chilllalalalalar

Softar lite, chillar base och typ så.
Sluta skolan halv tre och gick/cykla till stallet. Hängde där mellan klockan tre och åtta. Kom hem åt mat satte mig här och sket i att plugga! Nice :D









Att ta ett näst-sista-oktober-bad är fint det och jag gillar att jag alltid gör mig snygg på bild :P

kola med crisp

Här följer ett asgott recept på mikrokola :)

Blanda lagom mycket sirap, socker, kakao, vaniljsocker, smör och mjöl. Mikra allt lagom länge och blanda lite.
OBSOBS!!! Lägg sockret bredvid, för jag har hört att alla inte gillar socker!!!

HAHAAHHAHHA!!! :))))

äter crizpy cheez crunchrtz

Sitter och äter på mina favorit-låtsas-chips-ost-bågar. Det är nice! Funderar på hur värt det är att plugga också men särskilt betydelsefullt verkar det inte vara...
Imorgon är jag ledig och då står dressyrträning på schemat vid klockan 12.00. Ska bli kul det för har inte tränat på typ 2 månader eller något sådant tror jag.

Heddå!

Am I an idiot?

Det känns inte bra att jag kanske har gjort en speciell människa väldigt ledsen men samtidigt anser jag inte att jag gjort något fel. När jag berätta sa du att du ville veta men nu ger du mig inte chansen att förklara mig. Jag tror bara det blev fel och kanske var det inte särskilt bra att jag sa det eftersom det inte angår mig särskilt mycket fast samtidigt gör det ju det. Förlåt om du blev ledsen men jag vill att du ska fortsätta vara som du är och jag har kanske också gjort fel och mest av allt handlade det nog bara om ett missförstånd. Gaaasch vad sur och skit det känns.

Men det är nog så att man inte alltid kan göra rätt och säkert har jag gjort fel men så här vill jag inte ha det och såhär menade jag inte. Ge mig en chans! Och förresten, nu när jag ändå håller på måste jag berätta om en grej. Jag tror nämligen att jag är blyg fast inte mot nya människor eller mot dem jag gillar. Jag är bara känslomässigt blyg. Jag är typ feg.

johanna leker vuxen del 1

Idag har jag lekt vuxen för jag har nämligen kört bil för första gången i mitt liv. Kul var det och jag kände mig tuff när jag körde i hela 30 km/h. Galet!

jag bjuder

Idag har jag inte mycket vettigt att säga så istället tänkte jag bjuda på ett smart lösenord om du inte vet vad du ska välja. När jag cyklade till skolan häromdagen kom jag nämlgen på att det ultimata lösenordet vore reaktionsformeln för bildning av vatten. Hur smart på en skala?! :D

Självklart ska man skriva det med formler och det blir jättesvårt att lista ut för någon som inte vet för det blir liksom "2H2gO2g2H2Ol".
Är faktiskt lite stolt och vill ni höra förklaringen till varför det blir som det blir är det för att man behöver 2 väte H2 (ska egentligen vara en llten två lite längre ner eftersom att ämnet är i gasform) en syre O2 (också den i gasform) och det blir till 2H2O (i flytande form l). Tog inte med pil och plus för dem tecknena får man sällan använda i lösenord men här har ni nog sveriges smartaste lösenord om ni inte vet vad ni ska ta. Varseguuuuda :DD

Förresten är det bästa av allt att det finns ännu fler, typ propan, druvsocker osv....


hest er best

hihihihh
precis så känner jag just nu

filur verkar må bra
lillen är sötast precis som alltid
ULKen var bra
vänner är kul
skolan är finemang
har inte massor plugg
känner mig busig

hihihihihihihi

emma westling finns på min topplista över sveriges bästa människor
hon är kul
hon är smart

jag klanta mig på samhällsprovet
det kändes bra
jag gillar att inte alltid känna mig tvingad till att vara bra
jag brydde mig inte
det var kul
jag svara att mona salin på en fråga
skrev också att hon var minister för socialdepartementet
departementet finns inte
mona salin är inte minister
det kändes bra
jag hade ingen koll

hiihiihih
jag vill busa.

boiardt och ulk

Skolan är slut för veckan vilket är mycket chill :)
Var förbi stallet en kortis förut och snart blir det date med Elin tror jag. Först ska det bara packas, ätas, duschas, städas och pluggas...
Imorgon blir det ULK steg 2 och det blir nog kul och på söndag har jag Filuris också men nu måste jag sticka om jag ska hinna med mitt liv.

