oxelösund <3

Att bo i stugan helt ensam med kusin får mig alltid att må bäst! Det är fint när livet mest kretsar kring tempo, bad, TV och käk. Jag mår bra :)


jag känner mig som en kastrerad tjej

Livet rullar, jag går och Filur springer!

Hade sällskap idag av Amandis när skogstur stod på schemat, vi galoppa lite och hade det allmänt mys. Jag har äntligen fått mina svarta byxor från carlings YESYESYES! Någon dag ska jag handla snygga tröjor och bestämma mig om tjockisvinterjacka. Gillar inte att välja men jag tar gärna allt jag hittar :)
Nu ska jag göra något vettigt för det var alldeles för länge sedan.

Seee yao in the future babs!



(En bild på byxorna jag inte köpte idag)

jag yrar runt som en kyckling

Livet är upptaget nu! Det händer mycket och det är kul men att komma hem halv nio på en mådag känns inte helt okej men jag kan leva med det :) Skogspromenad med häst är mys även om hästen är lat. Nu ska jag sova för det har jag inte hunnit de senaste dagarna. Jag tar ikapp! På fredag börjar lovet ♥



Hade labb förut idag. Får mig lite att tänka på bilden, ni vet elefanten i den stora bunken.... Ja typ så, nu är det kväll. Farväl!

ULKIIISS

Hejhopp!

Helgen har varit mycket lärorik, sköj, matig och sömnlös ;) Det är tröttsamt men värt! Fredagen var i alla fall trevlig först lite tacos hos Amanda innan vi drog iväg och träffa lite folk och dansa lite typ. Fint! Kom hem halv ett och sov i cirkus 6 timmar innan det var dax att ta sig till Nya Torget för att sedan få skjuts till ULK 1.
Tyckte förmiddagen var lite seg men när vi börja prata trafikregler och lite allemansrätt blev jag lite pepp. Mycket intressant med hur man ska rida genom en rondell t.ex. :P Gillade att lyssna på de flesta presentationerna oxxå! Efteråt blev det guuuudis och allt för min syster. Finemang, somna lite för sent och gick upp ytterliggare lite för tidigt men vad gör det? Man lever bara än gång juue.
Idag handla det om ledarskap och att planera sin studiecirkel man ska starta och hela dagen var väldigt intressant faktiskt. Stort GILLA :)

Tackar i alla fall Ellie, Gabriella och Michaela för skjutsen och delvis för era tokigheter, ahahha :P 

Juste efter ULK blev det stall. Red lite på Filleboy, fixa mat till alla hästar och skrattade högt åt roligaste katten Max. Jag gillar katter från och med nu. Promerande i alla fall hem helt själv igenom hashebycentrum vid en klockan halv nio typ, människorna såg farliga ut men med mitt rejsertempo om jag snabbt därifrån. Tog 20 minuter att vandra hem bara .



Bara fem dagar kvar!!!!!


Nu dusch, sen gonatt!

det som gör livet kul

Idag måste jag berätta om kula grejer som händer under dagen. Det blir en lista!

1. Cia (vår mentor) säger att hon ska skicka ett mess till Micke (vår andra mentor) för att han är sen till mentorstiden och Sofia svarar "skickar du det tills han mamma då eller?" HAHAHA, störtkul för ni vet väl om att föräldrarna får sms om man kommer mer än 5 miuter sent nuförtiden ;)
2. Experimenterade med min mobils hållbarhet och fritt fall från tredje våningen klarade den galant! Visserligen tog den en stuts på sittkudden innan den totalkrascha i stengolvet. Inte en repa, bara batteriet trilla ur. Ett stort A och en riktig adrenalinkick!
3. Rida på fältet, faktiskt inte alls obekvämt idag men väldigt kul. Kanske lite för oseriöst, förlåt Filur men jag hade det skojs!
4. Kolla marias blogg och insåg att hon typ hade lagt upp sveriges roligaste klipp. Skrattar när jag tänker på det! Ta en titt länken finns under länkar :)

LG-U300-front-1

Slänger in en bild på den odödlige och självklart har jag den oranga för er som missat det!

