kärlek till fotbollen ?!

Livet är inte bäst när man spelar fotboll i 1,5 timmar men det gör inte jättemycket eftersom det är helg nuu :) Och den ska spenderas på några av de allra bästa sätten! Idag blir det tältning, imorgon stall för fika och DM-fix och på söndag DM, film och typ lite plugg om jag hinner.

Fiiint!

Såhär såg det ut på DM för två år sen, galet!



Innan det blir tältning om 1,5 timmar ska jag hinna tjäna pengar=laga mat och duscha. Good luck! Och ajuste, jag ska gå ULK:en nu är det bestämt. Antingen blir det helt själv eller tillsammans med Michala. Det märks men nu:

Adios XOXO

äter guld och ler mest för tillfället

Hejhejhejhej.

Livet är gött, golden bangkok är gött, att träna är gött, skolan är gött, vänner är gött och att äta godis är gött.

Att min plånbok lider av anorexi är ogött och att godislöftet börjar på lördag är ogött men det kanske är lika bra.

Tjovippen på er för nu ska jag gå och du där kompis. Le, livet är fint och vill du prata så finns jag här bara några få meter bort även om det kanske inte alltid märks. Du är bra! ;)



Hej chillande 16 år + 1 dag gammal tjej!

PUSS


krig och annat skoj

I skolan är det krig men det är nästan lite roligt faktiskt även om det innebär suddigummsattacker och bläckpennekladd. Att äta nudlar är också skoj om man jämför med att plugga matte. Att tres mobilnät inte fungerar är mindre skoj men att vara på fältet med filur är skoj. Idag var Felicia snällis och gick med och här nedan ska lite bilder snodda från Hillevis blogg läggas upp. Hennes länk finns i kanten om ni vill kolla mer på alla hennes bra bilder där. Taack Hillevi och Felicia!











Några bilder som sagt och på de översta ser han ju rätt fin ut men ska vara ärlig och säga att han till största del ser ut som på den sista bilden! ...eller?

Tjing!


att labba

Min gårdag och idagdag har varit bra. Mest stall igår, lite dressyrus uppe på sjukhus med hillevi som fotograf (bilder kommer ngn gång) och lite film. The social network och även fast den inte är bra var den inte lika dålig igår som första gången :)

Vanlig skola idag och labben på måndagseftermiddagarna är nog en av mina favoritlektioner :) något elaka klassakamrater har jag dock men jag överlever och tur är väl det för på fredag ska jag kanske tälta, yeah!



Tält på ö ↑

Nu: träning!

fullt upp

skola, film, källarspindlar, handledarutbildning, stövelkastning, mat, kvällspromenad och hageby är vad som fyllt mina senaste dagar. snart ska jag sluta vara lika panikupptagen tror jag, imorgon börjar jag! då blir det stall, städ, träning och plugg, sooft. men nu. vi ska ha kul nuuu hos mange, mange, maaangee ;)



eller kanske inte. men i alla fall. säg till om du vill köpa kolor eller newbory. hejsvejs!

plast och bröd

Gårdagens föreläsning i Linköping var väldigt bra. Nästan alltid kul att lyssna när kunniga pratar om saker man faktiskt är intresserad av! Trevligt och kul är det också att ta en sväng förbi hööks. Vantar, regnställ och plasthjälm!?!? inhandlades där. Argumenten till plasthjälmen var:
Den jag egentligen ville ha fanns inte i min storlek, den var lite billigare än de dyraste och eftersom Filur = Mr Headshaker blir det jättesmidigt att bara torka av hjälmen någon gång ibland :P

Plugg idag igen var det efter skolan och sen blev det världens centrum :) bästa! ...eller? Trevligt var det i alla fall och jag diggar polo med bombshell, hhah.

Nu är kvällen pluggfri och kanske ska det firas med något gott att äta. Svaret blir nog absolut eftersom att mat betyder allt för mig. Typ mer än mina vänner. Nae. Förlåt. Men om jag inte åt skulle jag inte ha några vänner. Men gillar er även fast jag gillar mat mer. Eller jag gillar er lika mycket. Kanske.



