Sverige

Jag tror nog att jag levt ett utav världens bästa liv ända sedan tisdagen förra veckan. Slutprojektet var ruuligt och spanien var bästbästbäst. Helt ärligt kan det nog varit det bästa jag gjort i hela mitt liv men hästar och fina vänner är även de en stor del av de bästa händelserna i mitt liv.

I spanien var det i alla fall bäst som sagt och mycket just för att min klass är så fin. Vad vi gjorde hela tiden minns jag inte riktigt men det var värt i alla fall och jag kan säga att "konserterna", shoppingen och badet var bland det bästa. Juste äta också och att klättra över balkongerna för att umgås med folk och att gå i elins monsterklackar och... Nej men allt var helt enkelt bäst :D

En bild från polen, middagen och klassen fick det bli. Som ni ser är kvaliteten helt oslagbar :)
tjallå!

Idag var det heldag på de geer för att fixa inför projektet och spela upp det. Gick väl helt okej, vissa delar blev liksom väldigt bra och andra kanske inte lika. Lady Gaga var i alla fall bäst tycker jag och typ fyra-kören kanske inte blev bäst direkt men det är skit samma för det var kul i alla fall ;)

Funderar på att börja packa lite smått kanske eftersom att jag drar till spanien imorgon med bästa 9d5m om askan tillåter :D Tänkte dessutom hinna till stallet på förmiddagen innan vi åker också men det går nog på något sätt.

Ska snart fixa min gamla dator så jag kan börja lägga upp lite bilder igen sanrt men här får ni två ganska nya i alla fall som Hillevi har fotat ;) haha, Filur är lite kort i baken på nedre bilden (vi travar) men med tanke på mina kunskaper i att sitta ned i trav kanske ni kan lista ut varför det inte gick mer framåt.

Juste, hade funderat på att åka till NFK med ponnyn men eftersom att ponnymätningen inte var förrens den 7/6, två dagar efer, blir det inget men det kommer fler tävlingar. Synd bara när jag för en gångs skulle var pepp från början!!!

hurtigadagen.se

Idag har det inte varit en vanlig dag för idag har det varit en hurtig dag!
Började med att ta cykeln ut till stadium arena tillsammans med mel och anna. Nästan halvvägs tröttna dock annas cykel så kedjan hoppa så då fick jag skjutsa henne. Anna snor alltid skjuts av mig som på idrotten:
Camila - Okej, nu ställer ni er två och två och den som står bakom hoppar upp på den andras rygg sen springer ni tio meter till konerna här innan ni byter och vänder.
Anna - Asså, Camilia jag kan inte för jag har skulios!
Camilia - Okej då springer johanna två gånger istället då.
Morr...
i alla fall framme vid stadium hade vi bilogi-labb. Man skulle springa och ta pulsen och varva det med vila typ under 45 min. Sen friidrott under eftermiddagen för att slutligen sluta dagen med vårruset lite sådär spontant. Helt ok gick det i alla fall kom in på 24.45 så jag klara mig på 5 minuter/kilometern som jag hoppats men man tycker att man tar ut sig allt vad man kan men sen när man går i mål känner man bara typ att varför tog jag inte i mer. Men så är det ju alltid :PSyns!

bästis fille!

Har haft en riktig Fille helg den här veckan och det har varit bäst! I fredags testade jag på att longera lite eftersom hans rygg inte mår så bra. Tänkte köra lite galopp-program och till en början gick det ganska bra men sen gick det sämre. Tänkte dock inte ge någon utförligare version av hur jag gjorde här då det nog blir lite tråkigt att läsa så ni får väl fråga mig istället om det är så att ni mot förmodan skulle vilja veta.

