wiie !

Jag har fullt upp och ler mycket, trivs på jobbet och sådär! Det är kanon. Midsommar firades med många folk och dagarna innan dem på Filurs rygg, bästis ♥ Att rida hem till Linda var kul!
Annars har jag mest jobbat och det känns så sjukt bra! Livet äger faktiskt nästan men allt kan ju inte vara toppen heller. Bra är i alla fall att ha koll på läget och det tror jag att jag har. Finfint är livet. Hej :)

åt den här helgen kan man bara skratta

Herregud säger jag bara!

Igår så var det översvämmning i stallet. En turridningsgrupp var ute i spöregnet och kom sedan in i stallet varav en fortfarande till häst. Vi var 10-15 stycken som stod och sopade regn i en halv timme. Man kände sig lite lätt irriterade på vädret men hade ändå lite svårt att ta det seriöst.

Idag hade en tjej från sjukhusets psykavdelning rymt. Hon hade sprungit barfota genom skogen enbart klädd i sjukhusrock och in i stallet och snott kläder. När hon bytt om och sprungit iväg kom polisen. När Carro ringde och fråga om de hittat henne och fått in hennes skor blev svaret nej. Troligen kommer Carro aldrig mer se sina skor.

När Fatima, Ebba och jag red ut skrattade jag nästan konstant. Kul med äventyr och galoppvägar var det. Efter två timmar till häst var vi dock lite trötta och när det börja regna, åska och blixtra var det inte kul. Efter lite hastig trav och snabb skritt hoppade vi av och sprang den korta biten som var kvar till stallet.

När vi fixat allt i stallet kunde jag varit irriterad över denna helg men jag valde att skratta åt den istället för herregud vad den har varit konstig!!! Aldrig igen men det är ju ändå lite komiskt det som hänt.Lite vatten då, Jonna Jansson har tagit bilden. Bilden gör verkligen inte situationen rättvis!!


TACK till Fatima och Ebba i alla fall för en superbra avslutnings uteritt för terminen :D

allting rullar på som det ska det går bra nu

Igår var jag jätteglad :D Ni vet såhär glad att allt bara är så himlans kul även fast man inte vet anledningen till det. Men kanske är det att det går så bra i skolan och att det nästan är slut som gör mig så glad. Kul vänner och jobb bidrar nog också. Jag ♥ mitt liv! Eller åtminstone på kompis och skolfronten...

Jag var i alla fall och såg på Dröm igår och de som var med var väldigt duktiga. Så himla roligt att man typ känner alla de som hade stora roller också, eller alla utom Alice och Daniel. Wiiie! Det var kul och kanske ska man våga följa sin dröm.. Min dröm just nu är i alla fall inte o plugga men det måste göras ändå för provet på tisdag ska gå bra.

Tjingtjing.

galopp

Man mår bra när man galopperar i skogen :)Skolan är så gott som slut och det känns galet skönt! Bara ett fysik- och spanskaprov kvar innan jag kan gå på semester eller typ i alla fall. Ska ju sköta mina jobb också men det är inte samma grej!

Måste förresten säga att människan är allt bra dum i huvudet för hur är våra liv meningen att vara egentligen. Så galet att man kan sakna något som är jobbigt eller hur man söker uppmärksamhet även fast man bara vill att det ska sluta. Man borde inte sakna vissa saker men sen så kommer j egot inom en fram och saknar uppmärksamheten man får och sådär. Dumt. Fast också lite intressant och kul.

Har förresten ätit massor godis och fika idag, köpt lärarpresenter o sådär om det var någon som brydde sig ;) Mums med tårta, kolabollar, choklad, nappar och melonhalvor. Nu ska jag sova lite för det är något jag saknat de senaste dagarna. Sen ska jag komma på en lösning till varför människan är så konstig. Om jag inte lyckas är risken stor att jag skulle vara trevlig nästa gång du hörde av dig. Människan är störd. Men jag är glad. Hejhejhejdå. :D

dansa pausa

I framtiden ska jag nog bli pokerspelare för inatt påminndes jag av hur kul poker är och om man får säga det själv var jag ju ganska grym på både texas och poäng. Yeah! Finns i sjön däremot, nja. Lite dans och ostbollar satt också fint och huset stod ju kvar utan större rubbningar när de sista människorna var utkickade, vilken tur :)

Idag var jag och mandis uppe på sjukhus med våra hästar. Fluris gjorde mig så glad och jag tror verkliegn han trivs på sjukhus för han var jättefiiiiin :DD

Lite icagympa stod också på schemat och det var helt okej. Inte det bästa passet jag gått på men lite jobbigt vare i alla fall men nu ska jag gå och plugga lite för oj vad det kommer gå inte bra imorrn annars. Hejjj!

leker, busar och lever livet

På helgen ska man må bra så det gör jag.Amanda och jag fika, var glada, skratta och grät på ett berg tills det nästan blev natt.Emma blev vuxen och därför dansade vi loss på stallplan för att fira medan Hillevi lekte paparazzi och smygfotade. Måste föresten säga att passformen på min jacka är utmärkt och därför bjuder jag glatt på bilden!


feffe och stall

Spenderade min gårkväll och natt med bästa Felicia innan jag drog till stallet idag för att jobba ;) Kul var det och två av dagens bästaste är lätt följande citat:

- Vad kul det är o svänga! (slalom på ridlekis)
- Det gick bra Johannaaa! (ute i skogen efter en ofrivillig avramling)

Jag är glad och nöjd i alla fall men klockan går väldigt fort när man har fullt upp. Har inte ens hunnit planera min kväll liksom men kanske blir det att ta det lugnt eftersom det var många veckor sedan fast å andra sidan är det ju inte min favorit. Hm..

TACK i alla fall till alla som hjälpte mig i stallet idag det var superdupermegasnällt :D

Nu duscha och äta. Hejdå!

lagom är bäst

Lagom okej att spela achtung istället för att ha spanska nationella.
Lagom okej att äta chokladbollarna jag bakat på tiorasten för att matthys fyller år.
Lagom okej att äta hallon till mellis.
Lagom okej att hitta på något kul ikväll.
Lagom okej att jobba imorgon.
Lagom okej att det snart är lov.
Lagom okej att sluta tolv.
Lagom okej att springa 5 km och sedan borsta på den stora hästen.
Lagom okej att ha kul i skolan.

RSS 2.0