efter att jag lagt upp lite snygga sommarbilder ;)Jag hade inga nya bilder på oss ju (HEJA) så Hillevi (eller jag snodde den ovan från din blogg) skicka :D

man kan nog kallat magplask

Hejhopp mina vänner!

Om jag nu ska summera kvällskursen har det väl gått sådär. Första dagen gick det bajs typ, men dag två blev det mycket bättre och troligen lite tack vare en mjuk padd och massagen, dag tre gick även den bra och kul var det att faktiskt lyckas lite med dressyrövningarna men idag sa det bara plask. Hoppning var det men vi hittade aldrig riktigt flytet även om vi fick till en skaplig "framhoppningsbana" typ men sen när vi skulle börja hoppa lite mer på riktigt hamnade vi typ i ett helknasigt mellanläge tror jag precis innan första hindret men annars tror jag det var helt okej förutom avståndet dårå. Men i alla fall! Eftersom vi kom helt fel så typ lyckades vi på något sätt dra med oss alla bommar ner och sen gick vi omkull typ samtidigt så jag åkte iväg på banan och Filur slog över eller typ hamnade på sidan på något sätt. Vet inte riktigt men leriga blev vi och stackars filur skrapa upp sig framme på bringan men annars kom vi väldigt väl undan med tanke på vad som kunde hänt men filur skadade sig mest. Jag fick mest munnen full av sand men mitt huvud har börjat halka efter lite nu så lite sömn kommer bog inte sitta fel.

Är så synd bara nu när han blivit så fin att det här skulle hända för dels blev han ju lite rädd för hindrena typ så hans självfortoende fick nog en rejäl smäll så vi skutta bara över ett minihinder några gånger efteråt för att känna att allt var okej. Men hoppas verkligen inte att han sträckte till sig någonstans för då får jag skuldkänslor :( stackars ponny men jag vet inte riktigt vad som gick fel, tror bara det var avståndet som spöka lite men vet inte. Imorgon ska han bara ledas lite i alla fall för att mjuka upp kroppen lite och sen blir det nog lite linimentliknande salvor också på det.Bästa stackars lille fille :(

det går uppåt

Då var den tredje dagen på kvällskursen avslutad, fort går det! Kul är i alla fall att det bara går bättre och bättre för varje dag typ. Är ju lite svårt att jämföra hoppningen och dressyren eftersom att det går bra på olika sätt men han har blivit mycket bättre i formen och han slår inte alls lika mycket med huvudet nu heller som innan betet och det är kul. Då slog han ju liksom hela tiden och för allt medan han bara slår upp ibland nu om ni fattar skillnaden :P
Lyckades till och med med öppnan stundtals men inte med slutan. Ingen av oss verkar vara särskilt bra på det, naej! Bättre gick det i skänkelvikningen i så fall där han var riktigt duktig stundtals men i den förvända galoppen blev det jobbigt men som sagt är jag ändå nöjd med dagens ridpass och tömkörningsteorin var kul men jag måste bli bättre på det alltså!

Annars har dagen varit lugn och träningsgruppen var sköj men inte var det särskilt kul att cykla till stallet i spöregn men jag och Ebba var tappra nog att ändå cykla upp (i våra allra snyggaste regnkläder)!Hade gött! ;)

it's friday

Halihalo (som siv och viv skulle ha sagt)!

Att sova i tio timmar är ganska så skönt så nu är jag en utvilad och glad chey :) och tur är väl det eftersom dagen till ära kommer bestå av träningsgrupp och kvälsskurs! Idag tänkte jag försöka vara ute i god tid också med att borsta och så för jag hatar att stressa precis innan jag ska rida och då blir allt som det blir och blir blir inte alltid så bra då. Annnars är väl allt ganska lugnt fram tills klockan två då allt drar igång men tills dess måste jag knåpa ihop någon mat och fixa med lite småsaker.

Sååå hej på er så slänge!

att rida till rix fm

Hihihihohohihihiha!