Det här saknar jag nu när det är höst för tältchill på trappan äger :D



skuulan

Dagen har varti lång och pluggig. Hela 9,5 timmar spenderades i skolan etersom Elin och Frida och jag satt kvar till halv sex typ och plugga matte, hahah. Nördigt? Skönt att nästan ha allt gjort i alla fall för nu behöver jag bara kolla lite matte, engelska och spanska nu på kvällen! Sen imorgon blir det sovmorgon, sköönt! Börjar typ 10.30 :)



Imorgon blir dessutom första BUS-Cup träffen, ska bli intressant med föreläsningen! Blir en sväng förbi hööks innan också så förhoppningsvis kommer jag hem med en ny hjälm.

Och förresten säg till om ni vill köpa New Body, det uppskattas mer än mycket :D

uppstoppad korv och så mossen såklart

Helgen har varit fin!
Träffade som sagt Felicia i lördags och det innebar film och smörpopcorn. Fast Felicia gör på helt fel sätt så blev bara popcorn för mig :(
Sov gjorde vi också eftersom båda var trötta (get the point?) och sen blev det direkt upp till stallet för min del. Åkte med Amanda till Eda och dem var duktiga men domaren kan ju typ ta sig i röven eller något i den stilen kanske... Hemma sen blev det en tur i skogen (bilder nedan) och lillenklippning. Halva lillen försavnn efter att jag klippt manen, hahah, mucho håår!

Sen vare bara att åka hem vettni och idag har jag varit på exkursion och det var inte kul vill jag lova. Eller det dög typ förutom mossen för den ägde. Seriöst alltså! Där kunde man springa, göra jordbävning och ehh... skratta :) Kul hade jag där och kanske kommer det någon dag en bild men det är tveksamt. Kärlek till stövlar i alla fall och regnkläder överhuvudtaget även fast jag hade känt mig snyggare.

Dressyra lite förut idag också och det gick rätt bra men jag suger på att sitta ned. Pessoa är en trevlig sak och filur är söt.

Här kommer lite uppstoppade korvbilder!



Som sagt uppstoppad korv sa jag!



Ja, vad gör jag STORT FRÅGETECKEN



Lite galopp som gick så snabbt att inte kameran hann se oss nästan :P



Söt häst i reflexer!



Jaao. Sött sällskap? Nee, förlåt Amanda men tar man egobilder får man stå för det. Bäst äru :)

typ den bästa hästen

Usch och fy vad jobbigt det var att gå upp imorse, övervägde stark att inte göra det alls men efter två snooze fick det vara nog. Som tur var var det värt att gå upp vid kvart i sex för det gick väldigt bra på Åby. Nolla i första klassen och precis inom maxtiden typ, en rosett blev det alltså och en ganska så bra lokal hoppdebut. Filur var lite seg bara men annars var jag nöjd :) Till andra klassen som jag faktiskt bestämde mig för att rida tog jag på mig ett par sporrar och det gjorde skillnad kan jag lova. Kändes som Filur blev mycket mera taggad så jag kunde lägga upp ett bättre tempo då och även fast vi inte hitta alla lägen var jag nöjd med resultatet. Ett ner blev det men med tanke på att jag inte ens tänkt rida 80 pga krachen är jag nöjd.

Bilder kommer kanske någon dag eftersom bästa Amanda fota och hjälpte mig gjorde hon också. Taack!



