hinner inte med

hinner inte sitta här egentligen men så är det ju nästan alltid. anledningen kallas dålig prioriteringsförmåga. biblioteksplugg, cred till mig, prov och massa annat har jag hunnit med under de senaste dagarna. har också insett hur kul man kan ha med sig själv med tanke på att jag är den roligast i hela världen enligt min humor. snurr men så är det! "hon går ju natur"
i helgen har jag eventuellt chans på sommarjobb och nästa vecka ska hantverkare attackera mitt rum. HJÄLP!

som på den gamla go'a tiden

Tiden bra springer iväg och jag hinner verkligen inte med!! Skolan tar upp all den tid jag inte låter stallet, vänner och träning ta. Nästan lite PANIK känner jag men bara lite till nu..

Kan väl säga som så att just denna vecka varit lite extra uppbokad också med tanke på alla skolgrejer. Romme i 6-19 i tisdags, skolan 8-20 i onsdags och skolan 8-19 i torsdags. Tur att jag gillar min skola :)

Helgen däremot har bara spenderats i stallet och det har varit väldigt skönt. Myskväll och lite hoppning har hunnits med, dock ligger plugget lite efter. Men det ska jag ta ikapp nu så tjosan!

yäääh

Har idag varit i romme för 7:e gången i mitt liv. Rätt så galet är det och även denna gång har jag haft det kul. Paråkning, hoppbacken och lite snöbråk har hunnits med, hiihi. Har även insett hur värt det är att ramla (om man inte slår sig) för helt ärligt är det ju ramlingarna som är roligast!

Det finns nog nästan ingen roligare glädje än ramlingsglädje och ska jag toppa mina tre roligaste fall i livet blir det inte lätt. Helt ärligt går det nog nästan inte ens men när elsa ramla in under en gran, anna gjorde den ofrivilliga sälen i götes brant och mitt och emelies parfall idag ligger högt upp på topplistan. Dock finns det inget som slår "liindaaaaaaa!!" och pappas och davids lilla flygtur. HAHAH!
Kanske sa inte min text så mycket om just fallen men de som var med tror jag minns och annars gör ju i alla fall jag det. Värt.



Gammal men jag anser att det är okej :)

Nu ska jag sova för imorrrn blir det fullt upp från 06.25-ca20.00. Wihuuu. Hejdå.

godiset i första hand

Romme imorgon, wihuuu!
Kul och tjockt lär det nog bli :) Har förberätt mig lite med att handla godis idag och sitter just nu och provsmakar det, mums! Mycket mer nice att äta godis än att plugga fast jag måste plugga lite snart för sen ska vi fira pappa som fyller år , grattis, och sen är det stall.
Plugga, plugga, plugga. Nu ska jag plugga. Hejdå!

hög på livet

Helgen har spenderats överallt och ingenstans!
Smarta konversationer har jag haft, träningsvärk har jag fått, ridit på bäste pållen som blivit så fiiiiiin har jag gjort och sugit i laserdome har jag gjort. Ätit smörpopcorn med salt får inte heller ignoreras men att jag pluggat tillhör det något mindre viktiga.
Tre läsk har jag också druckit vilket för mig kan jämföras med ungefär två års konsumtion. Det enda som gjorde att helgen inte blev helt perfekt var saknaden av lördagsfika men det är överkomligt. Fina och människor i massor har väg upp det.

Fina citat förgyller också min vardag, den här hitta jag idag: "Om du springer snabbt och skrattar mycket ser ingen att du är ful." Den ska jag leva på, fett värt. Jag är så himla tuff, ibland beundrar jag mig själv på grund av det.


sovmorgonen som försvann

Wihuu med sovmorgon idag tänkte jag igår ända fram tills det att mamma sa att hantverkarna skulle komma idag vid klockan 7 för att kolla på mitt rum. Lite mindre wihhuuu tänkte jag då.
Mer wihuuu kände jag när jag mindes att det var återträff med gamla klassen ikväll, intressant lär det nog bli. Träffa dock halva klassen igår känns det som eller gills det med Lilly, Clara och Amanda på friskis (igent av de mötena var planerade)?