Känns förövrigt som jag hade något jättekul att berätta sen ii tisdags men kommer inte på vad så det skriver jag inget om... Imorrn kunskaps fest woopwoop! Vad hände? Juste cykla till skolan med saknade anna idag <3333
I helgen ULK och sen Filur söndag-onsdag wiehooo.

Ses snyggingar :D


det sitter i huvudet

Jag gillar skolan! Jag gillar kompisar! Jag gillar Lillen! Jag gillar Filur! Jag gillar mig!

Gissa varför joo, för att idag skärpte jag mig. Filuris har ju fortfarande skav så blev lite baracka igen men idag till skillnad från en massa andra dar så försökte jag verkligen, tumme upp! Jobbade lite med böjning och ställning i skritten och han blev lite sur ibland. Vet inte om det var för att jag kom åt honom eller om jag kanske höll lite för mycket i han ibland men tyckte han blev fin mot slutet i alla fall! I galoppen var det lite värre så där försökte jag mest hålla igång honom för han vill antingen bara stanna eller rejsa järnet hela tiden. Lyckades i alla fall med att få en någorlunda bra känsla stundtals och hör och häpna men idag travade jag också. Brukar inte trava när jag rider barbacka eftersom jag har sitta-ner-problem men idag försökte jag och helt okej gick det. Det svåra är bara att få honom att ta för sig mer samtidigt som jag sätter mig men det ska tränas på för nu ska jag verkligen försöka!! Jag är så mesig jämt men nu har jag i alla fall insett hur katastrofalt allt blir när jag inte skärper mig så från och med nu existerar inte "jag ska försöka göra bättre" för nu finns bara nu ska jag göra det! Och om jag inte skärper mig då ska jag hoppa av för då tjänar jag ändå ingenting på det PUNKT SLUT.

Wow! Skönt det känns att bestämma sig för något, hihi. Nu återstår alltså bara det svåra: att hålla kvar i beslutet jag just fattade men det måste sätta sig, det måste!!



Barbackabild sen i våras!

grindvakt är det jag behärskar

Hejhejtjotjo!

Helgen har gått alldeles för fort! :(
I fredags sov jag typ hela kvällen så helt plötsligt var det en lördag fullspäckad med stall och annat = åka till Wärfman och handla popcorn, förstöra massa popcorn, göra kola, förstöra massa kola + en skål men annars vare fint!
O sen idag! Vad hände då? Joo, jag klanta mig totalt, skulle rida två 70 CL och jag var sämst. Få jag säga det själv tycker jag att jag förtjänar en fet käftsmäll för usch vad sämst jag var, jag sög faktiskt. Hårt. Tror faktiskt jag ska ge upp min tävlingsryttarkarriär och bli grindvakt på heltid istället. Jag är bra på att vara grindvakt :)
Små söta barn och lördagsfika på en söndag har i alla fall fått mig på bra humör så nu ska jag vara glad chey ända tills snart för då måste jag plugga. Vill inte, ska dra ut på det och ta en dusch först. Gött!



Stakars lilla häst som jag red idag. Men skit samma från och med nu. Imorrn blire nog barbacka i skogen tror jag ;)

Tjing!

två random cykelturer

Att cykla kan bli väldigt konstigt ibland, det blev det idag.
Först var det imorse när jag trodde jag skulle tvingas cykla själva hela vägen men vid albrektssalen kom jag ikapp Yasmin som går i min klass. Har typ inte pratat något med henne men vi gjorde sällskap hela vägen fram och när jag skulle hem efter idrotten träffa jag Sofia som gick i fotbollsklassen. Hon var ute med någon hund så gjorde sällskap med henne en bit också :P

Nu sitter jag och fryser och hungrar ihjäl :( Ska snart äta hoppas jag och sen får jag se vad som händer. Plugg behövs göras, sova vill göras, träffa folk är roligt att göra. Hatar att välja!



