det går uppåt

Då var den tredje dagen på kvällskursen avslutad, fort går det! Kul är i alla fall att det bara går bättre och bättre för varje dag typ. Är ju lite svårt att jämföra hoppningen och dressyren eftersom att det går bra på olika sätt men han har blivit mycket bättre i formen och han slår inte alls lika mycket med huvudet nu heller som innan betet och det är kul. Då slog han ju liksom hela tiden och för allt medan han bara slår upp ibland nu om ni fattar skillnaden :P
Lyckades till och med med öppnan stundtals men inte med slutan. Ingen av oss verkar vara särskilt bra på det, naej! Bättre gick det i skänkelvikningen i så fall där han var riktigt duktig stundtals men i den förvända galoppen blev det jobbigt men som sagt är jag ändå nöjd med dagens ridpass och tömkörningsteorin var kul men jag måste bli bättre på det alltså!

Annars har dagen varit lugn och träningsgruppen var sköj men inte var det särskilt kul att cykla till stallet i spöregn men jag och Ebba var tappra nog att ändå cykla upp (i våra allra snyggaste regnkläder)!



Hade gött! ;)

Kommentarer
Postat av: ebbaaaa

Sååå heett!

2011-08-21 @ 20:08:13
URL: http://ebbaohlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0