I lördags vare tänkt att jag bara skulle skritta barbacka i skogen med emma men sen så blir det ju så lockande ute på fältet så då sa vi såhär att vi kunde testa att trava litegrann bara. Att trava var dock inte det lättaste för det blev jätteskumpigt så då tänkte jag att jag kunde galoppera långsamt istället men det gick inte, hahha. Fille typ drog och jag höll mig fast i manen och undrade vilket sätt som var det bästa om man nu ville bromsa medan pari typ bocka runt lite där bakom. Hihi, gick bra i alla fall och det var ju rätt så väldigt kul också måste jag ju erkänna ;)

Idag vare DM och Fiilur var asbra. I första klassen var han dock galet spänd och var typ rädd för någonting, anitngen vare hindrena, domartornet eller allt annat runt omkring som inte brukar vara där :P Nej men så då fick vi två stopp, ett på 2:an och ett på 3:an och några tidsfel. Vingla lite hit och dit gjorde vi också men jag tyckte ändå han var duktig som hoppa! Sen DM-klassen, hitta ett mycket bättre flyt även om det fortfarande var väldigt vinglit men han bjöd i alla fall på mer och var inte fullt lika spänd så det var ju bra. Ett pet fick vi och stilpoängen 42. Känns helt okej faktiskt och nu är jag galet pepp på NFK så jag hippas jag kommer dit :D

Annars har jag träffat Amanda i helgen och ätit världens godaste gino med henne :D Sen har jag umgåtts med Melanie och Jocke också. Spela nåt kul spel och kolla melodifestivalen och Saades resultat förvånade faktiskt! Orka dock inte se hela då det blir så drygt eftersom det håller på i flera år...

Bilder från tävlingen kommer när jag fixat!

Syns!

en shopaholics bekännelse

öjöjöj!
jag tror nog att jag börjat bli riktigt dyr i drift faktiskt. det går inte en endast gång då jag är på stan utan att jag köper något längre. typ idag kom jag hem med ett par korta springtights som var supersköna, me like. fast just dem betala jag ju inte för eftersom jag hade ett presentkort på stadium, men senast igår köpte jag en tröja och ja förra veckan eller om det var för två sen kom jag hem med bikini, shorts och två tröjor. det här är inte bra eller i och för sig har jag ju sparat pengar massa länge! problemet är bara att jag snart ska köpa både klänning, skor och lite diverse.
jaja, när jag handlat det borde det inte finnas mycket kvar jag behöver. eller i och för sig är jag ju i spanien med klassen om två veckor och det kanske inte blir helt gratis.

hej undergång, eller... :Priktigt så här farligt är det inte i alla fall och snart är mina pengar slut och då har jag ju inte råd att köpa något längre heller :P

en tisdag

vädret är bäst, härliga vänner, fina hästar, kort kvar till sommarlovet och ännu kortare till spanien och en peppande träningsmotivation gör att livet bara känns fett bäst! längtar tills typ allt och ingenting och det är bara så himla underbart :Dni fick en gammal sommarbild på bästis och snart ska ni få se lite nya bilder! ska bara fixa min dator först, hehe.

kram!

Lite oppepande men jag håller humöret uppe ändå!

Det gör ont att bli attackerad av hagel och Ceasar.
Usch, både vädret och Ceasar verkar ha vaknat på fel sida idag och inte ens jag blev särskilt pepp imorse när jag drog upp rullgardinen och återigen såg snö på hustaken. Positivt är i alla fall att all snö är borta nu igen ;)
Annars har inte dagen bjudit på så mycket mer än filmtittande i 2,5 timmar om andra världskriget, nationella, musik och en sväng förbi stallet så för att ha något att skriva om kan jag ju berätta att Filuren och jag var hos Matilda i söndags och hoppa. Filur var duktig hest som vanligt! Gick snällt in i transporten utan varken mat eller sällskap, han var bara lite tveksam till en börjen. Väl där så var han lagom pigg och glad. Han stanna på några hider men det får jag ta på mig då jag inte red men nu vet jag i alla fall att 80 inte är några problem att hoppa utan att det bara sitter i huvudet. Måste ju hoppa det på DM efter som Filur bestämt sig för att vara D-ponny :P
Igår hade jag i alla Filur också. Red lite dressyr på banan och usch vad sur jag blir på mig själv när jag inte gör något. Vet inte vad jag ska göra för även fast det ända jag vill är att lösa problemen så försöker jag inte ens!!!
Nog pratat om det nu i alla fall för nu väntar plugg..Gammal bild men kommer kanske en ny någon gång eftersom både snällaste Amanda och Hillevi fotade i söndags :D


RSS 2.0