December imorgon då :D

Wohoo, tummen upp för aerobics styrka säger jag bara! Asbra pass och Johan är så rolig. Jag gillar att han typ hade sveriges effektivaste styrka oxå man typ dog jättesnabbt och det är kul :P Sen gillar jag att passet slutade halv sex för då kom jag hem tidigt. Bästa Amanda följde med och tränade oxå!
Något jag inte gillar däremot är att Filur har fått mask igen eller har haft ett tag kanske. Eller det är ju bra eftersom att då finns det ju en förklaring till varför han är hängig och inte äter men jag tycker synd om han. Förhoppningsvis var det sista gången nu.

Eftersom det är sista November idag och jag är lite ego så fick det bli en egobild idag för typ första gången i världshistorien nästan ;)




Du har levt livet

Hade det kul förut idag med en liten bit av min klass, vi satt och sjöng prinsessan av peking i typ en halv timma :P Sen kom Kyllike (vet inte hur det stavas) och typ tyckte det var så kul att vi sjöng Markus låt så då ringde hon till honom så han fick höra när vi sjöng, haha. Det tyckte jag var kul! Hon är så himla söt, det såg nästan ut som om hon skulle börja gråta ;)

Blev intervjuad av sverige radio också tillsammans med Elin, så jag en speciell dag har det varit i alla fall!

Efter skolan blev det stall och ut i skogen med Filur. Vi trava och galoppera lite på sjukhus med Hillevi och Pepsi. Det var skoj och Filur var faktiskt lite pigg idag! Så himla mysigt när snön är värsta pudrigt och underlaget värsta bra så tummen upp för det. Tyvärr får det bli en tumme ner också eftersom att Filur lyckades tappa/trampa av sig en sko när han fick skor i fredags så det var inget bra.
 
Är glad över att det gick så bra igår också när vi dressyrtränade. Gick sådär i början men sen kändes det bra faktiskt. Jag kunde till och med flytta baken lite och det brukar jag inte kunna så då tyckte jag att vi var duktiga ;)



Får bli en vacker bild från i somras, eller inte :P


Nu är det dags för fredagsmyyyys :)

Hello!

Den hära veckan har gått galet fort och jag har typ inte hunnit sova någonting. Har vart massa plugg, sen har det varit stall och igår var jag på eber också. Massa att göra liksom. Jag ogillar att eber verkade bra för det betyder att jag har ännu ett alternativ på min "vad ska jag välja lista", lite skabbiga lokaler bara. Men de verkade ha en mycket bra idrott, ledarskap och hälso profil och det är ju ngt sånt jag vill gå samtidigt som jag läser ett högskoleförberedande program. Människorna var snälla oxå fast de i källarn skrämde mig lite grann :P

Idag vare en mysig tur i skogen med Hillevi som gällde. Skritta över fälten och på vägarna, det var bra liksom :) Jag gilllar mina varma ridbyxor oxå ett stort plus på dem (y)

Nu idol och sen flickorna på klitteholm, KÄRLEK med stora bokstäver säger jag bara!

Byebye!



 

220710



Ibland känns det som igår och ibland som en evighet. Jag hatar det
och saknar dig en massor. Du var fin hesten ♥


en alldeles vanlig onsdag :)

Hej, hej alla två! :D
Haha, skoja bara ni är fler än så men mer behövs ju inte sägas :P Jag har gjort typ massa saker och ingenting sen sist. Antaglien inget viktigt i alla fall om jag inte förträngt det. Var ju DM i Lördags och det minns jag! Filur var duktig tycker jag, snäll att lasta, tålmodig, haha han kan nog inte ens stressa vid närmare betänkelser, eller jo han var lite gnäggig i första klassen och sen fick han spunk innan lag grejjsen när alla red iväg och det kom en travandes B-ponny. HHAHAHAH :D Då var han lite gullig tycker jag!

Var på öppet hus på haga igår och det verkade väl bra tror jag, typ som en "vanlig skola" så får se hur det blir. Funderar i alla fall på ekonomi, ledarskap, tvär eller natur typ tror jag :)

Här kommer några DM-bilder! Jag bjuder på min vackra sits :P





Hahahahah :D Undra om det här var när jag glömde sitta ner och red
lätt eller ifall jag sitter såhär fult? Stackars mig i så fall.




That's all I can offer today because now I have to plugga resten av kvällen, adios!


Katastrofalt

Det här är seriöst skandal jue!!! Jag är sjuk för andra gången den här terminen och det är inte okej. Det är bajstråkigt och bara sämsta att vara sjuk. Jag får typ panik snart tror jag men imorgon SKA jag till skolan oavsett hur jag mår för det bestämmer jag här och nu!



Mitt liv i en bild just nu :P

:):):):):):):) (vaddå överdrivet?!)

Känns så himla gött med lov asså! Jag bara älskart ;D
Har varit en massa stall och en massa kompisar och shopping. Jag har cirka 200 kr kvar :P
Ullared i tisdags jue, hitta lite julklappar och reflexer. Sen vare firande av amandispandis igår. Hon fick gå till face stockholm och bli sminkad. Asfint blev det! Sen gick vi och åt också, sånt är nice! Det har varit clinic och DM träning och sen var jag på hööks mm med mamma idag också. Hittade två par ridbyxor, ena paret är fleecefodrade, haha tjockisbyxor. Dem andra var sånt här konstigt material skitsköna. Gilla att det var halva priset på dem också så jag behövde bara betala 600, YES! Annars blev det nya vintervantar och ett par vita 25 kr vantar. Sen IKEA lite snabbt och typ köpte några småsaker och gick vi till scorett och köpte ett par vinterskor till mig, eller jag hittade två par jag ville ha så vi köpte ena paret på öppet köp. Men de ska vi lämna tillbaka för jag insåg att de var alldeles för vida i benen för mig när jag inte hade mjukisbyxor på mig. Bajs, men imorgon ska vi kolla på de andra paret jag hittade oxå :P

Snurrig text det här men det gör inget för ingen tvingar er att läsa, mohahaha ;) Byebye



Alltid lika söta! Jag tror verkligen att vi är ökända i oxelösund du och
jag emma men det gör inget för vi är snyggast och bäst ändå! Och i
sommar ska vi lära oss köra den riktiga båten själva så vi kan styla
vid kliporna, hahah! Saknar dig! ♥

RSS 2.0