- Fruktsallad?
- Ja tack :D

because you have a good day

Gårdagen var lyckad!
Firade Amanda och nog lyckades vi överraska henne, stadenfika, shoppingtur, film och prat passades alldeles perfekt in på en onsdagkväll som annars akulle varit precis som alla andra. Att jag var lite trött och tog en powernapp vid 00.00 kan vi ju kanske dra ett streck över men efter det var jag som ny igen :P

GRATTIS igen bästis och hoppas din födelsedag idag ägde :)

Min dag idag har i alla fall varit chill, vaknade vid halv tolv och åt lite mat MUMS! Sen åkte jag till stallet och borsta av lillbästisen innan jag slog mig ner i köket och gjorde ingenting eller joo. Jag höll i litet barn och sen var det lite Filletime! Eftersom hans skav fortfarande inte blivit bättre blev det barbacka igen. Red lite så kallad dressyr men det tyckte nog båda två var dötråkigt och bra gick det inte heller. Banan var för liten för att jag skulle kunna rida på en rund volt (sjukhus är liksom bättre om man ska rida ordentligt barabacka) men fick för mig att jag skulle hoppa lite eftersom hindrena stod framme och det gillade nog vi båda två. Filur blev rätt så väldigt piggelin och jag mest styrde och höll mig i manen men det gick ändå. Filur rejsa kanske lite väl mycket i svängarna bara men annars så hoppa han fint, hihi.

Aa, that was all i had or no. Lagade paj nyss, tog en timma, tjänade 150 kr. Kaattchhhing! Nu plugg (eftersom att det trotsallt är studiedag) och imorgon är det sovmorgon :)))



17 år idag ???

ledighet ger mig lite lite panik

Gudars vad knäppt det var att sluta skolan 14.20 och inse att jag har ingenting jag akut måste plugga. Jag fick lite hjärnsläpp och visste inte alls hur jag skulle spendera min dag med efter ett tag kom jag på att att åka och kolla på tapet var en bra lösning och tur var det! Nu har jag nämligen hittat min fondvägg så nu saknas bara något lite mer neutralt till de andra väggara, golv och takfärg. På de andra väggarna blir det nog någon chailatte eller möjligvis någon cremefärgad cravilé variant (haha, anna) :P

Nej men efter tapet blev det stall. Älskar att vara där på kvällen men att anlända vid cirkus sju var kanske lite sent dock. Kvällen flöt på snabbt i alla fall och vips så var dagen borta, galet :) Nu ska jag duscha och sen sova. Imorrn blire tandläkaren...



Fina bästa vän ♥

labbar lite hela tin

Älskaa sovmorgon, det äger typ!

Mindre älska att cykla hem i spöregn efter skolan eftersom mamma inte ville hämta mig, grr. Ställde snabbt upp en hypotes och gissa på att jag blev minst blöt om jag cykla under ett paraply och resultatet blev bara lite blött. Men slutsatsen sa mig att mina armar nästan dog i kramp trots att jag gjorde ett armbyte i hageby :P

Nu har jag lagat mat (=tjänat pengar) alltid nice och lite plugg nu innan ett extremt spontan träning står på schemat. Kan bli jobbigt med tanke på att mina ben känns som två klumpar efter gårdagens station men sånt är ju nästan bara kul så idag kör vi igen och precis som igår blir det med Amanda. Eller igår var det ju med Wärfman och idag blir det med min amanda som jag så vackert säger ibland, hahah.



Nu ska jag gå, tjooo!


äter flingor med mjölk och lyssnar på spotify

Mitt liv är lite förvirrande och det känns som det börjar spåra ur. Det måste inte betyda något dåligt men det är svårt att veta hur man ska gå men som det stod på whiteboarden hos SISU "har vi ingen väg så gräver vi en" smart säger jag!

Livet är i alla fall kul och det är väl viktigast! Ska bara försöka hitta ett sätt att ha kul utan att stressa :P Igår var livet inte streesigt i alla fall, stall och hemmakväll var det som stod på schemat och tor det eller ej men min hemmakväll innebar att äta varma mackor och kolla på livet enligt rosa tillsammans med min far. Ibland förvånar livet!



Hur tänkte jag när jag tyckte den här tjejen var stor och cool?!


Nyss stallet, nu matte, sen kalas och sist lite spinning puls kanske..?


nu har jag vaknat

Det här är en ledig helg och till det säger jag wohuhuooo! Känns som hela mitt liv den senaste tiden har varit minutplanerat så just nu njuter jag av det spontana livet (även fast det också kan bli lite stressigt ibland, typ som när man ska cykla hem från stallet, äta och duscha på 20 min, hihihi).
Kände mig dock lite elak när jag "hoppa av övernattningen" i stallet men jag kände att jag behövde det. Åhhh nej. Nu känner jag mig jätteelak när jag börja tänka på det igen. Förlåt alla men jag vet att ni är så bäst att ni fixart ändå, ni äger!

