Kakor x1000

Hello!
Hinner typ aldrig skriva känner jag men det är för att det är så himla mycket nu prao till fyra, stall, kakorna (går skitbra) och Idol :P Juste lite plugg blire ibland oxå. Men ao var kanske inte så mycket men ialla fall.

Vet dock inte vad jag ska skriva eller jo. JAG MÅSTE HA NYA STRÄNGAR TILL MIN GITARR. Det är varken kul eller lätt att spela när man saknar strängar nämligen :P
 
Imorgon blire att rida lektion, typ en månadens skötare grej sen maj eller nåt, hehe.

Typ allt. HeJDå XpHej kycklingkorv och falukorv!

Den här helgen har varit aningen stressad men bra ändå! Ansvarsdag i lördags 8-17, mycket skönt att ha avklarat båda dagarna må jag säga :P Efter det vare bara att stressa hem eftersom att jag skulle till sanna vid 18. Blev en lyckad kväll, åt massa mat och glass. Kollade film och sjöng för alla smedbymänniskor som var ute, haha. Jag älskar mina kompisar!
Sen i Söndags blev det att åka upp till stallet vid 9, byta filurs box eller ska jag säga fikus xD Fodra, borsta och sen hoppa eller dressyr och hoppa. Gick inte sådär superbra att rida dressyr direkt, kunde inte böja han ordentligt. Sånt måste jag bli bättre på men efter många snurra runt på bakbenen så blev det faktiskt lite bättre. Sen ramla jag av också för han snubblade till (ovanligt va) där marken var helt platt typ så han gick ner på knä och stoppa hela nosen i backen, och jag typ gjorde nåt. På marken låg jag i alla fall :P Fick lite ont i armen men annars så lever jag tycker lite synd om fille bara fast han måste faktiskt lära sig att sluta snubbla hela tiden om det nu går?!
Hem till Hillevi i alla fall på kvällen och beställa kakor! Sen kom amanda också och då kollade vi lite mia&klara.

Idag vare första dan på praon. Gick väl bra tror jag även fast jag inte visste när jag började eftersom att syon skrivit klockan tio när vi bestämde klockan åtta när jag var där och fråga... Men jag gick dit till åtta i alla fall, även fast idén elin hade var väldigt bra, ringa och sjukanmäla sig första dan och sen komma på tisdagen. Plockade upp korv och skinka typ hela tiden men det var ganska kul ändå. Älskar dem här korten man får för att komma in överallt. Det var det roligaste (johanna 4 år) :P
Var lite pinsamt att äta lunch bara visste liksom inte vart jag skulle sätta mig. Satte mig själv trodde jag men då kom en kille tillbaka som jag trodde hade gått, och sen efter en stund kom Pontiak. Typ alla vet vem han är men varför då? Jag vet bara att han har varit med i talang men inget mer?!I alla fall så ska jag försöka plugga lite nu innan jag åker till stallet med mina kära vänner Emma och Amanda :)

Byebye!


Jag måste gå och packa ner mina gjympakläder nu. Gjympa är ett mycket fult ord tycker jag

Idag har jag hunnit med en massa saker känns det som. Först blev det skola från 8-13.20. Efter det hem och plugga svenska ord, den stall och mocka och fixa fikat, cykla till friskis. Hade tur och hann precis till afron och ännu mera tur var det att jag träffa ebba där så då fick man sällskap. Vi promenerade hem tillsammans efteråt. Duktigt! :)
Efter det har jag bakat bröd, kollat på TV och pluggat ännu mer på våra svenska ord som är tills imorgon och som inte jag alls kan. Men det känns som om dem kan vara viktiga att kunna speciellt indiskretion, misantropisk, förebrå, ceremoniel, byåkratisk och kanalje tycker inte ni det också?!

Dressyrträningen igår gick i alla fall ganska bra men men jag tror nog att jag borde öva upp min balans och mina magmuskler en aningPUNKT

Annars har ingenting hänt typ förutom att min E sträng på gitarren har pajat, inte bra. Men appa får köpa en ny åt mig :P
Sen har jag inte hunnit se på film med Hillevi heller om någon ville veta det, inte bra..!En bild från förra veckans tävling får det bli tagen av Hillevi :D
Det är synd bara att man alltid ska se så rolig ut på bild.

Hejdå.

Bästaste vännerna :D

Idag fyller min broder 18 år, han blir nog snart pensionär. Grattis! ;) Och för er som vill veta tänkte jag bara säga att det är ganska svårt att slå in ett durkslag i presentpapper.
 
Var i stallet förut och dressyra lite på Filur och idag var han duktig. Jag fattar bara inte hur det kan vara så himla mycket enklare när man rider för tränare?! Sen blev det hem i alla fall eftersom att vi firar Jonatan.

Igår var jag med Amanda och Zätur till Smedby gård (tror det var där) när de tävlade. Dem var mycket duktiga båda två och Hillevi och Pepsi var duktiga dem också :D Ni är så bäst och idag har jag hört att Emma och Pari varit duktiga dem med!

Fredags kväll var jag med elin, frida och melanie. Roliga tjejor det där. Är man teknisk eller är man teknisk när man inte kan sätta på en TV. Bara en fråga liksom, haha :P och lördags kvällen spenderades med hillevi och amanda, kolla film och åt dip mix. 

Det här blev en väldigt osammanhängande text fast det gör ingenting :P
hahah :P
 


back on track

Måste bara börja med att säga att Göteborgs resan kommer att bli så sjukt bra! :) Finns 3 platser kvar just nu, men dem bokas nog snart.
Hade massa mys med min underbaraste lillponny i onsdags. Han är så bäst ;)

Sen är min klass en väldigt rolig klass också. Tog skolfoto igår och ni ska veta Nisse och Pontus att vi faktiskt försökte få med er, men herr fotograf gillade nog inte oss.

Nu borde jag plugga, men får se hur det blir mer det.

Bye bye!He makes me smile :D


Bad day

Vad ska jag säga eller finns det ens någonting att säga?!
Gick inte alls bra förut när jag red. Filur var springig och jag klarade inte av honom.
Jag saknar min ponny alldeles otroligt för mycket idag. Hon var så bra♥ och jag blir så arg på mig själv och känner mig helt enkelt bara totalt misslyckad.
 


Men jag får väl säga som dem gör i andra avenyn:
"Glöm dina bekymmer
imorgon kommer nya"

Hahaha.

Ville säga att jag är typ frisk nu ;D

Hoppade Chess igår det gick väl inte sådär superbra, men det var mitt fel. Jag kände inte alls när han skulle hoppa av i början, vi kom fel, och han var springig och lite så men det blev bättre mot slutet. Jag börjar i alla fall få lite mer koll på han i dressyren och det gillas! ;)
Imorgon blire att hoppa Filuren!

Men nu måste jag gå och packa ner idrottskläder och så borde jag plugga lite oxå :P Tänkte förut i skolan att jag verkligen skulle ta tag i det idag eftersom att jag inte kommer hinna plugga ngt förräns på måndag annars men det glömde jag tydligen bort, haha :)Haha, ni är ju bara så sjukt bäst! ;)


RSS 2.0