filur goes vildhäst

Skolan rullar och filur är piggelin! haha
Sötaste hästen, tror han hade vårkänslor idag så en snabbt springande häst och ett litet bocksrång förvåna mig inte särskilt mycket trots att vi pratar om filur.

Nu ska jag plugga, det känns att man lever.

hemmaaaaaa

Wihhuuuu!

Party har jag haft eller njaa. Extremt bra i alla fall :)
Mycket buss, skidåkning, pingisspelande och chillande har stått på schemat. Även en kort scotertur och lite notpioooåån eller nåt har hunnits med. Pip, bööööph.
Kul har det i alla fall varit och fina vänner har jag! Dem gör mig lycklig, bästa ni!! ♥

Nu kan jag dock inte sitta här för om drygt 7 timmar tror jag åker nästa buss vidare mot Göterborg. Utav det här lovet kommer cirka 35 timmar av min dyrbara tid spenderats i bussar. Vilken tur att det är värt det!

Tjooooo

partiie

åker förresten till fjällen imorgon med en massa människor. ses på fredag igen!

ibland vill jag bara gråta

Ibland vill jag bara gråta även fast jag inte ens är ledsen, idag är en sån dag.

praktisk biologi i 1097

Hemma efter en lååång dag!

Det enda kuliga som skolan bjöd på var biologin när the fantastic four låste in sig i sal 1097. Spännande var det men emelie och jag pluggade faktiskt trots lite yttre störningar ganska bra. En fin googlebild får ni även fast Sofia var mycket snyggare men orkar inte trassla med bilder så googlebild till folket :D
Annars hände väl inte så mycket mer där än lite ballong-, toa-, säng- och diploidritande. Duktiga var vi!

Nu ska det ätas semla, packas och kanske pluggas en gnutta, har ju trots allt prov imorgon. Hihhiihnytt o så

Nu är mitt rum typ klart och bättre än förut är det ju! Niice :)
Nu måste det pluggas för A ska kirras på de kommande proven.

Återkommer imorgon eller när jag fått mitt liv tillbaka!

Tjjooo

du är älskad

Idag är jag pluggis!!

Det känns som om jag springer galet fort men snart är det vila. Wihhuuu!
öööhh

Sitter och funderar på framtiden eller i alla fall vad jag ska välja som IV. Har ju tack och lov i alla fall redan bestämt mig för att gå natur-natur och läsa spanska 4 på min programfördjupning men IV!!!!

Kandidaterna är Idrottsledarskap, Friskvård och Hälsa och mental träning men vad jag ta som första??

Beslut, beslut, beslut. Jag. Gillar. Inte. Beslut.

det är om han allt handlar

Är på ULK och chillar galet ;)
Var på en jättebra föreläsning förut med Nina Fox Stark och grymt säger jag bara! Kanske ska ta mental tränig som IV ändå fast nää fast joo. Hon var i alla fall grym och känns som om jag bara blir säkrare och säkrare på vad jag vill göra i framtiden. Niiice! :D

leker lite vuxen

Har spenderat min kväll på ett årsmöte i stallet och imorgon ska jag gå sista steget på ULKen. Sååå, på söndag är jag förhoppningsvis utbildad ungdomsledare. I skolan har jag varit irriterad eller jao, typ så.
Med tanke på mitt beteende måste jag säga att jag är väldigt mogen. Tihi. Det är knasigt att vara vuxen men ganska givande.

när man gör nästan allt och lite till

Jag far och flyger. Swish o swosh typ. Snart ska jag vandra hem till Emma för o steka kattfärsstek med henne och Ebba. Wiiie! Far och fläng som sagt. I mitt nästa liv ska jag plugga ordentligt för nu hinner jag inte. Se you in the framtid yaoo ;)

nästan som julafton

Dagens höjdpunkt är lätt den när Filur helt random börja bocka på sjukhusfältet. Jag blev allt bra förvånad och det var nära att jag flög men lyckades ändå hålla mig kvar trots mina bristande balans och barbackasits. Pannlampan däremot, den flög åt tjotahejtii! Söthest ♥

tur att man är snygg

varför vila när man kan åka till skolan? åka till friskis efter skolan för att boxas? åka till götakanal för att åka skidor?Ååh lite kuriosa..
Varför springer Jimmy Åkesson till maten?
-Han vill ju inte stå sist i kön.

när livet blir som ett ekorrehjul

Ibland går allt bara runt o runt o allt man gör känns bara så onödigt. Just så känner jag nu. Neagtiv energi, jeppjepp! Here it comes ;)
Känner för att hitta på något spännande men får väl se hur det blir med det. Det blir nog nästa inte alls. Ibland vill jag vara lite mer crazy och just nu är ibland! O om det inte varit att jag härma hade jag lätt skaffat mig ett album på fb nu med bara frukostbilder, mest för att det är värt.

Nu: samhäll!

sovmorgon tack

Idag har jag insett varför jag aldrig bråkar med mina föräldrar. Anledningen stavas "jag-är-aldrig-hemma". Det är sant, har nämligen varit hemma samtidigt som min familj från klockan två fram tills nu idag och det har varit sååå påfrestande. Dock har jag lyckats med att vara snäll men det är knappt alltså, förstår inte hur de som är hemma hela helgen med sin familj står ut. Inget illa ment mot min familj för jag gillar den men jag pallar't inte. Jag behöver space.

Det var allt viktigt som jag ville dela med mig av för tillfället. Nu ska jag checka ponnyakuten, sova och kolla film. Ojuste! Plugga, vill inte. Var försvann all motivation? Just nu är jag opepp tjej :(

fix, trix o fredagsmys

Efter att ha shakat loss lite på idrotten, eller typ nästan, åkte jag hem för att fixa massor grejer. En duktig kämpe är jag och ikväll blir det fredagsmys eller nåt annat liknande för då kommer tjejen med de långa benen hit. Niiice!

håkan andersson och andra talfel

Jag har slutat plugga (sen igår). Det är inte bra. Har fysiktest imorgon men tänkte sova istället. Det är mer värt. Jag skrattade mycket i skolan idag. Pratade om hon och dem och tog lite snygga foton. Jag fick en sådär haschiihihipaasccchooo tokmycket att göra på en gång. Eftersom jag sluta plugga. En bidragande effekt var kanske också att jag glömde spara mitt svenska arbete. Det skulle lämnats in idag. Men Cia ångra sig så får lämna in det senast 23.59 på söndag. Tur för mig. Nu ska jag sova och kanske plugga. Fast mest sova. Jag är ju liksom trött nu. Gonatt!Såhär söt var jag och Boiardt i skolan idag.


jag kallar det arabflört

Hihihihihihihihi säger jag om min eftermiddag. Mitt liv är oseriöst o helt underbart! Kärlek till araben ♥

RSS 2.0