ännu en dag med sol

Solen skiner idag också och det är lika varmt som det är galet. Cyklade i bara t-shirt och tights vid halv sju redan och frös inte det minsta, helt perfekt var det då. Det är nämligen så här jag inleder varje dag ↓



Nu drar jag snart till stallet för att sommarfixa grejerna och för att säga hejdå till filuris för han skulle nog få följa med cissi hem redan ikväll ;) förresten har han lyckats behålla sin mask. Hur orkar masken envisas så?

Ikväll får jag se vad som händer, typ ågelsjön vore skönt men får väl se hur det blir med den saken beroende på hur trött jag är och vad folk gör.

Gjorde om min header igår också för jag kände mig så otroligt trött på min gamla. Ett litet kvällsryck kan man väl kallat.

Nu ska jag gå så hejdå mina vänner ;)

livet leker

För att jag mår typ såhär just nu!


nyttig fredag

Det är ganska så jobbigt att gå upp tio i sex tycker jag men vad gör man inte för att få äta lite jordgubbar eller egentligen plocka, heheh, men det inte jordgubbsmannen vet lider han inte av och jag käkade nästan bara när vi satt i självplocket faktiskt! Tiden gick i alla fall ganska fort och det var ganska mys där ute på landet tyckte jag och bra sällskap hade jag också :)

Det blev snabbt hem efter gubbarna för att åka upp till stallet med Amandis. Precis som vi skoja om kom vi dock precis när stallet skulle stänga men Cissi var snäll och lät oss stanna. Very schysst tycker jag och dessutom fick vi rida ut så Lillen och Noak fick sig en galopp på sjukhus, galet bäst! kände mig dock lite elak mot Lillen eftersom jag är alldeles för stor så efteråt gick jag med honom när vi skritta av men jag tror han blev glad av att rejsa lite i alla fall men jag måste säga att han springer extremt långsamt även när han tar i ;P



Gammal julaftonsbild :D

Nu sitter Amanda här och stressar mig så nu måste jag gå för ikväll blir det grillning, tårta, jordgubbar, halvars och gooodis eftersom det var så änge sen jag svulla... eller? Chpis till lunch och godis till fika har jag ätit idag!

Ha det gött!

vilse i jordgubbslandet

Det är kul med lov!

Häromkvällen träffade jag Långben. Åt mat, åt godis, åt jordgubbar med glass, gick till ica med paraflax i spöregn och kolla film gjorde vi. Det var sköj, nästa gång blir det tältning ;)

Igår var det hästigt värre men så ska det vara. Skrittade Lucie, nybörjartränade stackars Filur och tömkörde bästa miniponnyn. Lillen är så sööt. Förresten så var Måns, Filur och Chess tror jag det var tröga nog att smita in på tennisbanan igår. Inte smart, det hade tydligen typ tagit 30 minuter för dem att få ut Filur bara för att han var fegis. Filur klarade sig i alla fall från sår vilket jag är glad över för de hade typ gått in genom staketet i ett pyttelitet hål. Asså våra hagar suger verkligen. Jag tror hästarna stuckit från slänten varje dag de gått där..
Det var lite om igår. Idag har jag än så länge varit och plockat lite jordgubbar med Boiardt. Helt okej var det och 72 spänn i timmen tjänade vi och det är ju ganska okej även om det inte blir någon större summa eftersom man bara jobbar några timmar men det blir lite i alla fall. Lyckades tappa bort oss gjorde vi också för vi hade lämnat våra grejjer på våra rader men sen kunde vi inte hitta dem igen så jordgubbsmannen var tvungen att komma och hjälpa oss hitta tillbaks. Lyckat ;)

Nu blir det lite stall innan det är dags för träningsgrupp. Eftersom jag är en väldigt mogen 16-årig tjej känner jag mig faktiskt väldigt pepp på att leka lite häst på fältet :P

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



11 månader idag tjejen, du kommer alltid att ha en plats i mitt härta ♥

It's raining rain

Gudars vilken regning dag, finns det inget stopp eller? Just nu verkar det inte som det. Jag gillar inte regn för man blir lat av regn, idag hade jag till exempel tänkt stanna hemma och städa och sånt istället för att åka till stallet. Visserligen trodde jag att båda mina hästar gick men tydligen inte för emma sms:a och sa att filur ville ridas och då var jag ju tvungen att åka upp liksom :P Det som gjordes i stallet var det vanliga och så red jag också då men det gick inte så värst bra. Svårt att rida själv och alltså måste jag träna på det men det är roligare att träna tycker jag. Imorgon ska jag rida Filur igen för hhn ska nybörjartränas hela veckan om jag kan och det tror jag nästan. Annars blire möte på sisu och sensus imorgon och en uppskjuten "springa milen tur".


Eftersom plutteponnyn är så söt :D

Med tanke på ingenting insåg jag att jag stavade fel på Jonatans namn häromdagen. Han stavas tydligen inte med "H". Vilken koll jag har!

