fullt ös

Det är på loven man inser att man lever. Fullt ös hela tiden och åka dit och åka hit! I och för sig är det precis så jag vill ha det så det är ju gött :D

För att summera veckan kan jag väl säga fina vänner, glee, sova över, träffa småbarn, bli kramad av småbarn, äta julgodis, sova lite, vara i stallet, nyårssms på 12.00-slaget och klippa hår! I stallet har jag också varit och till o med idag. Var ju tvungen att åka dit för att försvara nyårstiteln och vilka vann då om inte lag HEJA?! :P Vi är bäst tjejor ♥

Kanske kommer lite bilder någon dag men lär nog dröja för imorgon sticker jag till örebro för att träffa bäste bror! Gött blir det men nu gott nytt år alla fina och ha det bääst :)

Förresten så ger jag en stor eloge till Hagrid och hans vänner, det är fina snubbar det ;)

futurum

Snart är det nyår och det är knas!

Fint ska det nya året i alla fall inledas för nu är det bestämt att jag åker till Örebro den förste och stannar tills den fjärde men om bussen eller jag övningskör dit är ännu en gåta ;)

Vad som händer på själva nyår är dock inte helt klart och antagligen slutar det väl med att jag i all panik undrar vad jag ska hitta på samma dag (precis som förra ået!) men eftersom melanie sa något om rosa hårfärg kan det nog inte gå fel. Faaast än vet jag ju inte om jag ska hänga ned henne då..

Annars är det stall och kompishäng som står på schemat. Barn är söta men litelite jobbiga också fast det är väl meningen och kompisar är gött! Ikväll ska jag till Amanda med Emma och Hillevi för att fixa kostymer. Taaggga!!

att köra bil

Det är hårt när man tror man ska hinna till stallet men istället vaknar en halv timme innan dem stänger! Tur är ju då att det nästan är vår så man kan ut och köra bil. Tyckte faktiskt jag var rätt bra och så galet roligt är det :)

Annars har dagen varit den lugnaste i nog nästan hela mitt liv, jobbigt men nästan lite skönt. Imorrn blir det dock mer drag och sen är hela veckan proppad med kul grejjs typ nästan :D Fiiint!

Och att åka eller att icke åka.... Ledsen gubbe på beslut men faktiskt tror jag att jag vill men då blir hela sportlovet uppbokat, men det kan det ju i och för sig vara värt!



bäst jul på dig

Det bästa med julafton är att få ge kulklappar och att åka till stallet 6.30 för att äta frukost, byta julklappar och rida!

Blev mycket nöjd med mina julklappar i år också och kände mig faktiskt riktigt ruulig och det är ju sköj ;) Har också fått lite fina klappar och ett utav de klart finaste var självklart en ny mankam av mina småkusiner och lite kinderägg av Emma. Fiiint alltså!

Nu ska jag fortsätta att ha det bäst tänkte jag och kommer nog lyckas för bara kul grejjs är planerade och troligen ska det nya året inledas med en busstur till bäste bror i örebro. Jag blir lycklig om allt klaffar och med tanke på sånt måste jag fundera på om jag ska med till skidbacken vecka 8 eller hur jag ska göra med det. Att åka eller att icke åka, det är frågan...

Hehehhehe, hejdå och kul jul på er <3

vi gör livet kul tillsammans

Gårdagens bästa ord går lätt fett till Melanie som sa "En dyr vara har få köpare." Fint tyckte jag om det ;) Förresten är Melanie en rätt så fin prick hon och jag har träffat henne tre dagar i rad nu och eftersom ni vill veta ska jag berätta var och när. I onsdags träffa jag henne när jag åkte spårvagn, mycket kul var det för jag var på mitt allra bästa humör eller i alla fall mitt mest underhållande humör. Igår när jag åt pizza på GVG för 4:e gången i mitt liv (den 3:e var dagen innan, den 2:a i lördags och den första för typ några månader sen, jag har ätit kebabpizza varje gång) och sen träffa jag henne idag när vi kollade i skolkatalogen med pannlampa på huvudet. Kärlek till pannlampan ♥

Nu ska jag till stallet och fixa lite innan jag ska fixa det sista med julklapparna och städa typ. Förresten klädde jag granen nyss. Nice!

Hejduu ;)

hiihihihi

Nu har jag lov på riktigt och känns fint det men jag kommer nog att sakna att vara i skolan litegrann tror jag minsann! Avslutningen var bland det sämsta jag vartit med om men kändes ändå bra att gå på'n. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men är hungrig så ska nog äta och sen blir de kanske att gå på yoga, jag måste nog tagga ner lite och vet inte om det finns något annat sätt för det och jag är liksom såhär prat uppe i varv nu. Det är illa så förlåt till alla er som drabbas men erkänn ni tycker det är lite kul :P

Förresten var vi i klätterhallen idag men klassen och vem klara hela den (lätta) väggen då?! Jo jag :D hela 15 m upp kom jag, wihuhuhuhuh! Det var lite jobbigt.


woopwoop!

