åt den här helgen kan man bara skratta

Herregud säger jag bara!

Igår så var det översvämmning i stallet. En turridningsgrupp var ute i spöregnet och kom sedan in i stallet varav en fortfarande till häst. Vi var 10-15 stycken som stod och sopade regn i en halv timme. Man kände sig lite lätt irriterade på vädret men hade ändå lite svårt att ta det seriöst.

Idag hade en tjej från sjukhusets psykavdelning rymt. Hon hade sprungit barfota genom skogen enbart klädd i sjukhusrock och in i stallet och snott kläder. När hon bytt om och sprungit iväg kom polisen. När Carro ringde och fråga om de hittat henne och fått in hennes skor blev svaret nej. Troligen kommer Carro aldrig mer se sina skor.

När Fatima, Ebba och jag red ut skrattade jag nästan konstant. Kul med äventyr och galoppvägar var det. Efter två timmar till häst var vi dock lite trötta och när det börja regna, åska och blixtra var det inte kul. Efter lite hastig trav och snabb skritt hoppade vi av och sprang den korta biten som var kvar till stallet.

När vi fixat allt i stallet kunde jag varit irriterad över denna helg men jag valde att skratta åt den istället för herregud vad den har varit konstig!!! Aldrig igen men det är ju ändå lite komiskt det som hänt.Lite vatten då, Jonna Jansson har tagit bilden. Bilden gör verkligen inte situationen rättvis!!


TACK till Fatima och Ebba i alla fall för en superbra avslutnings uteritt för terminen :D

Kommentarer
Postat av: ebbaaaaaaa :D

HAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAKAN INTE SLUTAAAA :D

2012-06-10 @ 19:35:43
URL: http://ebbaohlin.blogg.se/
Postat av: Amanda

Ja ni är så vackra så! :)

2012-06-11 @ 19:26:40
URL: http://amandajohannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0