going for a break

Eftersom mitt liv inte känns så galet värt just nu är det få grejer jag vill dela med mig av och det roliga tjänar inte heller någonting till att återberätta. Förvänta er alltså inte allt för mycket här på en tid framöver då jag behöver tänka och ha kul i fred. Men om ni blir ledsna kan ni ju söka på lillabloggen på youtube. Det är kul.


som ett litet barn

Massor Eva & Adam avsnitt finns på youtube. Jag är TV-lycklig!

ganska så kul

Top of the day är nog Fillebille och den underhållande youtube-killen.

http://www.youtube.com/watch?v=IlDZgUKdkao&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=-BX1FAyFUwk
http://www.youtube.com/watch?v=ElBYZj78uKs&feature=relmfu

Det är skrattvärt även fast jag egentligen är lite emot klipp och sådär. Men kika :)

24388

En extremt vardaglig dag har jag haft så om jag ska fortsätta vara glad måste vi snart hitta på nåt bus. Kanske var dagens roligaste ↓ eller något annat. Förhoppningsvis får jag kul kväll i alla fall och annars så ska jag busa snart. Tristess!!!

Dagens citat!

Min klass spelar handboll och man ska kasta bollen i brösthöjd mot varnadra.
Person 1 - kasta inte så lågt!!
Person 2 - vaddå, har du hängpattar eller??

Igår var en motionsdag, 14388 flera steg än vad man "bör" ta tog jag och det var ju najs! Extra mycket najs var det eftersom jag gorde det istället för att plugga. Springa, gå till stallet, promenera och ta omvägen via navestad för att gena över E22 och svänga förbi Matilda. Så mycket bättre, men den planerade två timmarsturen slutade vid 22 istället för 20 men jaja. Jag var ju glad :D


utmaning

Eftersom dagen bestått av spontanitet tänkte jag fortsätta så. Utmaning gäller! Fram till och den nionde maj gäller behärskningstest vilket innebär att det ska tränas MINST tre gånger i veckan och att chips, godis etc INTE får inhandlas. Spara pengar och träna muskler gäller istället. Pax för att äta massa bär. Mums!


party

Att sluta klockan 10 är ju helt okej :)
Och att dansa på stan ännu bättre. Pengar gick åt och trots det var nog skor det enda vettiga jag köpte men gör inget. Jag är GLAD!

Spontaniteten är min bästa vän <3
Nästa: klippa hår (tror jag)!

mitt glada humör försvann

High School Musical är garanterat bland de bästa filmer jag sätt, helt lycklig var jag igår! Lyckan fortsatte även idag men när jag kom hem från stallet försvann allt :( Nu vill jag mest bara gråta. Egentligen är jag inte ens ledsen men visst finns det sånt som är jobbigt..
På söndag står i alla fall dressyrträning på schemat och då kanske jag kan få ordning på nåt i alla fall men först måste plugget klaras av. Jag vill ha kul istället!!!high-school-musical-3-high-school-musical-2919651-351-499_104320725Det här var precis vad jag behövde :D

som om jag var 12

Idag står förutom häst och träning på schemat också FILM, CHIPS OCH HSM TILLSAMMANS MED HEJA på schemat! Och det är inte ofta det, hoppas det blir kul ;)Måste förresten berätta att jag gått och fått jobb lite sådär oväntat och ja.. hm. Skandiateatern är väl det jag säger och lite känns det ju som om jag är ute på djupt vatten, hur ska jag klara sommaren? :( Nåja! Hoppas det blir bra för om jag har tur blir det väl det...

Nu ut och spring så hejdååå!

det känns som om jag missar något

Mitt liv är bra men jag är förvirrad för jag vet inte riktigt vad jag vill göra med det och det känns som om jag missar så mycket. Typ idag är en sån där dag då jag känner att varför gjorde jag inte det här istället.. Det är en dum känsla, jag vill kunna vara nöjd. Det är jag iof ofta men inte nu. Jobbigt.

vill inte mer

Tar en mikropaus i mitt pluggande och bjuder på en McDrive bild från igår! Man borde uppskatta livet mycket mer vid de tillfällena man inte pluggar. Fyra timmar kvar till deadline...


myser med flickor

En dag fylld med vakna i stallet, äta cheesecake, fixa mitt rum, åka McDrive och se på serie med snälla tjejor kan inte bli mindre än bra. Min dag har varit bra!

Imorgon är det promenad nio, stall och åka-iväg-besök och göra klart svenskan som ska vara klar imorgon. Ajaj!

Hold on

Jag och Melanie kämpar på och går som aldrig förr. Hejhej träning!

en kul dag

Min dag har varit väldigt perfekt!
Först jobb på förmiddagen och hittills har det alltid varit roligt att jobba även fast man blir lite ledsen just när klockan ringer vid sådär en tre timmar för tidigt. Efter jobb stannade jag kvar i stallet så jag kunde bocka av en ansvarsdag och det var värt. Gjorde mest det jag skulle innan vi tog en ordentlig gofika uppe i köket. Skärpning lördagsfikagruppen, vi måste vara mer såhär oftare! Nej men dagen flöt på snabbt och helt plötsligt var jag hemma och klockan var sex och jag insåg att oj, vad ska jag göra liksom. Typiskt mig! Skulle åkt iväg men orka inte, tänkte plugga men bestämde träff med långisbenis istället. Jag har flyt!

Nu ska jag göra något vettigt en liten stund och sen ska jag göra något ovettigt. Ha det bra :)

hurtigt

Det är svårt att inte må bra efter en två timmar lång promenad med en cool vän. Fiin kväll :)

spelar ingen roll om man vill göra rätt, det blir fel ändå

Det är svårt att alltid göra det rätta och ibland går det inte att undvika problem även fast man försöker. Det handlar bara om att säga något knasigt eller att helt enkelt bara ha turen emot sig. Inte bra Johanna! Känns lite tungt att ha hamnat i samma situation igen även fast jag inte trodde det var över. Faktiskt kändes det inte tungt att höra dem men sen på kvällen när jag tänkte fick jag lite inombordspanik. Livet skrämmer mig. Bäst det är dags för oss att få lite tur snart!

tur att man inte har mascara

Att gå mascaralös är min räddning dagar som denna för när man flera gånger skrattar så man tjuter är inte mascara nåt man vill ha. Anledningarna till mina skrattattacker håller jag nog lite hemlis men jag kan ju summera dem med orden kalenderskrivning, sevärdhet och två tjerer på toan som blev till fem. Min dag var lite galen men det är ju kult!

Nu har jag varit hos mina små hästar och inte vet jag vad jag ska säga om det. Det är förvirrande och svårt men tur är ju att jag får hjälp och att dagens ridpass fick omplaneras till galopp på fältet är väl bara att acceptera. Tack Tuva, Amanda, Lotta och Maria för att ni hjälper mig :)

Nu ska här pluggas för svenskaarbetet är inte riktigt lika klar som det borde. Ajdå!

bil

jag kör bil ibland. det går sådär.

cabbaswooosch

Mest för att Linda har körkort nu så tänkte vi att vi skulle pröva på alla stans McDonalds Mc Driver och det var ju kul :)Mc Donalds i HagebyMcDonalds vid MaxiMcDonalds i HagaMcDonalds i Klinga

nam nam nam

RSS 2.0