Två inlägg på en dag, galet! Fast egentligen inte, anledningen beror på uttråkningshet.

Idag har jag nämligen insett:
1. Jag kan inte vara hemma förlänge utan att få panik för att det är så tråkigt, därmed åkte jag till stallet idag vid halv sju bara för jag inte pallade vara hemma.
2. Det är kul att erkänna saker ibland, förlåt fatima om du tyckte jag var konstig men jag hade väldigt kul i alla fall! Prata för sig själv, sjunga högt och typ underkläder säger jag bara. Nice är det :)
3. Det finns nästan inget bättre än att umgås med beestis när det är helt kvällstomt i stallet.
4. Jag lider av en lite lätt smyckesfobi.
5. Jag gillar inte att jaga men det känns patetiskt men lite kul att bli jagad.

Idag har jag funderat över:
1. Är det bara svårt, har det aldrig blivit rätt eller beror det på högt huvud?
2. Ska man satsa allt även om man riskerar ett rejält magplask? Jag menar det kan ju bli bäst eller bara bli fel..
3. Hur vi ska toppa pippitemat från förra året!
4. Hur jag ska lägga upp min morgondag och vad som är en bra fråga.
5. Vad ordet patetiskt betyder.

Nu måste jag sluta för jag ska gå och skaffa mig ett liv så hejdå!

jag kallar det typ lov

Wihhuuu!

Nu är jag typ ledig för imorrn väntas bara klättring i klätterhallen med klassen och avslutning i kyrkan och sen är jag pluggfri för en hel jul! Göttgött.
Gick typ och var jätteglad förut men sen bara försvann all energi och det skylle jag lite på matteprovet. Inte okej att ha matteprov från 8.15 (eftersom läraren var sen) till 11.30 utan att ens hinna göra klart det :( tror jag fick lämna en eller två sidor så hoppas verkligen att mina poäng kan räcka till det betyg jag vill ha ändå men lite osäkert känns det. Tog lite biologi och kemisnack med krister och det ser bra ut. Bra betyg här kommer jag, kanske...

Nu ska jag kolla ponnyakuten och senare ska jag ta tag i mitt liv också men en liten stund till får det vänta!


trööööttt.

Borde sova och borde ha pluggat men nejdå!
Viktigare är att träffa kompisar, ha cirkus i stallet, kolla film och lite sånt. Att gå upp tjugo i sju på en söndag är nog inte hälsosamt men till ovanligheterna hör det ju inte!
Att vara lucia var faktiskt också rätt så kul men lite mindre kul att sabbat lite halvt. Efter en ovälkomnad avsittning var det bara att vandra i stallet och jao, lite kaos var det. Bästa hästishållarna hade jag i alla fall och stor applåd till oss alla idag. Vi är braa!

Godernatter!

full fart

Satte mig just ner för första gången idag bortsett från när jag åt frukost. Skööönt! Förresten värmde jag en matlåda till frukost, typ vid 9.30! Mamma och pappa titta bara lite snett på mig när jag satt och åt ris med kycklig i ostsås, hihih ;)

Nu ska jag äta lite igen för snart kommer fina flickor hit även om planerna blev lite hastigt ändrade men matlagning tar vi på lovet ist tycker jag!

Imorrn blir det cirkus i stallet och igår var jag hos Victor. Hejhå vad det händer saker!

Adjöö.

en flygel ska det vara

Funderar på julklasspköp eller borde jag kanske säga kulklappsköp? Det är ju nämligen ruuliga saker som jag vill köpa! Till viss del har jag nog lyckats fast å andra sidan delar jag inte alltid samma åsikter som andra människor om vad kul är.

Jag vet i alla fall vad jag vill ha för tror det skulle bli massa bra men blir nog inte så men i brist på det kanske jag kan få en flygel istället?

Puss o hejdå!

en parallell

Insåg just att livet är lite som vektorer..
Det vill säga att man fattar nästan ingenting, man jagar något som man inte riktigt vet vad det är, man har inte en aning om vad svaret ska bli eller hur man ska nå dit.
Vill inte leva som en vektor, i alla fall inte idag.

inte som jag brukar

Tänkte säga att ebers luciatåg var fint det! eller i alla fall sköjs :) Lite stämsång, rapp och fika satt liksom rätt så mycket mera bättre än kemi i 1,5 timmar ;)
Dagen var rätt lugn annars bortsett från att jag fick jaga Amil en stund för att få tag på min mobil... Hann också hänga lite med snyggingen som står och vinkar mitt i ljushallen. Bild nedan!