Jag är klar med sisu nu och det känns rätt gött ska ni veta för det innebär att jag har sommarlov på riktigt nu (i cirka tre dagar...) eftersom att alla mina jobb är klara. Så 7 dagar jordgubbar, tre dagar stall och 32 sisu uppdgrag på det har gjort att jag tjänat rätt så lagom med pengar och det gillas. Älskar att alla mina jobb har varit så simpla också, jag har liksom sluppit allt det där med 8 timmar långa arbetsdagar i fyra veckor i streck för även om det kändes lite trist innan sommarlovet är jag glad för att jag slapp det i efterhand. Jag menar, jag har ju hela livet på mig till att jobba sen ;)
Det enda dåliga med att jobben är slut är att pengarna tar slut och att jag inte får träffa några fler söta barn för en del grupper har varit så kul att ha och jag älskar en lillgammal kille jag mötte igår för 1. han var ungefär såhääär söt, 2. han var ungefär såhääär klok och 3. när alla barn knuffades i knuten skrek han "meh grabbar, vi måste tänka efter nu och hjälpas åt!". Notera att grabben var åtta år gammal :)

Kvällskursen idag blev i alla fall väldigt skojsig för Filur kändes mycket bättre, tror han gillade sin nya padd och lite massage också. Så hoppa glatt gjorde han och han har blivit så himla duktig och då blir jag så glad :) Jag skulle typ kunna hoppa hur mycket som helst när han är som idag och jag känner verkligen när jag gör rätt och när jag skulle behövt hjälpa honom mer och jag vet liksom hur jag ska inverka för att hjälpa honom då och det är så kul att känna att man i alla fall kan göra något lite rätt ibland!

Måste nog bara säga också att när man glad är typ kvällskurs i stallet det mysigaste och roligaste man kan göra även om den ligger under hela agustifesten. Eller juste! Vi missar inte riktigt allt för ida hördes rix fm ända upp till stallet ;)Sådär ↑ såg det ut på kvällskursen förra året men eftersom jag inte har någon bild från den i år bjuds det på en annan bild som är tagen innan sommaren! ↓det kallas timing

När allt bara helt plötsligt blir supermegajobbigt är det svårt att le men det finns ett botemedel på det och det heter lycka men som alla vet är lyckan något som kommer och går. Till min glädje lyckades dock två vänner att tima in lyckan väldigt bra idag så tack amanda för grodan och melanie för att du verkligen fick mig att le ändå inifrån. Jag blev såå glad! :) Men det är du som är fin!

Kursen idag började i alla fall med en väldigt bra teori och jag kommer nog aldrig att sluta förvånas över Cissis alla ideér! Dock blev inte själva ridpasset riktigt som jag tänkt mig men helt enkelt får jag väl hoppas på att en liten behandling kan göra underverk för det. Fina fille ♥
Dessutom fick jag väl inte världens bästa start på passet heller så situation blev inte bättre av min bristande konsentration och då när allt bara blir fel blir jag så besviken på mig själv för att jag inte räcker till. Kunskapen sätter liksom stopp och jag känner mig så värdelös på något sätt och då är det svårt att vara stark ska ni veta. Dessutom tror jag att den inre styrkan är den svåraste utav alla att bygga upp.
jag lyckades

Tjosan!

Den senaste tiden har jag lyckats med såååå många saker och eftersom att jag vet att ni är såååå intresserade tänkte jag stolt berätta :D

