en bra dag

Hejhallå!

Igår hade jag min sista ansvarsdag, härligt! Det var rättt kul faktiskt. Vi fixade hagarna, sen red jag, åt lunch och hjälpte till med kalas. Efter det sen galopperade jag Lillen och det var typ det roligaste jag gjort på länge men jag tyckte rätt synd om den lilla hästen eftersom att jag är sådär en meter för lång och lite tung också. Han verkade rätt glad i alla fall och galopperade på rätt så frivilligt vilket jag inte trodde att han skulle göra, haha jag var nog den som blev trött först. Ni kan inte ana hur jobbigt det var. Försökte få han att gå på tygeln också men det gick inte. Hahah, jag är dålig men det var kul i alla fall. Trodde dock inte Cissi var seriös när hon sa att jag skulle rida han eftersom han är så liten :P
Fixade klart stallet efteråt och stannade kvar och pratade ett tag sen. Det var en bra ansvarsdag :D


En bild på den bästa :D

Idag hare varit skola och nu har vi bestämt vart vi ska på klassresa. Blev inte London som vi först planerat utan Malgrat de mar istället. Ligger ganska nära Barcelona tror jag. Det kommer bli grymt! Fixade pass i eftermiddags också så nu är jag redo ;) 



Det ser ju rätt okej ut :P

Hejdå!

i en typ bubbla

Hejhej!
Mitt liv rullar på och allt känns faktiskt ganska bra. Fin dag igår i Romme med kuligt skidåkande. Älskar hoppbacken (fast inte hoppen) :D
Pluggade lite förut idag och det var faktiskt inte tråkigt. Vet inte vad som hänt med mig men det känns bara så bra. Har hittat på en massa kul grejjor den senaste tiden, umgåtts med flera av mina kompisar mer än vad jag tidigare gjort. Jag har kollat på massa gymnasier. Jag har tränat. Jag har varit i stallet och ja, asså jag vet typ inte men det känns bra.
Filur har fått en ny fadder och det stör mig inte heller, visserligen slutade ju Ebba men ändå! Antagligen skulle jag stört mig på det här om det varit för något år sedan men nu känns det bara helt lugnt ;)
Jag gillar bara allt liksom, men jag tror jag borde bli lite bättre på att lyssna på mina vänner. Känns som om jag ibland bara babblar på om mig själv vilket inte är ok! Det blir en PUNKT här alltså för annars lär det bara bli en massa egoprat även fast det kanske egentligen är vad bloggande går ut på. Jag vet inte?





Två sexiga bilder från något av mina sex stycken Rommebesök blire ;D
Kärlek till skolans snygga skidutrustning också! Fast i år hade de faktiskt slagit på stort och investerat i en massa nya hjälmar ;)

i feel good

Hej!
Jag mår finfint ;) Har en härlig träningsvärk i låren från aerobicsen igår, fråga mig inte varför för det vet jag inte. Jag brukar ju liksom aldrig få träningsvärk men nu har jag fått det två veckor i rad, men jag gillas i alla fall för då känns det som om man har jobbat på riktigt faktiskt! Behöver kanske inte stämma men i huvudet känns det bra ;)
En annan grejj som gör mig glad är att vi inte har tio ton plugg än utan typ ingenting nästan, wiie :)
Filuren kändes ganska fin idag också vilket gjorde mig glad eftersom att de verkligen gick skit rent ut sagt i söndags. Han var bara emot, stretade och bet sig fast hela tiden kändes det som men idag var han positivare. Kunde gå lite fint även fast jag red utan stigbyglar och själv (på lektion men inte lektion :P) så nu är jag lite taggad inför lördagens dressyrträning. Hoppas på att det går bra då men eventuelt vare sadeln som störde han i söndags för hade en annan idag, men jag vet inte han hade typ haft lite halv vila också det kan ju varit det som behövdes bara också? Svårt att säga..

Nu måste jag gå och sova eftersom att jag är så duktig och går och lägger mig innan tio varje kväll! Kram ;)



Kanske är han lite dressyrhäst ibland i alla fall :D 

;)

Kör direkt på dagens positiva idag!
1. Barnen som gick på prova-på-att-vara-fadder-dagen, galet söta ;)
2. En ansvarsdag är avklarad.
3. Städa efter småbarnen i köket med Tuva :P
4. Kolla på när Amanda ramlade när vi cykla hem förut.
5. Kolla när Amanda nästan ramlade igen!
6. Solsidan :)


eh vaddå årets skämt!!!

