fixar lite.

Idag har varit en fixardag!

Lördagsfika har bakats.
Nya springskor har inhandlats.
Kvällsfodrats har gjorts.
Spikat hönsnät har gjorts.
Pluggats hade gjorts...
om jag inte hade somnat..


att minnasTittar på gamla bilder och får en ledsen tår i ögat ♥

mycket häst

Precis som igår så gick mycket av min tid åt till Filur. Helt bra känns det inte men vi jobbar på det ;) Snart ska han bli finis igen. Lite galopp i skogen, hoppning på banan och barbackaavskrittning i skogen. Ojoj! Mycket. Glad häst och Johanna i alla fall, Ebba och Hamlet var nog inte heller ledsna.

Måste förresten bli lite bestämdare i ridningen nu igen för jag har börjat släppa på det, inte bra. Filuris är i alla fall duktig och räddar mig när jag gör fel! Bäst.


när man inte gör det man ska får man mycket att göra

Hurtbulledag!

Än så länge har jag idag cyklat 20 minuter och gått/tömkört/longerat Filur i sammanlagt 2 timmar. Senare ska jag powertalka med Amanda och det blir nog en timme där så hejhej hurtig Johanna :)
Tur är nog att jag rör på mig för idag så åt jag våffla med grädde, glass, sylt och chips till middag. Mums!

Nu måste jag plugga lite för att från att inte haft något blev det nästan lite mycket. Spanska, kemi, svenska, fysik, spanska, kemi, svenska, fysik, spanska, kemi, svenska, fysik... Ni fattar!

Jag ska kanske träffa kusin på lovet. Kalas!

Kraaamm

lagom bra

Definition av lagom: lagom innebär detsamma som perfekt eftersom inget kan bli bättre än lagom. Tänk själva! Det stämmer :)

Sen i torsdags har jag ätit tårta sex gånger.
Sen i torsdags har jag lett mycket.
Sen i torsdags har jag ätit chips.
Sen i torsdags har jag haft knytkalas.
Sen i torsdags har jag gått på 18-års Afrikakalas.
Sen i torsdags har jag fått fina presenter.
Sen i torsdags har jag ica-fikat.

En present jag fått var ett hönsnät.
En present jag fått var ett par nya springskor.
En present jag fått var ett par fina skor av mina fina vänner.
En present jag fått var en regnrock.
En present jag fått var sex russinpaket.

Sen jag sist skrev här har dte hänt mycket mer men det här var det viktigaste.
Mitt liv är alltså bra och idag har jag varit på wiiie-humör.
Galet glad förut i stallet.
Det var skoj.Såhär trevligt hade jag det på min födelsedag.
Grattis till Axel, Pontus, Samuel, Linda och Jonatan som också fyllde år då förresten.
Hehe. Jag snodde bilden från dig Malin. Hoppas det var ok?


Inom en snar framtid vill jag se Hungerspelen.
Men innan dess vill jag sova.
Jag borde också plugga till ett kemiprov.
Därför säger jag adjö.

sista dagen

Bästa Filur var en riktigt fin hoppehäst idag = glad Johanna :) Duktig Maria hjälpte oss också och med sista rundan blev jag riktigt nöjd!
Nu står lite plugg på schemat innan jag får sova för att imorgon vakna upp som ett år äldre. Idag är nämligen sista dagen i mitt liv som 16-åring... men helt ärligt så känns det inte ens.

Gonatt!

freedom is coming

Äntligen är kassan klar säger jag bara :D Lätt dagens nöjdaste! Dagens missnöjdaste är dock den inställde träningen. Förlåt Amanda men mitt huvud snurrar och halsen svider..

lite trist o så

Jag tror jag har ett behov av att känna mig rolig. Just nu känner jag mig inte så rolig. Det är trist.