Nu är det snart stall och där blir det lite Filur och US-fotografering och sen får jag väl se vad som händer ikväll typ. Skönt! Förhoppningsvis orkar jag med en springtur :D







Snodde lite Åbybilder från amanda och tre frågor har jag.

1. Varför ser det inte ut som jag ger någon eftergift på bild ett? :(
2. Haha varför ser det ut som vi rider jättesakta på bild två och varför ser Filur jätteglad ut? :P
3. Varför lyckas jag alltid göra fula grimaser när jag rider? Tur att Filur är söt!

Tackis Amanda! Bästa hästskötare och fotograf :D


"Goodbye everybody I've got to go, gotta leave...."



jag tror det gick bra

Matteprovet som skulle tagit tre timmar tog för mig bara 2,5 och det är nästan okej även fast jag var aningens trött i huvudet efteråt. Lång lunch kändes behövligt kan man säga så det var tur att vi hade rast i två timmar, och som den duktiga elev jag är stanna jag kvar och käka lite cowboysoppa i matsalen, YEHAAAA! Eftermiddagen flöt på rätt snabbt sen liksom cykelfärden eftersom jag och frida cykla tillsammans för en gångs skull :P Bara regnet gjorde mig derprimerad men jag är inte ledsen, naej! För idag har jag typ inget plugg, ska bara kolla lite på mina två kommande redovisningar typ och sen ikväll blire nog lite träning och tills dess lite småpyssel och chillande. Det är jag värd :D



Ibland skulle jag nog vilja vara lite mer som hon bara för att prata om något helt annat :)

Byebye!

mitt liv finns i kalendern

Just nu har jag inte så mycket att säga tror jag. Dagarna rullar på, ganska mycket plugg men ganska mycket skoj också. Idag har jag gått runt och känt mig som en tioåring men det gör inte så mycket för äldre en tio år ska jag ju vara resten av livet ;)
Imorrn taggar jag matteprov i tre timmar, wiiiie! På fredag en miniminiredovisning och kemiförhör och på tisdag projektredovisning. Faktiskt har jag inte panik :)

Nu ska jag snart äta hoppas jag för annars kommer jag nog avlida och då kan jag inte göra provet imorgon och missar jag det blir jag underkänd i matten, får inteta examen och slutar som en hemlös alkolist. Det vill jag inte!

Nu ska jag sluta prata nutid och istället prata framtid. Nu i helgen är det vila som gäller, lite plugg och barnkalas. Helgen efter det äre KM och veckan därpå ULK 1 och sen är det HÖSTLOV :))) På höstlovet händer det mycket ska ni veta. Preliminärt ska jag va på landet med bestiskusin fredag-måndag. Eventuellt spökövernattning i stallet på måndag kväll. Tisdag ska jag till strömsholm, onsdag eller torsdag är det spa, lördag träffa mina föredetta klasskompisar och söndag hallowen hoppning. Ja typ sådär och jag vet att ni ville veta!



Livet är kul när man har roligt!

Hejdå vänner!

nu får det vara nog

Hejhopp!

Jag har just insett att jag suger på att tävla dressyr så även fast det gick ganska bra enligt mig i söndags får det räcka nu. Det är tråkigt att alltid vara sämst och därför ska jag inte tävla förren jag kan rida Filur i en stadig form och sitta ner. Tidigast blir det nästa dressyr DM för förhoppningsvis ska jag väl bli bättre på något under det kommande året :P

Det är faktiskt nästan mer kul att vara i skolan än att vara sämst! Speciellt kodade meddelande och karbonatvisor får en ju att le lite smått ;) Att spendera en måndagskväll i stalllet är inte heller helt fel. Älskar när det är helt lugn i stallet man sitter där med beestishesten. Lillen äger ♥

Nu ska jag sova och imorrn blire pluggpluggplugg och US-möte. Tagga!





Du är den absolut bästa Lillkillen!

RSS 2.0