Åkte till stallet efter friskis och satte mig där för att plugga mellan kvart i sju och kvart i nio, det gick väl sådär men värt var det. Fick ju nämligen skjuts hem med amanda ;)

Förresten måste jag säga att jag beundrar mina vänner och just i denna vecka är det lite extra cred till bäste bror och biggimee för att ni gör allt så kul! xD
Bäste bror för att du alltid bjuder på så viktiga, annorlunda och underhållande funderingar, önskar att jag vore lite mer som dig ibland. BIggimee för att du alltid bjuder på dig själv och står upp för vad du tycker, AWESOME säger jag om det! Veckans djungelutflykt hamnar lätt fett på min top notch lista trots Amils ord: Aootch, det var inte värt det.

HAHAH blir mina slutord för idag så HAHAHAH.

pennor

- Min är längst :)
- Min är mer använd.


när dagen går snabbt

Dagen bara sprang förbi och nu sitter jag hemma för att plugga lite, bra betyg ska fixas! Blir kanske träning ikväll vilket behövs med tanke på mina nya matvanor. ÄÄÄLSKA att äta chips och choklad till mellis ♥

var försvann all tid?!

Den här helgen hade jag planerat att hinna göra det jag aldrig annars hinner på helgen, alltså att städa och plugga, men precis som alla andra helger gick de planerna i stöpet. Det är så mycket mysigare att vara i stallet eller med kompisar. Fina vänner har jag och igår gjorde jag Linda, Felicia och Elin finmiddag. Vi skulle ju nämligen laga mat och det gjorde vi.. ehm! Om det nu räknas som laga mat att lägga baguetterna i ugnen och vispa chokladpuddingen och grädden. Hehe! Gott i alla fall och billigt. Priset per person blev 12,50 kr!

Dressyrträna också för Linda Melin idag och jag kände mig ganska duktig. Det är liksom så kul att kunna få lite hopp om sin hästframtid ibland för annars tycker jag mest att jag får inte hopp.. Bästa filleboy! Dagens bästa var nog i alla fall att Linda tyckte han hade väldigt fina bakben. Ojojoj tänkte jag och nog de flesta andra också!

Nu ska jag duscha och äta för tror att det kanske kommer ett filmgäng hit sen och då kan jag inte ha stallkläderna på mig!

Det bästa med lördagar är lördagsfika

Löördag!

Dagen har gått i räserfart och inte har jag fått särskilt mycket gjort. Bara pluggning, ätning gånger många gånger och stall har jag hunnit med.. Fast iof vaknade jag vid halv tolv också men ändå ;)
Nu måste jag ta en powerdusch för sen ska jag till ica för att handla för efter det blir det matlagning. Niice!

Ska även börja jobba lite på min snällhet idag, hoppas det går bra! Ska också börja ta tag i mitt liv fast det gör jag ju nästan redan. Jag ska också öva lite på min epic-sax -guy-dans om jag hinner, det gör jag nog inte.

Hejdåå!

nästan natt

Sitter i min soffa och bloggar på projectorduken. Jag känner mig cool! Kvällen har bestått av film med elin och melanie (som fortfarande är kvar) Har också spelat lite macho och laddat ner en film för första gången i mitt liv, hehe.
Och med tanke på livet tror jag att jag är lite för elak för mitt eget bästa ibland men man kan ju inte vara alltid snäll. Fast man kanske inte behöver vara lika dum som jag.. Men jag får nog igen lite senare i livet, inte gött.
Annars är livet som det brukar va förutom att jag numera är ägare tilll ett par ridstövlar. Ibland förvånar jag mig själv. Nu ska jag vara social fast vet inte om jag har någon att vara social med. Mel sitter ju med min dator i knät..
Tjosan! (och emelie gör som jag säger innan jag blir deprimerad!!)

vad ska man säga

Elin och Melanie! Jag älskar er men ibland blir vi för mycket fast det är okej :)
Eller i alla fall eftersom melanie idag visade mig den här bloggen:  http://annaellinor.devote.se/
Läs om ni vill, jag diggar hennes filosofi, den är fin!
Hejdå

mår pappa bra

Måste få citera de första ord jag hörde imorse!