Tjingtjing!

vill äta mikrokola

Sitter på mitt rum och låtsas plugga, det är nice :)

Tömkörde lillponnyn förut och det gick ganska bra emot slutet men det tog mycket tid innan han trampade på kan jag säga. Gick nästan bara "uppåt" i början och det är svårt att hitta något sug då för han blev bara sur när jag peta på och han lyssna inte när jag smacka men efter lite jobb tyckte jag det blev mycket bättre men tyvärr hann jag inte ta så mycket galopp vilket maria trodde han behövde men ville få igenom han någorlunda innan jag växla upp tempot lite. Förhoppningsvis kanske jag kan börja tömköra han lite regelbundet så man kan hitta lite mer flyt redan från början för nu gick ju nästan hela passet åt till att bara få han till att lyssna men får han jobba lite oftare bli det kanske bättre?!



En gammal bild på ponny får duga idag!

Nu ska jag väl ta tag i lite plugg men det känns inte så lockande :( Är mycket mera sugen på att gå ner i köket och göra microkola. Aaassgotttt :D

jag surfar på vågen

Jag har tänk lite och kommit fram till en bra slutsats tror jag och det är att om det stormar ute är nog livet lättast om man surfar på vågen. Hajar ni :P hahaa!

Nej men livet är lite tungt ibland fast det kan ändå vara riktigt kul och att sluta två timmar tidigare än väntat kan få en på finfint humör. Jag och emelie tog en tripp ner på stan och mycket fint hittade vi, jag hade liksom staden flyt för en gångs skull :) Hela livet känns som det börjar flyta på nu och det blir jag så glad av och det är nog därför som jag orkar stå stadigt i stormen.

Nu träna! Och sen plugg om jag hinner. Prioriterning när den är som bäst :D

<3

Vill du någonting så finns jag här och du vet vem du är. Kraaam till dig ♥

dipol-dipol

Energin är inte på min sida och att jag gör en häxblandning av alla dipol-dipol, jon och van der waals bindningar bådar inte gott inför provet imorgon men just nu har jag inte lust att bry mig ;)
Roligare är att göra sköj saker!
Måste nämna att Filuren bara har blivit finare och finare för varje dag nu med sen i torsdags och det är så himla kul. Det känns nästan som om jag är lite duktig som tar tag i problemen för en gångs skull!

Skolan är fin, lite tröttsamt att jaga pennor och kalendrar hela luchen kanske men det gör inte så mycket. Jag skrattar ju, hihiii. Dock ger jag en mördarblick till Emelie som pilla lite väl elakt med ett visst knäppe under samhällen. Stygg flicka!!


mycket jobb men också resultat

Efter att jag spenderade en dryg timma på filur i torsdags, jag ock emma en och en halv igår och så jag ytterliggare en dryg timma idag har vi fått lite resultat. Filuren blev faktiskt riktigt fin i slutet idag och galoppen kändes helt okej! Är faktiskt väldigt kul när man känner en sådan skillnad så nu hoppas jag på att turen snart vill komma till oss :) Tackar emma och lotta för hjälpen också, det blir så mycket lättare när man hjälps åt!




Fina pluttehästen ♥

Gillar mina fina vänner också och grillad biff och bananchoklad är faktiskt riktigt gott såhär i början av november! Nu ska jag sova för om 9,5 timmar börjar BUS-Cup och där står globenbiljetter på spel :) Taaagga!!

när man har för lite tid och för mycket att göra

Det är inte lätt när det är svårt men det är sköj när det är kul!
Jag ler mest hela tiden för livet är såå roligt. Dock har varje regel sitt undantag men vi ska kämpa och det ska lösa sig!

Förresten har spanskan många undantag och det är lite klurigt att blanda preteritum och perfekt på ett prov. En rejäl klant var jag men förhoppningsvis räknas det inte. Woopwoop!

Att sitta på fik med fina vänner på kuriosa är mys, att träna är ibland ganska underhållande, papperskrig är jobbigt och det är svårt att inte känna sig sämst ibland men jobbiga situationer får man ta med en nypa salt. Jag ler :)




mera ryggmärg?

Att hinna med skola, plugg, stall och träning på en och samma dag är effektivit det :) Eller jag har plugg och träning kvar men det kommer jag att fixa!

Att vara kort är lite osmidigt ibland så mera ryggmärg skulle inte skada (för det tror jag man blir längre av) och att sjunga högt när man cyklar för att sedan inse att det cyklar en människa precis bakom en är lite pinsamt men det gör inte så mycket. Jag överlevde ju och det är väl huvudsaken?

Tjingting


skrattar inombords

Hejhå vad bäst jag varit idag! Jag har tagit tag och fixat en massa grejer som lämnat tillbaka en tröja jag ångrat att jag köpt, fixat en present, US-kassan o.s.v. Det enda som jag inte gjort är läxorna men det är jag värd för att sätta 57/60 på biologiprovet var inte superdåligt direkt så därför ansåg jag att jag var en smart tjej som gjort sig förtjänt av lite pluggvila (igonererar att det var lov förra veckan).