  • För det första har jag lyckats få träningsvärk vilket jag tycker är ganska kul. Gillar liksom träningsvärksmärta ;)
  • Jag har lyckats handla upp nästan alla mina pengar (om man räknar bort mina sparpengar) Men jag har också lyckats tjäna pengar!
  • Jag eller pappa har gjort så jag får betalt för att göra matlådor hemma, hehe. Så om jag typ lagar middag och så blir det mat över får jag 25 spänn per matlåda som blir. Ikväll tjänade jag 100 kr. Ganska ok ;)
  • Jag har lyckats att med enbart hjälp av ett busskort, google maps och street wiew och en cykel ta mig från ånestadsgatan till Söderköpings Ryttarsällskap. Känn på denn ni!
  • Jag, amanda och hennes mamma har lyckats få fast amandas och mina cyklar på en klurig cykelhållare.
  • Men framförallt har jag lyckats med att få Cornelia att le och det gjorde min dag! :D Ibland känns det som om att jobba med barn vore typ det roligaste som finns men för tillfället räcker nog sisu gott och väl så tack till barnen på ridlägret på srs för att ni var så bäst (häst och väst)!
Hihi, lycka!Om ni inte ser sambandet är det meningen att bilden ska illustrera min lycka ;)

lite skrivproblem och andra svårigheter

Yo, what's up? :)
Så började ett sms jag fick av en fin vän förut idag och det gjorde mig tjockt glad så taaaack kompis!

Jag gillar kul saker och oväntade saker tror jag men bara ibland. Men det är lite konstigt med tanke på att jag är en väldigt planerade människa, hela mitt sommarlov har liksom varit väldigt planerat precis som boxningen igår för den träningen var också planerad och med tanke på det så är boxning väldigt kul och jobbigt. Jag trodde dock jag skulle dö ett litet tag men till min glädje överlevde jag, då kändes det bra! Annars var det bara lite handproblem som avlöjade att jag inte var en fullfjädrad boxare för ni ska veta att på kvällen när jag skulle skriva gick det inte alls bra, hahah. Skrattar lite när jag tänker på det för alla bokstäver hamnade typ i en enda hög, väldigt värt handproblemet för det! Vet inte riktigt varför men min hand är väl helt enkelt otränad men det ska botas för boxning blir det fler gånger men dock inte idag. Nepp, idag blir det powerwalk med Anna och Elin. Fiint ;)

Sen har ju dan överlag varit fullspäckad för förut var det sisujobb och för att uppskatta det någorlunda kan jag väl säga att jag mötte kanske en 100-150 barn på en och en halv timme i förmiddags så det var full fart och fyra av fem toasters på det. Eftermiddagen blev som tur var lite lugnare för den bestod till mesta dels bara av stallpyssel i form av jag vet inte riktigt. Men kollade i alla fall lite när hästarna reds, skrev foderstater, bytte hästdagar, gjorde träningslapp och åt!
Japp det var nog vad jag gjorde men nu ska jag gå så tjing! ;)Men vänta för titta vad jag hittade Amanda och med tanke på det undrade jag varför de bara la skärpan på proffen och inte på oss för vi var väl också proffs? Eller...run for your life

Tjingtjongtjang och grattis beestis som fyller 17 år idag och det är dig jag pratar om Hillevi! ;)Såhär såg Hillevi ut för drygt två år sedan! Gratiis igeen :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag har tänkt på en sak! Typ den senaste tiden har ju gått galet snabbt och då pratar jag typ om de senaste året och då blir jag rädd för om alla år från och med nu kommer gå så snabbt blir jag snart pensionär och förut när jag åt frukost åkte en "skjutar-gamla-tanter-och-farbörder-bil" förbi och tanten som satt där i såg ut att sitta väldigt obekvämt och vara olycklig. Det vill inte jag bli :(  Men då kom jag på såhär att om jag typ springer för livet kommer jag vara värsta fitness människan när jag blir gammal och aldrig behöva sitta i en rullstol så då kommer jag inte behöva åka i bilen som "skjutar-gamla-tanter-och-farbröder". Smart va? Och sprang för mitt liv det gjorde jag igår när jag backtränade med Amanda och idag ska jag boxas för mitt liv på Amanda och sen nästa vecka har jag och Amanda off-pist planer och sen drar träningsgruppen igång igen också. Det blir nog riktigt bra man gudars vad gammal jag nu kommer bli! Vill jag bli så gammal..?
idag är ingen vanlig dag för idag ser ut o bli en fin dag!

