Trött chey

Hej!
Just nu kan jag villigt erkänna att jag är något trött. Kom hem till Norrköping vid typ tre inatt från Göteborg men det var det värt. Mässan var stor och det var kul klasser och dressyren förvånade mig. Jag trodde att det skulle vara dötrist när den låg så sent men det är ju så coolt alltså. Blir ju extra kul också när de gjort sina egna program och har musik till :)
I alla fall så har jag haft det typ bäst bara så ni vet! Idag däremot blev det inte lika bäst eftersom att jag började med att sova till typ halv tolv = kanske inte kommer somna förrns värsta sent idag. Hade tänkt åka upp till filur på förmiddagen också för att kolla till han och så men som tur var hade Maria fixat all det där när jag kom. Filuren var en glad häst idag också, han gillar att gosa. Snäll var han också ute för han hjälpte mig att fixa hagen. Han är så söt!
Min andra llla ponny var också mys idag eller i alla fall lite. Han började dock med att smita när jag skulle borsta han men sen blev han superglad ett tag men efter typ en halvtimme blev han sur och fick lite Lillenryck. Vet inte om det var jag som gjorde något eller om han bara inte ville mer men lite lufthugg, en spark och lite stå på bakbenen gjorde han i alla fall. Knäpp häst.

Mitt lördagsfika jag gjorde blev helt okej också. Jag gilla det inte så mycket bara men jag gillar ju inte mandelmassa så det var väl inte så konstigt kanske men hela gick åt i alla fall och det är ju det som är "målet", haha.

Nu ska jag kolla ponnyakuten tror jag så adios mina vänner :D




GHS

Hejhallå!
Håller just nu på att baka lördagsfikat, och självklart blir det något helnytt. Har faktiskt ingen aning om vad det är jag gör faktiskt men troligen blir det ju minst ätbart i alla fall ;) Förhoppningsvis blir jag klar om någon timme också så jag kan ta och fixa lite lunch innan jag far upp till stallet. Hade tänkt borsta lite på mina två små hestar idag nämligen. Får väl se vad som händer ikväll sen också men troligen inte aalltför mycket eftersom att det blir göteborg på lördagen. Ser verkligen fram emot att få gå upp 04.45 imorgon eller vilken tid det nu blir :P
Eftersom att alla har skrivit inköpslistor dit tänkte jag med göra det här för alla som är intresserade.

Inköpslista:

Vita ridbyxor

Typ så eller något. Orkade inte skriva så lång eftersom det blir jobbigt att bära runt på en superlång inköpslista liksom. Men i alla fall, på söndag sedan blire Marie träning vid halv elva typ 7 timmar efter att man kommer hem men det äre förhoppningsvis värt och jag har det ju inte värst. Lider med Maria som ska upp och jobba...

Nu har jag nog inget mer värdelöst att skriva för tillfället så hejdå! :D

inte bra det här här

Ojojoj, jag tror skolan måste börja snart om inte jag ska bli ett tjockt barn. Det är liksom inget bra för mig att vara ensam hemma på morgonen och dessutom inte ha någon tid att passa för då kan jag sitta och äta frukost hur länge som helst. Typ idag har jag ätit tre pangkakor, två mackor och två coco crisp till frukost/lunch. Det är inte bra, men efter lovet då ska jag ta tag i det där så länge jag inte blir för hungrig bara. Men aa, jag har väl antagligen en tjock själ eller nåt.

Nu ska jag nog ta och spela lite gitarr i alla fall tror jag. Hejdå mina vänner :D


Sju månader



Min finaste, min bästa, min underbaraste Tamara. Du är saknad ♥

Detta kan nog inte sluta väl...

Hjälp!
Jag har typ lite halvt panik här för att om en vecka är det tänkt att jag ska ha gjort mitt gymnasieval men det kommer aldrig att gå. Säger bara tack och lov för att det finns ett omval sen.
I alla fall så har jag typ ingen aning om vad jag ska läsa, jag kan varken bestämma skola eller program. Just idag känner jag att jag vill gå teknik men på kunskap och det går inte. Vet inte ens varför jag vill gå teknik, det dök liksom bara upp i skallen häromdan och ja...
Typ för en vecka sen däremot ville jag gå på eber men läsa eknomi eller samhäll och typ för några dagar sen ville jag gå natur och allt är bara snurrigt. Vet inte hur jag ska kunna bestämma mig och om någon frågar vad jag vill gå imorgon kommer jag säkert svara ledarskap, hahah. Det här kan som sagt inte sluta väl :(

Antagligen kommer jag aldrig att bestämma mig helt utan någon annan kommer behöva ta beslutet åt mig precis som vanligt. Eller jag brukar väl bestämma mig själv men det är alltid någon annan som typ "säger åt mig att jag borde göra så" för jag suger nämligen på att göra mina egna val. Usch och fy!

