15.22; jag är ju trots allt ganska lyckad

Jag känner mig nöjd med livet, det är kul!
Känslan igår var dock inte så när jag satt o plugga till matteprovet och det var ju inte helt förgäves. Är nämligen högst otroligt att jag når de poäng jag vill ha på det här matteprovet men aa, man kan ju alltid hoppas..
Att sluta skolan två timmar tidigare än väntat gjorde mig dock ganska pepp på livet igen eftersom jag hann upp o borsta på min bestis då. Älskar lillen!
 
Nu ska det pluggas, ridas o handlas för imorgon drar jag till Lidköping med Matilda och kommer inte hem förrän på Söndag. Let's tagga!

vi sa att vi var 19

-Vill ni ha en skylt?
-Aa, tack. Var ska ni förresten?
-Till studendboendet. Följ med!
-Visst!

top of the day

Idag är topplistan lång på de saker som fått mig att le/skratta högt för mig själv :)
Tänkte att ni nog gärna ville veta så här kommer den (händelserna är utan inbördes ordning):
 
Ett sms jag fick av Emelie som bestod av en bild med en konversation (hon tänkte på mig när hon läste det). Konversationen:
-hello
-hi
-i kinda think i love you
-high five!
-so you love me back? :D
-no, we both love me!
Hahahah, kände jag då och skrattade högt.
 
Frejas kommentar när vi går ut från friskis:
-Har jag sagt till dig att jag vann tre cyklar på postkodlotteriet? Här är en av dem!
Lät ju inte jättekul nu men då asså, var tvungen att spotta ut mitt vattenflaskavatten och skratta!
 
Ridlekisbarnen som bara var helt jättebäst förut idag när jag var stallvärd. På teorin var dem bara så grymt bra. Jag gillar barn ♥
 
Amanda som fick mig att känna mig älskad imorse när jag vaknade och även i stallet när jag kom dit. Jag vet att jag är dum som bara försöker säga att det är lugnt, men jag tror du fattar. BÄÄÄST!
 
Fitspiration (fb) och healty_girl (insta) som varje dag bjuder på de bästa träningspepparna.
 
 
 
 
 
Skulle kunna hitta hur många som helst men får nog räcka där...
 
Sista göra-mig-glad-på-topp-listan var killarna på pulspasset. Dels han som hade passet och snyggingen som kom sist och gick först. Dem kötta och var grymma. Jag kände då att det sämsta med att vara kvinna är att jag aldrig kommer kunna bli bög. Kände verkligen en stark impuls för att bli det då. Tröstade mig dock med att kvinnokroppen faktiskt är mer najs är killkroppen.
 
SLUT

yesterday you said tomorrow

det är sjukt hur ord kan träffa en sån öm punkt och ge en så mycket känslor på en o samma gång. sådär mycket att man måste tänka på något annat och bita sig i läppen för att inte börja gråta på direkten. och nej, jag mår inte dåligt. jag har bara lite svårt att kontrollera vissa känslor. jag blir ledsen på grund av saknad. en saknad jag inte kan förstå i alla lägen men vid dem tillfällena då en speciell person bara utbryter en enda mening så faller hela fasaden som jag byggt upp samman. kanske är det här vad jag behöver men just nu gör det så sinnessjukt ont. jag går typ sönder, smärta i själen kan det nog kallas..
är så himla svårt att våga gå vidare. jag vill inte! men jag vill inte stanna kvar här för evigt. jag behöver gå framåt. vill inte tappa allt jag så länge byggt hela mitt liv på. jag måste hitta en balans för egentligen så är jag ju så sinnessjukt lycklig men just vid dessa tillfällen så bara bryts hela jag ner. kanske är friskis min flykt. det är där jag mår som bäst, och i skolan. tack den som uppfann skolan. nää men helt ärligt alltså. träning, skolan och vänner är det som håller mig ihop och så lillen såklart. ni/det är bäst!
 
 

jag chillar

Jag chillar mest, något jag inte gjort så mycket förut. Än så länge känns det chill! Snart ska jag nog gå ner och äta lite chips o bullar utav anledningen "att mest för att jag kan". Jag slutar sällan att förvåna mig sjäv och det är nog därför jag gilla mig så mycket, jag gillar ju spontatnitet. Jag har just ritat en täckning och skrivit ett långt brev till en vän jag tycker om. Jag ska snart posta det, sååå kul! Jag känner mig stolt, nöjd o glad :)
Nu måste jag plugga matte för jag vill vara bäst på det. Sen ska jag ta en tur till stallet och pussa på min fina ponny och hänga lite med los friendos. Jag gör mitt liv till det jag vill det!

RSS 2.0