pensionärshuset

Jag diggar känslan när man kommer hem på kvällen och hela huset är nedsläckt för att alla sover. Vad är klockan liksom, typ strax efter tio. Haha. Fast man ska ju sova om man är trött!

En uteritt med HEJA var i alla fall det som upptog min kväll och fint var det även fast minnen ibland är tydligare än vad man väntat sig. Hjärtklappning. Men det gick bra. Bästa Fille var glad och piggelinus :)

Nu vet ni ifall ni ville veta. Jag är glad. Najs. Godnatt!

att dra ett streck?!

Jag insåg förut idag hur dumt det här med att dra ett streck över något är. Om man drar ett streck och glömmer det man är missnöjd blir ju risken att det händer igen inte direkt mindre. Smartare är nog om man istället tar lärdom av dem och gör om och gör rätt. Det ska i alla fall jag försöka med för ibland käner jag att jag är lite dum och ego. Men nu ska jag minnas det och sedan inte göra om samma saker igen för ibland tror jag att jag sårar dem runtomkring mig fast å andra sidan är det ju svårt att alltid vara bäst också. Mitt mål får nog bli att vara lite lagom snäll istället för helt perfekt kommer det aldrig bli men en skärpning kan ju i alla fall fixas!!

En till tanke som slog mig är att det är mycket svårare att vara snäll när man är ledsen och besviken eftersom man inte orkar bry sig. Hur ska man göra då egentligen? Man måste ju få vara ledsen och besviken ibland liksom. Det finns mycket som är värt att tänka på och kanske är tänker som man gör när man blir lite tom i skallen. Framtiden. Hur? Börja om? Fortsätta? Lägga av?? Snurr, snurr. Jag måste inte veta nu men jag gillar att ha hela mitt liv planerat. Kanske är det dags att bara släppa loss eller är det nu som man ska säga schackmatt..?Kanske är det detta som får uppta all min fritid i höst om tiden behöver fyllas ut.. ;)

wiie

Fjorton glada sjöng med i Euphoria hemma i vårat TV-rum igår, äntligen lyckades Sverige på riktigt och inte bara nästan, kanske var det för att det var naket på ett avklätt sätt... Ehm, hahah.

man kan skratta när man inte tänker

Nattliga äventyr gör för tillfället mitt liv kul och bäst blir det när jag får sjuga på min egengjorda remix av Sean Den Förste Banan ;)

Nu ska det pluggas till slutprov innan det är dax för melodifestivalen men först måste jag säga storstort grattis till Elin som fyller 17 idag. Graaattttiiiis bästis <3 Fast grattis till Amanda och Hillevi också som gjorde riktigt bra ifrån sig på NFK idag!

he's a fighter

Egentligen är jag glad för det är så mycket som är så bra. Bästa bästis gjorde ju min helg till exempel även fast konversationer som denna ibland uppstod.

Emma - Tror du på gud Johanna?
Jag - Njaa, tror inte det. Tror nog mer på mig själv o så där...
Emma - Okej, vad bra. Någon måste ju göra det!

Du är så bra Emma men synd att du är man för annars skulle jag tagit dig direkt..En knasritt i skogen satt idag helt perfekt. Du är bra ebba. Galoppande förbi människor, ett hjulande barn och en tur upp i slalom kändes liksom bara väldigt rätt. Nu ska jag ta vara på det här!
Tack kompisar för att ni låter tystnaden tala ♥
Helt rätt med promenad igår Amanda!ser jag glad ut nu

Filuris var riktigt duktig idag igen och nu känns det verkligen som om jag har kommit någonstans, i dagsläget kan jag till och med nästan sitta ner. Såå glad! Är så kul när man känner att man kan även fast det fortfarande finns många grejer som sätter käppar i hjulet men jag bortser från dem under en stund och försöker att le.
Bjuder på en felvriden marsmallowbild från grillningen i onsdags i hopp om att vara lite kul ;)

en fin hest

Är väldigt glad efter en lyckad dressyrstund uppe på sjukhus. Känner mig nämligen väldigt duktig som kämpa på även fast Filur bara headbanga i början för i slutet så gav det resultat. Bästa hästen har jag :DTack snälla Hillevi för tränarhjälp och fotografering! Kanske kommer det fler bilder någon dag men det återstår att se.

Hejsvejs

grill o chill

Jag har det kul. Grill, vänner, nattbad, kusin och gusten är helt enkel grejer som får mig att må bra. När min telefon vill så kommer lite bilder!

J ?

Att rida är lätt,
men det är svårt att göra det bra.
Skit också!

jag smajlar åt livet

Bortsett från en förkylning som sabba min springning så klarade jag mitt mål och faktiskt är det ju ganska lätt när man väl bestämmer sig. Filur springer fint, jag ska snart träffa kusin, skolan är okej och äventyr är på ingång. Jag ler mot livet :)

RSS 2.0