som jag vill vara

När jag tänker på hur jag beter mig och vad jag gör med olika vänner inser jag hur olika det kan vara. Visst är det alltid så att jag har kul och är mig själv men jag är mig själv på så många olika sätt så även om grunden är samma kan det bli väldigt olika. Egentligen tror jag inte det handlar om att jag försöker vara på olika sätt utan bara om att det blir så och kanske hänger det ihop med att ens vänner plockar fram olika sidor av en. Jag kan nämligen sitta och tänka på vad jag längtar efter att göra och det är alltid olika beroende på vem jag senast träffat. Eller det kanske inte är helt olika men prioriteringarna blir så annorlunda. Faktiskt kan det nog vara rätt så bra att få känna sig på olika sätt men det kan vara förvirrande också. När jag var i Vemdalen till exempel med fint folk kände jag att jag egentligen inte behövde hästarna för att jag fick ut så mycket av att vara med dem men sen när man är i stallet inser man att jag typ aldrig kommer kunna släppa det och allt det sociala som man har där. Eller ibland om jag känner mig tråkad på livet tänker jag att jag behöver lära känna ny människor men vad hjälper det. Bättre är väl lära känna de jag redan har fast ännu bättre?
Vänner är verkligen nåt som gör mig lyckligt men jag måste bli bättre på att värdesätta dem för ibland beter jag mig så dumt. Efter Vemdalen insåg jag också hur dumt jag tänkt ett tag eftersom att det verkligen är några av världens bästa personer som jag har där. Jag måste prioritera om ifall jag ska kunna behålla alla de vänner som jag behöver och vill vara med.
Skriv. Skriv. Skriv. Jag skulle kunna skriva en hel bok om bara mina tankar men det här får räcka för dagen om annat ska hinnas med. Hoppade förresten Filleboy förut och duktig var han! ♥


Det är ni som gör mig till den jag är och det ska ni ha cred för. Tack alla finaste!

dagens konstigaste..

... var nog att ett par 36 satt rätt så bra på mina fötter men vaddå?? Jag har ju bara 38-39 vanligtvis ;)

Nu ska jag tjäna pengar genom lite pizzabak, trevligt!

I'm feeling great, I'm feeling awesome

Dagen har varit great och mitt liv känns awesome. Bara sådär liksom, från att ha varit sjuktråkig blev jag gladkul. Antagligen är Danys låt, skotittande en paussallad och lite matteplugg på universitetet bidragande till detta och med tanke på matteplugg måste jag ju berätta. Vi har nämligen fått mattecoacher, vi i klassen som vill alltså, och det var grymt. Missade de två första gångerna men var där idag och det var sköj. Tror hon heter Rebecka och man blev typ glad av henne för hor verkar vara en sån här människa som bara är så bra. Fattar ni? :) Det var typ såhär som om personligheten gjorde hela henne, jag är dålig på att skriva men nu vet ni ju i alla fall. (men varför berättar jag det här?! hahah. internskämt)

Nu lagar jag lite mat och jag måste säga att jag är grym på't! Fast jag överdriver ofta. Synd. Men det är ju kul att egoboosta sig själv och man mår ju bra av det. Kanske är det därför som I'm feeling great and I'm feeling awesome. Musikvideo nästa! Jag blev så glad idag och livet blev så kul och därför bjuder jag på en bild som beskriver mina känslor. Wiiiiihihihihi!jag vill berätta

Det finns en massa grejer som jag vill berätta om men jag orkar verkligen inte. Snart när jag mår lite piggare ska ni få ta del av mina tankar lite mer. Dem är kul.

mina tankar vill sova

det snurrar i huvudet

glad tjej

Stockholm var sååå bra :D !
Bäst var sällskapet och efter det maten och affärerna. En skjorta, jacka och plånbok inhandlades och sen gjorde vi ett riktig kap och köpte oss finmiddag för 49 kr. Kycklingbiff och potatis, mums!

Bästa köpet var nog Lindas skor men mamma och pappa lät lite tveksamma när jag sa att jag ville ha dem när jag fyllde år men vaddå?! Nåt mål med livet måste man väl få ha och att gå bra i dem där och använda dem minst två gånger är ett av mina ;) Har nämligen insett hur galet kul det är att gå i klackar, nu ska jag bli en klacktjej. Kanske.Dem svarta är sååå nice!

fnissig middag

Det var svårt att leka pensionärslekar när monopol var borta så därför dansa vi. Det gick okej. Måste förresten bli bättre på min artighet men det var kul o ha er här elin och melanie ;)

Och varför ska man förresten sitta själv och kolla på film när man kan sitta 25 st i vårat TV-rum?

Och!
"Hon är nog den smartaste jag känner"
"Jaha"

Jag tror jag har hjärnskakning så därför ska jag sova nu, godnatt.

sjuk i huvudet och lite trött

Snart ska jag träffa mel fast jag är lite halvsjuk men eftersom hon också var det ansåg vi det okej. Vi ska köpa glass och leka pensionärslekar. Jag iggar pluggandet och imorgon drar jag till stockholm med kul människor.