Söt häst ↑

Nu ska jag duscha och sen träffa Felicia och kanske Linda också, det är sånt som märks men tills nästa gång vi ses säger jag adjöss!

bara lite snurrig

Hihi, förut i stallet tänkte jag såhär "oj vad länge sen det var jag var ute och tävla ordentligt" för att strax därpå komma på "ajuste! jag har nog aldrig gjort det". Det var jag i ett nötskal och tur är det att man har vänner som kan. Emma påminde mig t.ex om vacc. intyget, hitta hönät och hoppa! Hillevi var smakråd till schabrak och hon verkade rätt säker på att jag inte skulle ta det geggiga :)

Jo, jag suger visst på sånt här har jag märkt men det gör väl kanske inte så mycket förhopnningsvis. Imorgon åker jag upp till stallet vid 06.15, härligt? Jaja, det här blir bra. Mer får ni höra imorgon när resultat visat sig och juste glömde berätta! Det äger att ha idrott i en och en halv timme när det enda man gör är en halv timme doppboll, en halvtimme poängboll utan poäng och en halvtimme lacross. Jeppjepp! Härligt och en sak till. Tack för att vi slapp uppvärmning, det spred en härlig känsla i knäna. Aotch!









Lite småsöta hoppbilder, nu kör vi!

tillägg och dagen

Jag glömde ett av mina livsmål så det kommer häääär!

7. Jag ska en dag köpa mig en tandemcykel för att kunna åka på cykeltur med mina vänner :)



Och sluuuut på mål.

Min dag har varit bra, elin och jag äger på mattepluggandet och att pricka in 125 ord med sofia är inte heller dåligt. Chicken nuggets med krydda är inte lika goda som dem utan. En centergodis är mums men äpple är nyttigare. Att kittlas är underhållande och lite tråkigare är det att rycka man. Filur är snäll och det är mina HEJA-vänner också. Det är chill att prata och snart ska jag på powerwalka med amanda. Tufft!

Hajdotch :)

man tänker när man cyklar

Heeej!

När man cyklar har jag kommit fram till att man hinner tänka väldigt mycket och speciellt när man cyklar själv. Idag hann jag komma på en massa livsmål bara på väg till skolan och här kommer dem BARABAMBAMBAMBAM (det blir lite inspiration från marias blogg här)!

1. För det första ska jag flytta ihop med min allra bästa och snyggaste bästis!



2. Jobba som personlig tränare (och typ vara bäst på det! kan man ju hoppas...)





3. Och om jag inte lyckas ska jag skaffa mig ett seriöst jobb där jag kan använda mina smarta talanger (som jag önskar att jag hade!) och kanske hitta på ett och annat eget experiment. Liknande det med flugan som flög i en burk :P



4. Viktigt är att aldrig ha för mycket tråkigt bara så därför ska jag också någon gång göra något riktigt kul! Kanske sova på en ö? Fira en vän som fyller år? Köpa mig en häst? Trubadubadera på en klippa?









5. Men även om det ovan är skoj vill jag göra något också som både är skoj och impulsivt heltokigt och knasigt. Kanske jobba för dolda kameran eller ja bara gå runt på stan kanske och se ut typ såhär :)




Men jag skulle också vilja testa att klä ut mig till en snigel för att sedan gå till ett övergångsställe och när en bil stanna skulle jag lägga mig på marken och åla över gatan. Att se folks reaktioner för något sådan skulle nog göra det väldigt värt!

6. Jag ska också gifta mig med en fin man men om jag inte hittar någon ska jag nog gifta mig med min bäste kusin för hon är den mest manliga tjejen (förutom jag) som jag känner!



Nu tror jag det är slut på livsmål för denna dag men kanske återkommer jag med fler en annan dag. Nu ska jag återuppta pluggandet och bara för att bara för att boosta mig själv lite ska jag också tillägga att jag förut idag var så duktig att jag stanna i skolan efter jag slutat bara för att göra klart matten med elin. Dagar som dennna är jag helt enkelt grym :D

Ha det gött nu mina vänner och puss på er! :)

om jag gick ut nu skulle jag blåsa bort

Det blåser idag. Faktiskt väldigt mycket. Det är lätt att cykla när man har medvind men det är svårt att ha "musikläxa" i engelska för då börjar man leta efter en bra låt och när man hittat fortsätter man lyssna på bra musik. Det är en av anledningarna till varför jag sitter här och inte med plugget, hihi! Massor av bra musik hittade jag förresten! Typ Daniel Norberg hade jag glömt bort, gaaalet bra. Älskar när han sjunger "Don't look back in anger". Annat fint är typ "No time for us" med Broder Daniel och så vidare va?!