Varför är det så jobbigt? Kändes liksom som om jag hade bestämt mig för kunskap natur men nu vill jag gå kunskap teknik och DET GÅR INTE!! Det kommer säkert sluta med att jag tar ett sabbatsår och lever på bidrag, fan!



:D

Hej :)

Det är typ rätt så tidigt men jag är döpigg ändå. Det tycker jag är lite tragiskt, att jag inte kan sova längre liksom när jag är ledig. Typ igår vakna jag klockan sex precis som en treåring!
I alla fall, dressyrtränade för Cissi igår och det gick väldigt bra :D I början tänkte han lite bakåt bara och typ försökte ställa sig eller bara hoppa eller något. Jag vet inte riktigt vad det skulle föreställa faktiskt men efter att jag tryckt på han då typ några gånger sluta han. Sen vare bara att försöka få han lösgjord och det var ju ite svårt men på slutet tyckte jag att det blev mycket bättre. Kändes mer ärligt från hans sida liksom för nu på senaste tiden har jag ju typ bara ridit själv och då har han ju fått gå och skjuta utt högerbogen hur långt han vill. Så träningen för Cissi gillades ;D

Borstade och klippte lite man på min bästa också innan jag cyklade hemåt. Typ gjorde ingenting hemma, skulle ha bakat men det blev ändrade planer för kvällen och då blev jag för lat för att orka ta tag i det :P Vi hamnade i alla fall hos Clara tillslut och typ kollade på film och pratade. Hem sen i den iskalla kylan och typ gå och sova och nu sitter jag här!
Snart är det stallet med Hillevi. Ska ha GBG möte och göra folk glada genom att dela ut alla pengar och sen blire en tur i skogen troligen :)
Förhoppningsvis hittar jag någon kompis som ville ses ikväll också men det är ett senare problem.

Ses! :)

hejhejhejhejhejhejhejhej.

Hejhej!
Jag är en glad chey även fast min dator är sjuk. Det har den varit ända sedan i fredags och troligen ännu längre tillbaks. Stackars den :(
Som tur är får jag låna en dator av min snälla bror tills han fixat min och den är fiin. Hoppas att man dator inte går att bota :P Hahah, nejdå eller jo jag menade det faktiskt...

I alla fall. Igår var jag på friskis och vad kan man säga. Omkäldningsrummet, amanda, jag och nakna tanten det är ju så kuul! Mohhahha. Snälle Dimitrios hade bakat kärleksmums till alla på passet också. Gölli kille det där ;)

Idag vare stall och sen någon arrangörs-grejj-sak på kvällen, och jao. Jag vet inte men det är väl värt att testa i alla fall. Synd vare bara att jag missa US-mötet men de klarade det nog bra utan mig tror jag :D

Blev massa glad nyss också för mamma och pappa kom in till mig och sa att jag skulle få 500 spänn eftersom att vi inte hittar på något på lovet, sånt gör mig glad och förvånad!

Ajuste, träningstävlingen i söndags gick fint också. Filuren var så duktig såå :D

Hej på er!

Plugg :(

Hej!
Idag bakade vi vaniljbullar (med vaniljkräm) på hemkunskapen. Mums! Åt sju stycken helt själv precis efter lunchen så då kände jag mig lite tjock efter det och gav bort mina tre sista, haha :P I'm a fat kid, loves to eating, loves fastfood att doodles toooo!" Eller vad säger du Amanda xD
Sen när skolan slutat klockan tre skynda jag mig till stallet för att hinna rida Filur innan lektinerna började och jag lyckades :D Hann rida hela 40 minuter faktiskt, det tyckte jag var starkt jobbat. det gick helt okej också även fast jag red själv. Då blir man lite glad. Mockade och frisera lite innan jag cyklade hem. Sen efter det har jag bara ätit och sen plauggat från halv sju tills nu men nu får det räcka även fast jag har en hel del kvar, suck.



Det här var lite om min superintressanta dag i alla fall! Byebye :D


Hejsan!

Idag hare varit en knas dag. Började med att åka till Eber och vara där på en sånhär prova på dag, blav alltså skola för mig sex dagar den här veckan :P Men det verkar bra men jag vet inte. Allt är bara så himla svårt och jag kan varken välja skola eller program. Hur ska det här sluta liksom?
tog spårvagnen ner till stan sedan för att gå på stan med Amanda. Jag köpte en "skinnjacka" och en tröja på monki. Jag börjar ju nästan känna mig som en tjej. Amanda köpte även hon en tröja på Monki som var finfin. Jag vet inte om jag ska behålla min eller inte bara, tveksamt läge liksom.

Arbetsdag i stallet på eftermiddag och vart har alla människor försvunnit? Det kändes typ som om vi inte var några alls där. Gick hem med Amanda sen och ja nu vet jag inte vad jag gör :P

Min helg har i alla fall varit lugn eller jag har varit hemma både fredag och lördag kväll, haha. Men det räknas typ som lugn helg för den senaste tiden har jag knappt varit hemma alls.



Stå på vattnet är kul!


RSS 2.0