Tjolahejtjolahopp!

Dagen är än så länge ung och det känns kan jag säga, Hillevi firades nämligen igår eller idag beroende på hur man ser på saken men eftersom hon skulle till Poppe nu så gick vi alla upp tillsammans med henne eftersom hon var födelsedagsbarnet. Hela 17 år, Grattis Hillevi (även fast det egentligen är imorgon)! ;) Kvällen blev i alla fall lyckad men nu är jag trött men inte tillräckligt för att sova. Istället ska lördagsfikat fixas men efersom huset än så länge sover får jag nog vänta en liten stund till!

Men annars har det inte hänt så mycket i mitt liv de senaste dagarna men jag har tänkt på en del saker. En grej jag kommit fram till är att jag gillar Tyra. Till en början när jag läste hennes blogg vilket för det första aldrig inträffade kändes hon bara typ ytlig och så eftersom jag bara kolla bilder, hihi. Men i alla fall, för att komma till saken! När jag började läsa vad hon skrev insåg jag att hon hade en hel del vettiga saker att säga och att hon verkar vara himla bra! Ni borde i alla fall kolla in där tycker jag och för er som inte hittar är det bara tyras.se typ ;) Men om jag säger såhär det är inte hennes smycken och kläder jag är ett fan av utan att hon verkar tycka och tänka så himla mycket bra i alla fall om man går in på kategorierna tyra tycker till, boosta ditt självförtroende och delvis också tyras egohörna.

En annan grej jag tänkte på häromdan när jag bläddra i en tidning var att om man har svart smink och svarta kläder och är deprimerad kallas man automatiskt för emo och människor antar att människan skär sig men om man är blond och inte klär sig i helsvart men också deprimerad är det bara synd om personen. Något att tänka på! Och ytterligare en grej är frågan om hur man placerar folk. En tjej som fixar sig mycket och typ bryr sig om sitt utseende blir lätt kallad fjortis men egentligen kan man undra varför? Det kanske är den tjejens intresse precis som vissa älskar att dansa och andra att spela datorspel. Sen är det väl sällan en stylist skulle kallas fjortis bara för att hon eller han gillar kläder och smink typ. Utseendet är ju bara ett sätt för många människor att visa vem man är men hur lätt kan det vara att stå upp för sig själv om man hela tiden ska bli nedtryckt? Ock det här gäller alla människor oavsett vad man ingår i för "kategori" för det är väl så vi väljer att styra upp människorna rnt omkring oss, i kategorier.

Ja, det där var väl lite om vad jag tänkte och nej jag har typ inte blivit värsta helgonet som tycker att alla människor borde ta varandra i hand och tacka gudarna för att alla människor är så underbara, nej! Det skulle nog inte passa mig eftersom jag är en av dem som vräker ur mig orden som "titta vilken fjortis och värsta emot där borta typ" men det här kanske i alla fall kan bli en början till ett slut. Jag har i alla fall bestämt mig för att jag måste bli snällare typ och lite mindre fördomsfull för ibland har jag behövt stanna upp och fundera den senaste tiden om vad jag egentligen gör och hur jag beter mig. Så förlåt till alla er människor jag kanske varit lite ovanligt dryg mot den senaste tiden men det har liksom bara blivit så. Jag är inte alltid så snäll men jag ska bli bättre, jag lovar! Eller okej, bara om jag orkar... :P

Glöm inte kolla in mina chaps, alldeles, alldeles lagom långa eller? :P

Bjussar på två bilder från tiden då jag var bebis i hopp om att en dag kanske bli lika snäll igen som jag var då! Var jag snäll då?

Nej! Vänta! Och skit samma och ja vad ska jag säga? Inlägget blev långt men det får ni leva med för jag kände att jag ville säga det där liksom ;)

See ya!

lite gammalt och glömt

Hejsansvejsan och tjohej!