Foto0782

Nu är jag hemma och klockan är bara kvart i fyra. Det känns galet! Både paj och chips har jag hunnit äta, äger att äta mellis hemma. Nu blir det plugg och kanske lite stall sen ikväll ;)

stall och andra nödvändigheter

Min dag kunde inte ha börjat bättre!
Väckarklockan ringde kvart över sju, gick upp och satt i mitt täcke och kollade på julkalendern, gick och la mig i sängen. Chillade, gick upp och åt. Åkte till skolan och kände hur nice det var med sovmorgon liksom.
Var i skolan, åkte till heestarna, fixa massa saker innan jag red ut med emma i skogen. Kom tillbaka, red med på lektion tänkte på hur fin Filur kan bli och var glad.
Promenerade hem och åt mat. Satte mig här och sket typ i att plugga. Nice!

ibland glömmer jag bort hur bäst du är

Att spendera hela sin söndag i stallet är faktiskt rätt så värt! Min bästaste bästis är också så otroligt fin, bästa ponnyplutt! Filuris är också en skön kille han ;) gnägg typ! hahaha.



En dag så ska du få bo hemma hos mig bästis ♥

nästan natt

Gick på stan, åkte till stallet, cykla hem, tog bussen till stan och sen åkte jag hem. Full fart! Det är det jag gillar :)
Igår såg jag på idol och lyssna på fint syntspel och det är ni mina vänner som livet kul. Puss på er!

I call it drama

Hihihiihi!

Jag tror att jag lider av starka anlag för schizofreni men än så länge är det lugnt. Just för tillfället är det nämligen väldigt kul och smidigt att kunna gå hem från stallet själv och samtidigt ha ruuligt för det kan faktiskt vara ganska underhållande att tänka på sin dag, prata lite, sjunga lite och sen skratta åt det. Ni borde testa!

Har även fått i uppdrag att lägga upp en speciell bild här idag så här kommer den, varsegod Whiskas ♥




Och förresten har jag sagt att detta inte är min grej och kanske kan Sofias ord bekräfta det? "Jag skulle vilja göra en dokumentär om ditt liv! Det skulle bli en komedi..".
Haha, ganska roligt faktiskt och då kände jag mig speciell, faktiskt kändes det inte ens jobbigt då att jag blivit ivägschasad på lunchen eller nja nästan i alla fall. Mina vänner är nog lite för beroende av mig eller är det bara ett skämt? Jobbigt om det är det...

I alla fall så tänkte jag avrunda med att säga att det kanske ändå kan bli en häst utav Fillebille och en ryttare utav mig. Det går framåt! Litegrann.

Och sist men inte minst! Mannen i klippet nedan är genialisk!

http://www.youtube.com/watch?v=r2wE4NzPhHk&feature=related  

Hejduuuuuuuuu



glömde en grej!

Jag tror jag är kär!
Sök på Andreas Wijk på youtube och lyssna på hans musik, det är grymt ;)

outside my box

You make me smile!
Och jepp jag menar verkligen dig och alla andra mina fina vänner ;) Förresten måste jag varna för ett rörigt inlägg och det är inte meningen att ni ska förstå. Jag vill bara ha allt sagt!

Och till att börja med måste jag få med ett bortglömt citat och det är.... Bambambambambbabababbamm!
En dag på stan tillsammans med Emelie inne på carlings när en anställd där råkade stå liteee för nära:
J - Den här tröjan kan ju verkligen ta sig i röven!!
A - Ursäkta men vad var det du sa..? Sa du att den kunde ta sig i röven?!
J - Eh aa. Jag menade att den var lite för dyr för mig. 500 för en tröja är inte min budget...
A - Hahah okej men tänk att den är jätteful!
J - Fast den är ju jättesnygg.
A - Tänk ändå att den är ful!!

Och till att forstätta med måste jag säga att problem inte är något som uppstår. Det är något man skaffar sig.

Vissa situationer är inte jag heller till för att befinna mig. Det är inte sånt jag fixar helt enkelt. jag behöver nog hjälp. Hjälp? :P

PÅ LÖRDAG SKA JAG PÅ BIO MED HEJA OCH IMORGON SKA JAG RIDA. MEN KOMMER HA MASSA BROTTOM SÅ FÅR TYP SPRINGA TILL STALLET FRÅN SKOLAN.

Sluuut nästan.

Prinssean av peking! På den är jag på god väg :D

lite livshumor

Idag bjuds det på lite ruuliga, mindre ruuliga men också lite halvt elaka citat (citerar efter minnets förmåga). Njuuut!