Hahah, kvällen igår bestod av rockkarusellen (årets skämt), en spårvagnstur till vidablick och sen en tur till donken. Typ knäppt var det!
Nu blire snart att vara med Amanda och kanske även Hillevi. Det är sånt som märks ;)



En läskig bild från Vidablick fåre bli ;D

Juste, dagens positiva!
1. Det är fortfarande helg :D
2. Ska snart träffa Amanda och kanske Hillevi!
3. Jag har inte klagat än, oh yes!

hejhallå!

Idag äre en bra dag typ ;)
Kul dag i skolan faktiskt för min klass är så himla körd, haha! Började med vanlig lektion men efter det hade vi två utan ngn lärare så några satt och sjöng och spela "baby, baby, baby ooohh" medan några andra satt och typ låtsades att de åkte bil. Ja, asså jag typ blir massa glad bara jag tänker påt!
Lunchen va ju kul också, men måste säga att Elin och Amanda är lite elaka så det var tur att jag hade Melanie på min sida.

Har varit superduktig på eftermiddagen idag också för jag har varit i stallet, städat her hemma och duschat. Allt innan jag satte mig vid datan också. Nu blire snart mat innan jag drar ner för att gå på rockkarusellen. Har inte riktigt fattat vad det är än men ska nog bli kul ändå ;)

Positiva grejjor nu då!
1. Min klass är underbar ;)
2. Jag ska snart träffa fint folk!
3. Det är freeedag :D



Typ såhär under bara är min klass :D

Syns!

Jag åt en grek

Hejsan hoppsan!
En sak som jag har märkt nu när jag har bloggat flera dagar i rad är att man inte har så mycket att skriva om. Jag menar hur intressant blir det på en skala om jag varje dag ska skriva vad jag gjort?
Det är nog bara bättre om jag går direkt på posivitetlistan idag tror jag!
1. Jag åt en grek förut på fräcka, det var gott :D
2. Spanskalektion gick nästan fort idag för ovanlighetens skull :P
3. Jag håller just nu på att tina och det känns ganska varmt faktiskt!
(4. Jag skriver i förebyggande syfte nu för eventuellt men väldigt kanske orkar jag göra fruktsallad sen)


Oh, happy day :)

Min dag har varit bra. Kändes som om skolan flöt på ganska snabbt och i stallet var alla massa glada! Promenerade hem med Amanda och det gick ganska snabbt faktiskt. Pratade lite om allt och ingenting vilket kändes bra :P
Nu äre datorn som gäller ett tag innan det bär av mot friskis. Medel klockan åtta blir det, gött!

Positiva-saker-som-gör-mitt-kul-liv!
1. Roliga människor i både stallet och skolan.
2. Filur har en massa aptit nu, fick fyra kakor hö bara nu i eftermiddags!
3. Friskis ;)
4. Vi har än så länge inga läxor eller superstora inlämmningsuppgifter att göra :D


Hade vi inte sovmorgon ?! :P

Heeeej!

Skolan är igång igen och jag måste säga att jag tog det med en liten nypa salt och gav mig en helt egen sovmorgon. Eller från början var det tänkt som en snoozning men eftersom inget sånt var inställt somnade jag gott om igen! Hade tur i alla fall och vaknade vid tio över åtta för då hade jag faktiskt hela tio minuter på mig för att äta frukost och klä på mig innan jag skulle gå ;D

I skolan vare ingen stress heller för Eva-Britt var borta så första lektion började typ lite försent. Hade Sanda-Mumintroll. 

Hemkunskap, lagade en jättegod köttfärssås ;)

B-språk och sen slut på dagen vid halv två eftersom kören var inställt! Soft :)

I stallet han jag borsta på båda mina ponnier innan det blev en barbackatur med Hillevi och Ebba i skogen. Haha, på fältet tyckte Filur att snön blev lite tung och djup tror jag så han började trava och då ramlade jag av ;) min balans = inte så bra!