Annars är livet bra med mig, mannen i mina drömmar har jag hittat och jaa det var typ allt jag hade o säga eller en grej till och en till efter det! Det här var ett fint citat jag hitta nyss "May your fantasies of today, be your realities of tomorrow" och därför bör jag väl tillägga att jag vill hitta på något skoj. Vet kanske inte riktigt vad dagens drömmar är men jag vill göra något busigt och kul :) Liver blir liksom så himlans mycket roligare när man hittar på kul saker!



Såhär snygga var vi på labben igår och nästa måndag ska vi klä oss i skogskälder för att inspektera olika skogar och marker. SPÄNNANDE!!!! (ironi, eller..?)

Nu ska jag plugga tror jag så hajdosch! :D




då vare dags för guuudis

Det är svårt att svara rätt på en fråga när man inte förstår vad personen frågar efter och ännu svårare blir det när frågan och svaret ska va på spanska, man får lite panik. Lite ännu mer panik får man dessutom när man säger till idrottslärarn att man är förkyld samtidigt som man ser att han inte tror på en. Det är svårt att gå i skolan med halsont... Fina vänner och hästar gör dock hela dagen rätt så värd. En till värd sak var provsmakningspajen på ica, mumsigt värre! Både amanda och jag blev nog lite smått sålda.
Ikväll blire att bara vila lite i hopp om att slippa bli ännu sämre men kanske blir det ett besök hos amanda också. Det är ju trotts allt fredag :)



Smörpopcorn skall ätas och guuudis också om det inte varit så att jag redan ätit upp det!

en fin dag

En riktigt hård dag har jag haft, lika mycket hål som lektioner typ :P Ett av hålen spenderades i alla fall på gud vad dyrt och det var gott. En halv kebabpizza satt liksom rätt så fint! På det andra hålet vet jag inte vad vi gjorde, kolla fula bilder typ. Efter skolan åkte jag hem och typ iväg direkt igen för att kolla tapeter men det enda jag kom fram till är att jag har ont i halsen. Vill inte bli sjuk nu.

Juste! Igår var jag på navestad och aphus har det blivit. Att hälsa på lärare, kolla på fyror och sjunga lite grann med dem och även fotbollsåttan gjorde dock ändå besöket ganska värt ;)



En till sak, häromdagen när jag cykla till friskis såg jag en man åka runt på en sån här ↑. Det tyckte jag var ganska coolt och dem verkar ju skitkul att åka på men jag hadde för mig att man bara fick åka på sånna i inhängnat område men jag har sett flera stycken den senaste tiden. Frågen som uppstår är alltså: bryter dem mot lagen eller har jag fel? Bambambambam.

Om två veckor ska jag gå på handledarkurs för att få börja köra bil, chill blire men nu ska jag gå.

Hej!

lite skula, donkischhh och träning

Hallopp!

Min dag har varit fin. Först skola och det var ju helt okej faktiskt, lite biologi, kemi, matte, samhäll och lite rast på det! Cyklade hem med frida sen eller vi stanna till på donken för att käka lite glass men eftersom det inte fanns blev det pomme, sås och lökringar. Lite skratt och ett kast med pomme senare åkte vi hem och då umgicks jag lite med en av mina bästa vänner (datorn) innan jag tog tag i mitt liv och åkte till friskis. Kötta lite innan jag svängde förbi stallet och nu sitter jag här och imorgon har jag studiedag. YAY! Den ska spenderas på stan, stallet, friskis och my X-navestad school :)



lite nytt och lite mindre nytt i bildväg idag! :)



adjöss!

himlen gråter

idag regnar det och det är trist för då blir man blöt om man cyklar. vet inte om det finns något mer att säga om dagen egentligen. jag är sugen på glass kanske. typ det var allt. eller juste! i lördags var jag hemma hos matilda och det var nice :)

RSS 2.0