Att äta nudlar i köket och lyssa på småtjejor är ganska underhållande. Tjej ett säger "har du öppnat läskburken?". tjej två svarar "ja, jag klarade det och det var den andra i hela mitt liv!!". Jag tänker "hahah, den andra i hela hennes liv! ofta inte fler liksom..." innan jag hindras av tanken "har jag någonsin öppnat än..?".

Att rida är också ganska underhållande :) Hade en månadens skötare från maj så red den idag, hihi. Ella hade jag och det gick nog helt okej tror jag. Tyckte hon blev ganska fin i slutet men högergaloppen var ju lite halft katastof men det kan jag leva med för idag är jag en glad tjej :D

4 chokladkakor ock sovskrattattack

Kvällen igår var riktigt bra. Moa totalägde i Idol! 4 chokladkakor och popcorn var mycket gott att äta. Att klippa hår var kul och att få klippt hår var nödvändigt :) Att sova var svårt men det enbart på grund av Bard "Men sluta Moa! Du har ju skrivit en hitlåt!" Haha, så galet roligt ;)

Nu måste jag plugga för sen är det stall!

plocka sten och stapla sten

En dag full av skratt sitter sällan fel. Kärlek till Stefan, den stora fuxen och fikat. Jag gillar att vinna stenplockartävlingen också. Andra raka vinsten, och juste! Tävlingen har ju bara varit två gånger ;) Lika var det men kändes skönt att plocka hem segern så privatlektion någon gång i framtiden blir det. Så här såg det ut senast vi utnyttjade våran vinst!







Mycket vackert!

Nu hejdå för snart blir det besök av Felicia. Göttgött :)

solen skiner idag (i alla fall över mig)

Det går faktiskt om man inte tänker allt för mycket. Dessutom kunde inte torsdagen inledas bättre för att tömköra Lillen är verkligen bland det roligaste som finns alltså ;) Lite finis blev han efter att ha protesterat litegrann och man blir ju så glad! Dock behöver jag ju bli väldans mycket bättre för att våga säga att jag är någorlunda bra men det är kul att testa på även om man dör i galoppen. Jag tackar gudarna för att lillen inte är högre än 103 cm. TAACK!



Tömkörning av bästee vän i somras och förhoppningsvis blir det mer sånt här i framtiden!

Nu har jag duschat och plugga och faktiskt känt mig rätt så duktigt. Lite fick jag gjort och nu höll jag på att glömma en grej! Hoppade ju lite med Fillebille nämligen förut idag och rätt så duktig blev jag i slutet. Tack amanda för hjälpen!!! Jag klarar mig verkligen inte utan någon som är på mig hela tiden om att jag måste rida, koncentrera mig, vara noggrann, inte känna mig misslyckad när jag misslyckas och ja typ så vidare....
Bra blev det mot slutet som sagt och jag kan ju faktiskt (när jag bestämmer mig vilket inträffar 1/30 av alla gånger som jag rider)! Filuren kändes helt okej men det är mycket att ta igen efter ett träningsuppehåll på ja en cirkus två månader eller man kan väl säga sen i våras för vad red jag i början av terminen? Efter betet red jag tre gånger innan jag krascha, typ 5 vettiga gånger efter jag krascha (alltså innan Åby) och sen två gånger till typ innan DM och sen barbacka i tusen år och nu ingen träning. Sorgligt men nu ska jag ta tag i det om jag orkar. Det är svårt att hitta motivation när allt är så osäkert och när jag är så lat när när jag rider också men jag ska KÄMPA! Jag ska.


när det brister

Egentligen mår jag väldigt bra men det går aldrig att komma ifrån att livet är som en burk. Blir lite för mycket lite för jobbigt så går det inte att stänga burken och det är väldigt sant. Tro mig! Jag har försökt...
Kanske är det bra för någon gång måste det ju ta stopp och det är när jobbiga situationer uppstår och svåra frågor ställs som i alla fall jag inte riktigt orkar hålla ihop. Men det är bra så tack för att du fråga även om det kändes jobigt!





puuuh

Det känns helt okej efter dagen och det var mer än jag hoppats på så jag är nog glad.
Nu har jag tagit igen all bloggmiss vilket innebar att något plugg inte hanns med men det kan jag leva med! Nu ska det bytas om för power walk eller i alla fall walk för det blev lite hipp som happ inplanerat såhär på kvällskvisten eftersom jag inte är riktigt kry för ordentlig träning än :)



Nästan såhär ↑ hurtigt med promenad ;)

Imorrn blir det stall och rida lite med sadel ska jag göra, det har jag saknat!


RSS 2.0