Pappa - Johanna! När du rider dressyr är det viktigt att du får in hästens bakben inunder den.
Jag - Eh bra pappa!
Pappa - Det är nämligen såhär att hästen lägger 70% av sin tyngd på frambenen.
Jag - Jaha men aa, var har du lärt dig det här?
Pappa - ... jag kolla på en dokumentär om en tjej som hette Kyra Kyrklund, hon var den första att bli uppkallad dressyrproffesor och hon är examinerad hipolog.
Jag - Jaha oj. Kyra Kyrklund. Duktigt.

Haha det var underhållande ska ni veta med tanke på att min pappa typ kan abslout nästan ingenting om hästar :P



Förresten måste jag berätta att jag varit väldigt effektiv än så länge idag. Gick upp vid halv åtta, åt frukost och åkte till stallet. Red Filur, fixa lite, cykla hem. Duscha, åt lunch, satte mig här, funderade på att plugga men lät det bli ett senare projekt och nu byta kläder för snart är det skola.


gott med mellis

Man kommer snabbt tillbaks in i rutinerna och bra är väl det antar jag fast lite trist. Lite guldkant har jag dock haft i min redan vardagliga vardag med tanke på att det blev gófika hela två gånger idag (och imorrn väntas tårta för du sviker mig väl inte emelie!!). Först åkte nämligen jag och Elin hem till mig och åt smör- och saltpopcorn plus vitlöksbaguetter till mellis och sen var det US-möte och där bjöds det på stor rund nougatruta med vaniljvisp till. Hur perfekt på en skala?! :D
Jag tyckte det ägde och det äger att börja 13.00 imorrn så blir att rida Filuris på förmiddan. Fiint!

Nu är det sovdags, gonatt på er :D

nästan som vanligt

Imorgon blir livet som det brukar vara igen eftersom att det då är dags för skola! Känns faktiskt helt okej, även om jag inte hoppar av lycka men jobbigt känns det ju i alla fall inte :) lycka är att jag inte öppnat mina pluggböcker en endaste gång under lovet heller, precis som det borde vara med andra ord!

Vet dock inte riktigt hur jag ska hitta pluggmotivationen igen men det ska nog gå men det ska jag inte tänka på nu för jag har fortfarande lite frihet kvar i mitt liv så däröfr ska jag strax ta den långa promenaden på tjugo meter hem till Hillevi för att fixa med GHS-pengarna och förresten är jag nästan rik nu. Det är nice! Men ridstövlar, vita ridbyxor, dressyrträning, ULK-jacka och pappa som fyller år står på inköpslistan så mitt liv i rikhet är nog snart historia igen men jag njuter just nu :P



En klätterbild där ingen klättrar får ni, fiint!

Nu har jag absolut noll mera vettigt att säga så adjöss!

jag fick lust att göra som jag vill och därför gjorde jag det

Jag vill göra som jag vill och därför ska jag göra så hädanefter. Gött. Skönt att ha bestämt sig liksom, nu ska jag parta. Hejdå.