Nu blire dusch och sen film hos anna, sköj ;)

ett ovärt inlägg

Hejhallå bara för marias skulle tänkte jag här slänga in ett FETT OVÄRT INLÄGG men läs ändå noga för idag har det varit träningsgrupp och det var jobbigt vi sprang upp för fem olika backar och slalom tog vi sist på onsdag ska vi springa terrängbanan VÄRSTA KUL ATT LEKA HÄST ibland är jag oseriös men just nu är jag mest trött imorgon ska jag till stallet och på kvällen ska jag springa milen det blir nog jobbigt men det gör inget nästa vecka ska jag försöka ta mig till friskis då det var alltför länge sedan jag var där nästa vecka ska jag också hinna med att gå på möte jobba och rida och träffa vänner och sedan ska jag kanske fira midsommar också det är tur att skolan har slutat  för den här långa meningen skulle inte uppskattats av min lärare.

är det verkligen slut nu?!

Det verkar som om nian är slut nu på riktigt men det känns inte riktigt som om det är sant. Det känns liksom som om jag ska tillbaka till klassen i höst men den finns inte mer, konstigt? Sex år är liksom ändå en så pass långtid så det känns fel när allt bara är slut men samtidigt känns det skönt att kunna lämna det bakom sig också.

Avslutet kunde inte blivit mycket bättre i alla fall, eller vi kunde ju haft sol i och för sig, men många tårar föll och jag som aldrig gråter kunde inte sluta dem bara kom liksom. Efter en sista träff i musiksalen åkte i alla fall jag elin och melanie iväg för att äta lite pizza innan alla samlades hemma hos sanna. Mys var det! Sommarlovet började alltså bra och det fortsatte bra imorse när jag tog en joggingtur upp till stallet för att mocka och fixa lite innan jag sprang hem igen för att göra en smoothie med banan och färska jordgubbar i, MUMS :D

Nu blir det Jonathans student, ska man säga grattis kanske? :P



Typ sånt här kommer jag sakna, bästaste 9d5m ♥

snart är det slut

IIIIIIIHH!
Allt går så snabbt. Om två dagar har jag sommarlov och det är underbart för jag tror det kommer blir bäst! Träffa vänner, vara i stallet, tjäna pengar, vara på landet, träna och att ääääta är nämligen typ det som gör livet värt och allt det ar man så himla mycket mer tid till på sommaren.

Annars var tältningen igår mysig. Det var aningens svårt att sätta upp tältet bara men med lite pappakrafter löste det sig! Jag sov jätteskönt även om jag hörde något om att alla kanske inte haft det lika bra som jag, hehe. Nej, men tältet var jättestort faktiskt för att vara fyramanna. Vi var liksom sex personer och man kunde lätt varit några till (typ en, två eller tre) om det krisat. Det vi gjorde var som vanligt ett obligatoriskt icabesök, åt pangkakor med grädde och sylt, spela straffuno och skrev en låt. Bäst blev den! "Nu ska vi spela en lägersång, lalllalalla. Nu ska vi sjunga hela natten lång, lallalllal. Vi ska festa med de bästa och dansa hela natten lång nu sjunger vi våran sång! Vi äter chips och spelar uno, lalla..." Lite vanlig allsång blev det också.

Nyss hade vi vårat sista musikcafé någonsin vilket var lite tråkigt men jag börjar ändå känna mig ganska klar med skolan och klassen och allting nu så det är ju ganska skönt. Jag känner också att de personer jag vill umgås med kan jag se till att träffa ofta och alltså kommer jag inte sakna allt så mycket eftersom man kan ses under hela sommaren typ! :)

Imorgon blire stockholm med klassen. Fint!



Lite klass ↑ och en bekännelse om hur vi inledde vårat musikcafé. Nejdå men vi tågade in till sankta lucia eftersom det här med jullåtar året om är lite våran grej. Och förresten tror jag att det är sånt här jag kommer sakna mest. Med andra ord, alla uppträdanden och alla knasigheter min klass kan hitta på. Typ spontaniteten liksom!!

att slå läger

Det här veckan har varit väldigt bra! Hade mina två sista Filurdagar vilket var mysigt även om det är trist att jag inte har han mer nu. Han fick rida lite dressyr och galoppträna lite på breddik ;)

Träffade min kusin i fredags och lördags och det är alltid fint det. Vi åt glass, cykla nästan vilse och spela straffuno. Mycket kul spel som jag ska terrorisera mina vänner med ikväll för att ikväll är det nämligen tältning i min trädgård som står på schemat :) Värmde upp gjorde vi redan igår när vi grilla marsmallows över värmeljus i köket och sjöng lägersånger medan vi spanade på blixtrarna. Fina vänner det där ;)



Bästiskusin å jao in sommarstugan last sommer :D

Nu ska jag gå! See you ;)




RSS 2.0