Idag tänkte jag bildbomba lite eftersom jag äntligen samlat in lite bilder från våren och sommaren som bästa Hillevi och Amanda tagit :))

Här är några bilder som Hillevi tog när jag var ute hos Matilda och hoppade i våras!En söt rida-lätt-bild bara för att de alltid är de snyggaste bilderna!

'

En dag i skogen där Hillevi snällt följde med mig :)Lite DM! och förlåt men jag har glömt vem som fota, kanske var det Maria?Lätt den gulligaste bilden i alla fall ;)Lite sommarbetes bilder på mig och beeestis, Amanda är fotograf!Lite tömkörning fotograferat av Hillevi!

Sista bilden bjuder jag på eftersom jag är så galet snygg, inte alls fokuserad. Nejnej. Men helt ärligt nu måste jag faktiskt säga att tömkörning är något som jag skulle vilja lära mig mer om för det är så gaaalet roligt, i alla fall med Lillen. Tänk liksom hur kul det skulle kunna bli sen om man kunde tömköra på riktigt för om jag ska sägat själv suger typ jag påt, jag mest experimenterar mig fram liksom och det blir inte alltid så bra, hihi. Nepp, men tömkörning är i alla fall något jag vill bli bättre på men nu ska jag gå.

Hejdå! ;)

lite sisu o så där

Nu drar jag snart iväg för att ha sisu-uppdrag på SRS helt själv för hon jag skulle jobbat med fick förhinder och så ska jag ta bussen åh så så jag hoppas jag hittar men det återstår att se....

Senare idag blire i alla fall US-möte och sen har jag faktiskt inget mer inplanerat för dagen. Helt otroligt ;P

Annars köpte jag mig en kalender igår och den var välbehövlig kan man säga eftersom jag har minst en grej inplanerad varje dag. Ibland förstår jag inte riktigt hur jag lyckas. Men jaja, nu måste jag nog gå kanske eftersom jag inte vill missa min buss!Hejdååå :)

så lite tid och så mycket att göra

Wiiie!
Eftersom att Amanda, Maria, lite Emma och jag är så galet snabba blev vi klara med jobbet i onsdags vilket var såhääär skönt eftersom att jag blev ledig både torsdag och fredag då :) Onsdagen var nog lätt den roligaste arbetsdagen också, i alla fall på vägen hem från IKEA eftersom att en idiotfortkörningsutländskkille hade lite problem med att bli omkörd vilket resulterade i att jag uttalade mig lite på det sättet som jag ibland gör, hihi. Det ledde i alla fall till ganska så underhållande samtalsämnen! Hemma fixa vi bara det sista innnan vi åkte hemåt. Ett besök hos plutteponnyn blev det på kvällen och sen en kvällspicknick. Myyys!

Igår hände inte så mycket annat än att jag var uppe och fixa lite hos Fillebille som förövrigt ska få en dusch idag. Földe med ut och fota lite på betet, tog en galeet värd cykeltur till ågelsjön. Det var bäst där för vi fick hela meterklippan för oss själva och vädret var bäst och det var nästan skönt i vattnet och det var skönt att sova där och ruuligaste cykeltanten körde vi förbi och hon körde förbi oss och vi körde förbi henne, hihi. Nej men på kvällen träffa jag elin och nu står solning, hämta sisu-material, Filuris och kasnske en tripp till vasa på schemat.Ha det fint mina vänner! Puss :)mot ikea

Sallstädjobbet börjar nu att gå mot sitt slut och förhoppningsvis blir vi klara med det redan idag! Det vi har städat är toaletter, samlingssal, teorisal, kök och läktare och idag återstår troligen bara IKEA och den sista finputsningen :)

Om tid finns kvar senare idag tänkte eventuellt Emma, Amanda och jag trampa oss ut till våra hästar i alla dess riktningar men annars blir det nog bara lite kvällspickning as in the old times och kanske en film och sovning på det om jag får gissa.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mina fina hestar ♥

 RSS 2.0