partiee downstairs

Sitter på övervåningen i mitt hus och känner mig instäng. Där nere är det lan sen typ ett och ett par väldigt många timmar framåt. Tur för mig att jag har lite planer!
Kom till exempel inte hem förrän nyss eftersom att stalljobb stod på schemat! Barnen på det här lägret är så himla bra för de fattar liksom lagom mycket och vill lära sig mer, kuul! Ett impulsivt träningsgruuppsmöte blev det också innan jag och Ebba tog cyklarna hem för att ta en promenad med hennes hund, fint var det!
Nu ska jag väl snart duscha om jag vågar men är massa människor där nere och aa, sen blir det en powertalk med Amanda tror jag. Kan nog vara behövligt ;)
Hejduu!

att sova eller att inte sova

Efter att ha sovit en ca 12 timmar varje natt/dag då jag var i örebro var det inte lätt att sova i natt, inte okej. Tror jag somna vid tre och sen ringde klockan på sju :P Party inte fast var ändå värt för det äger att vara i stallet själv, mys. Bästaste hästarna har vi men en lite förvirrad Johanna men det är okej. Är så himla seg på att fodra och allt bara men Jonna kom och hjälpte mig och sen även bästisebba. Så taack jonna men framförallt ebba för att du alltid lyckas komma som en räddande ängel när man behöver det, du äger :)

Efter lite stalljobb blev det av mot friskis för att träna med Emelie, duktiga var vi men var skönt att komma hem efteråt. Lagade lite lasagne till familjen och på sådär en timmes tid blev jag 175 kr rikare och gissa varför! För det första får jag betalt för att göra matlådor, det är nice, men sen så har jag en mycket lat bror också :P Fick nämligen en hundring av han för att låna ut min dator ett dygn (läs: egentligen hans)  och för att jag lova att städa övervåningen (läs: är egentligen min tur att städa). Caattchiing :D:D:D

Såå! Nu är jag nästan rik och det ska firas med en hemmakväll. Funderar nästan på att ha hemmakväll ända tills skolan börjar bara för att det är så nice när man aldrig har det annars men får se. Finns ju så mycket annat man vill göra också...

fix you

Det är farligt att tänka och det är därför som jag nog så ofta låter bli.

"Tear stream down your face
when you lose something you can not replace"



Boom boom boom let me everybody heare you say wehoo

Hemma efter mitt besök hos bäste bror och fint har jag haft det :)

Lite träning, ätning, sovning, filmning, matlagning, checka staning och fotografering har vi hunnit med. Fint har det i och för sig också varit med pratpromenad och fnissbad. Göött! :D

Jag har också börjat fundera lite och insett hur bra jag är och inte minst när jag umgås med Emma. Vi gör varandra till dem vi önskar att vi alltid var, kanske. Hehehe.

Mitt nyår var förresten också mycket bäst, bra människor gör mig glad och jaa. Fiiint var det!

Nu ska jag sluta skriva om hur bra allt är och istället skriva om vad jag tänkte på förut idag när jag åkte tåg. Nämligen hur mycket vuxenpoäng jag sammlat på mig den här vintern, jag gör en lista!


5 anledningar till varför jag har samlat vuxenpoäng i jul!

1. Jag har kört bil
2. Jag har tvättat
3. Jag har lagat mat, massor gånger
4. Jag har åkt tåg själv hem från Örebro (resan inkludera två byten)
5. Jag har jobbat och ska jobba lite till

5 anledningar till varför jag har tappat mina vuxenpoäng...

1. Jag har ätit massor julgodis (och alltså saknar jag sockerspärren som alla vuxna människor tycks ha)
2. Jag har inte druckit kaffe
3. Jag har haft photoshoot i Emmas fotostudio och bilderna var... eehm, annorlunda!
4. Jag har gjort en film om när jag och kusin badar (ingen mer kommentar)
5. Jag har klätt ut mig till Hagrid tillsammans med mina HEJA-kamrater (bilder nedan)








Bildera är tagna av Carro, tack :) men är tagna från Pottans blogg (även kallad Hillevis, länk under länkar) så hoppas det var ok Harry? :D



Förresten så älskar jag att vi är så bra på att gå in för sånna här saker, vi äger tjejor!

RSS 2.0