En typ jättegammal bild får det bli idag ;D

Positiva listan:
1. Red med sadelmuffen grejjen idag och den var mjuk och varm!
2. Vi fick sluta 1,5 timmar tidigare än vad vi skulle ha gjort :)
3. Jag han borsta Lillen ganska ordentligt och rycka Filurs man.
4. Det var varmt ute förut när vi red och att Hillevis pappa kunde hämta oss när vi skulle hem :D 

Dagens positiva ;)

Hej!
Inte-klaga-på-någonting-veckan har precis dragit igång pch jag har redan lyckats dra på mig två armhävningar. Jag tror att det kan bli ett tufft slut på den här veckan, haha :P

Eftersom att det ingår i reglerna att varje dag skriva något positivt på sin blogg så tänkte jag göra det nu. Det enda jobbiga är att jag har så himla många bra saker så alltså kan jag inte välja ut bara en utan det får bli flera ;D

Positivitetlista:
1. Jag hade sovmorgon ända tills klockan halv elva typ. Det var underbart skönt ;)
2. När jag kom till stallet förut var påsarna packade!
3. Jag har hunnit borsta på den lilla svarta ponnyn och friserat en del :D
4. Jag ska kanske gå på yoga ikväll ;)

Duktiga jag som klarar av att hitta på massa bra grejjor!



Kram på er :D

Heeeeej!

Mitt lov har varit superbäääst :D
Har hunnit med typ en massa grejjor och det har varit så bra liksom.

Imorgon drar jag och Amanda (kanske Maria?!) igång våran anti-klaga vecka. För varje klagomål får man en armhävning på tå som straff. Det kommer bli jobbigt :P
Efter nästa vecka kommer vi alltså ha blivit så himla bra på att inte klaga så att vi typ aldrig mer kommer göra det :P



Det korta inlägget får kompenseras med en fin bild på en finfin häst! ♥


tjatja bloggen!

Eh, hej allihopa!
Idag har jag varit i stallet och haft planeringsmöte inför våran prova-på-att-att-vara-fadder-dag. Det känns som om det kommer bli bra faktiskt (ifall det nu kommer ngn) !
Mockade till hästarna och kollade lite när komb. kursen red. Hem för att sedan åka iväg till bion med Hillevi. vi kollade på The Town och den var lätt fett asbra tycker jag :D Hatade slutet bara och att den var alldeles för kort även fast den var två timmar :P

Imorgon blire först stall, sen troligen att gymma med therese för att sedan åka till Thoréns på kvällen! Blir nog grymt och på lördag äre stall, träning och skridskor som står på schemat ;)

Mitt lov är bäst :D







Hajdosch :D

So far so good

Än så länge har mitt nya år varit bra!
Började med att skåla in det vid tolvslaget med Melanie och Elin i finfina rosa luggar :D Eftersom att det regnade blev det dock ganska direkt därefter hemfärd eftersom att man var blöt på alla kläder. Så hem och duscha blev det för min del och sedan sängen.

På nyårsdagen, alltså igår, blev det stall på förmiddagen. Mockade till mina fina hestar, hjälpte till att lösgaloppera några av valackarna. Goliat typ "brallade/bockade", hahah, det var kul! Har aldrig sett han göra så förut, joggade även Pilur en kort stund i ridhuset. Det gick inget bra men det var kul ändå. Blir lite sur på mig själv bara för att jag känner att jag gör fel men så kan jag ändå inte rätta till det :(
I alla fall, gick hem med Ebba sen vid typ ett, halv två någon gång. 

Lagade mat med min bror till våra föräldrar sen eftersom det var en av deras julklappar. Tre rätters blev det och en utav de minst lyckade jag ätit faktiskt. HAHHA! Det blev som det blev och det blev inte så bra, men huvudrätten var okej förutom att såsen var koncentrat typ för vi hade använt fördig buljong och den skulle spädas med 5 dl vätska men vi spädde bara med hälften typ. Såsen blev alltså ganska så kryddig.

På kvällen sen kom Emma, Elin, Elin och Melanie hit och så kollade vi på Män som hatar kvinnor och den filmen måste jag säga är verkligen lika med hatkärlek. Usch, den är skitobehaglig att se på men asabra samtidigt ;P

  


Nu äre träning med Amanda som gäller och efter det en snabbis förbi stallet!

Hejdå :)

RSS 2.0