När jag var i stallet en sommardag tillsammans med Emilia som är typ liten. (Vi stod utanför Ragnars box):
E - Det är en geting här inne!
J - Aa.
E - Ska vi inta ta bort den?
J - Varför då?
E - Den kan ju flyga in i Ragnars öra fattar du väl?!

I facebook-chatten:

IJ - Vill du ses någon dag nästa vecka?
J - Njaa. jag vill nog inte det.
IJ - Varför inte? Vi skulle kunna ta en promenad, laga mat eller bara mysa..
J - Fast jag vill nog inte...
IJ - Men varför inte dåå?
J - Jag tycker du är äcklig.

På mitt rum tillsammans med mamma:
M - Johanna, dina blommor ser jättetörstiga ut!
J - Jag vet men det skulle väl du också göra om du inte fått något att dricka på flera månader?!

På mattelektionen tillsammans med våran lärare micke:
M - Vad tycker ni är snyggast av det här då? 0.333333333333 eller 1/3.
Vi - 0.3333333333 om man avrundar.
M - Men nej. Håller ni inte med om att 1/3 är snyggare. Det ser ju mycket bättre ut!
Vi - Naae.
Vi - Eller man svarar ju i alla fall med 0.333...
M - Okej men vi röstar då.
Resultatet blev 2 på 1/3 och 4 på 0.33333.
Vi - Där ser du 0.333333 är ett bättre svar.
M - Ja men om ni tänker såhär. Vilka är bäst på matte här och hur har dem svarat?!

I en intervju med 24 NT:
R - Vet du vad de här högtalarna som sitter på taken och tjuter ibland är till för?
J - Jaa, det är väl någon skyddsgrej?!
R - Ja precis men vad larmar dem för då?
J - Inte säker men för typ faror och krig kanske..
R - Okej men vad gör du om de börjar tjuta då?
J- Gömmer mig?!

I ljushallen när vi pluggar matte:
E - Vad gör du om han kommer då?
J - Låtsas att jag inte har några ben i kroppen och sjunker ner på marken (demostrerar lite halvhjärtat).

Sluuut på citat just för tillfället men avrundar nedan med en ordlista på ord som kan förgylla en annars tråkig dag!


Ordlista:
Föda - använd istället för att säga mat
Gusch - använd då något är en korsning mellan gudars och gasch
Homo sapiens sapiens - använd istället för att säga människa


Den blev inte så långa men jag har hört att kvaliteten betyder mer en kvantiteten. Hejdå och lycka till i livet!




prästkrage?

Jag har flyt! Det är nice att börja skolan 12.00, vara där en stund och plugga lite lagom mycket, åka buss hem (tror att man ska åka själv) i sällskap av först Sofia och sen Melanie och Pontus. Vandra till stallet och bli klar jättesnabbt. Gå hem och komma in precis innan det börjar snöa!

Tyvärr har jag lite oflyt, till exempel har jag biologiförhör imorrn vilket jag glömt bort och alltså har jag typ pluggat inte alls. Ej ok! Höga betyg ska jag få!!
Svårt är beslut också, jag kan dra en parallell och säga att eneglskaarbetets valmöjligheter ger mig lite krupp för jag hatar att välja. Ja typ det kan jag väl säga och förresten är det inte alltid det bästa som är det lättaste... Att våga eller att icke våga det är frågan? :P

Hejdååå.

hheheheh

Jag har så kul nästan hela tiden och allra bäst är det när jag skrattar åt mina egna skämt fördet är nämligen kvalitet när den är som bäst! Kul är också att rida :) Älskar idag när jag skulle rida utan stigbyglar, ja fint var det. Svårt att beskriva men jag skratta och Filuris blev riktigt riktgit fin ibland och jag kunde nästan sitta ner. Jag är ju grym :P Hahahah.




Nu måste jag gå för jag ska skratta. Hejdå!

viktiga funderingar

Nu är det såhär att jag undrar över några saker. Dels hur en stum när människa låter när han är hes men också om man kan lura en blind att han ser och om man nu lyckas hur talar man då om för den blinda att man bara lurat honom... Klurigt!!

egobooost fast på en vän

Måste få ge lite cred till en av världens bästa människor för hon är alltid så himla bra! Synd bara att just denna människa bor typ i Örebro eller är det kanske därför det blir så bäst jag menar då kan man ju verkligen snacka om allt med personen... Kanske både och. Men i alla fall Emma Broder Westling DU ÄGER och förlåt för att du kanske tycker jag är jobbig ibland när jag pepprar dig på sms och fb men det är för att du är så bra!!!!



Jag måste säga det igen du är bäst och kanske lite min idol också...

RSS 2.0