Ha det nice!


fixeltitrix

Jag har kul!

Min kväll igår var fin den :) Bra musik, kul människor och en vinst på 27 000 och 24 nycklar satt rätt nice. Att jag inte hann sova inatt känns dock lite jobbigare. Fick nämligen lite sådär halvhastigt hoppa in och ta stallet i förmiddags. Men även fast jag var galet opepp sådär vid en 7.00 blev det rätt nice. Är fint när människor verkar tycka att man är bra på nåt utav allt man gör :D Wiee!

Nu ska jag boka buss och sen ska jag dra mig bort mot Feffe. Gonatt!


tankar om livet

Hur är det möjligt att den lilla ratten i dubbeldäckaren kan styra hela bussen och är modeller skickliga eller har dem bara tur när dem blir bra på bild?!

Det här är vad jag funderat på idag utan att komma fram till särskilt mycket. Snart ska jag på "Vem är jag?" och där kanske jag kan lära mig det.

bryta ut och bryta ihop

Ibland går det inte bäst och då är det inte lätt...
Dressyrade lite på banan och Filur var kanonfin! Tills vi skulle fatta höger glaopp. Tillbaks till som det var i höstas fast lite värre. "Ställde sig" på bakbenen och bara sprang sen. Kaos. Inte lätt heller att inte bli sur eller hård i ridningen. Efter en stund då det fortfarande inte gick blev jag bara så besviken och inte blir det lättare o rida när man gråter. Nej, verkligen inte. Grät lite till och gick sen in i ridhuset och vad händer då? Ingenting. Tar högerfattningen direkt och är precis som vanligt. Gaaschh! Sur. Vet inte om jag ska vara besviken eller glad.
Tack, tack, tack till Amanda i alla fall! Kändes som om du hjälpte mig med mer än vad jag förtjänade idag, taack bästis ♥ Hade verkligen blivit totalkatastrof om inte varit där och nu klarade jag mig ju med bara en katastrof istället. Förlåt att jag bara tjöt och inte gjorde nåt också, du är verkligen bäst!!

Nu plugg.


19 personer och en betandes ko senare

Igår gick dagen på två röda ;) hahah. ordspråk. är. fult.

Träning för Linda Melin stod på schemat och hästen var så fin, så fin. Bästa Fille ♥
Annars hanns lite reflektioner över livet och gofika med. Helt otroligt hur gått det kan vara med kladdkaka faktiskt, tack Malin! Kult att fundera på är också hur ens liv sett ut om man växt upp på andra sidan staden, aldrig börjat med någon aktivitet man gör eller valt en annan skola. Livet är läskigt.

När det blev mer kväller var det TG-planering och filmkväll. Fullt hus var det eller i alla fullt rum. 19 pers framför filmduken och jaao. Typ så! Kopps var det och gusch vad bra filmen är.

- Vad gör den där ute?
- Betar tror jag.

Skratt.

I lördags hade jag det också fint men då hände det så massor att jag inte orkar berätta och tror inte heller ni vill veta.

Tjosan!

"för det är fest hos mig, ååeååeeeå"

Sitter och funderar om det är värt att gå till duschen och det börjar bli bråttom för om 25 minuter ska jag vara på ica. Mycket mums ska handlas för ikväll är det sleepa över kalas hemma hos mig, eller nja. Elin och Melanie kommer hit! Räknas det som party?

Imorgon står fuego och funktionärsfest på schemat, kul blir det :)

Nu duscha, fast nää, fast jooo. Nu ska jag duscha!

ett slutprov och en ihopskruvad stol senare

Det är vår idag och jag är glad trots min hunger. Ska snart äta i alla fall och det är jag värd för gusch vad jag köttat idag! Slutprov i matte 1 vilket faktiskt kändes väldigt bra, tio över åtta till typ elva tror jag att jag satt, inte så farligt faktiskt. Hemma sen har jag skruvat ihop en stol, stolt, men sen orka jag inte mer så hamna här.

Ikväll sen blir det skivstång med Wärfman, kul! Igår gick jag förresten hem från skolan. Det var jobbigt. Det tog 55 minuter exklusive ett affärbesök.

Nu hejdåå!

RSS 2.0