And a happy new year...

Yes, det verkar som om kvällen kommer bli bra en då. Måste varken sitta på vuxenmiddag med föräldrarna, umgås med katten eller vara med Jonatans kompisar! Det blir nämligen att va med Elin x2, Melanie, Frida osv som det ser ut just nu i alla fall :)

Dagen idag började tyvärr tidigt men väldigt bra i alla fall. Maskeraddressyr i stallet, team HEJA satsade på pippitemat i år. Amanda var Pippi Långstrump, Hillevi var Prusiluskan och Emma och Jag Kling och Klang. Vi var snygga ska jag faktiskt ta att säga, men Hillevi var nog den som skimrade bäst i sin lila hatt! Pogrammet fungerade men det klaffade ju inte till 100% när vi red men tycker ändå det var okej med tanke på att det var första gången vi körde det uppsuttet.

Jag tycker att vi borde få en egen liten eloge också för att vi verkligen gick in för maskeraddressyren trots att vi typ var äldst! :)

  

Dagen till ära så är det mina fina vänner som får stå för bilden!
Gott nytt år allesammans ;D


Misslyckande

Hej!
Dagens hoppträning blev ju inte sådär superbra direkt. Började med att vi red fram och Filur var värsta pigg, typ körde sitt egna race. Efter ett tag gick det i alla fall okej tills vi skulle börja göra galoppombyten. Det var nämligen inte våran starkaste sida, men jag måste börja bestämma mig och liksom rida ännu mer när det blir svårt och inte bara stressa upp mig hela tiden! Sen efter det skulle jag ta av mig jackan, och så tänkte jag att det alltid brukar gå så bra när jag gör det utan att någon håller i honom. Men precis när jag ska börja dra igenom ena handen ur ärmen så blir Filur rädd (fast jag vet into om det var för mig eller något utifrån) så då springer han iväg och så dök ett hinder upp precis framför oss, men precis innan svänger han förbi så jag tappar balnasen och typ hamnar på sidan. Sen vet jag typ inte vad som hände mer än att jag fastna i stigbygeln först och sen bara låg jag där på marken. Gick bra i alla fall, kände ingenting just då men nu känner jag lite på ena knät, armbågen och i huvudet. Får dock skylla mig helt och hållet själv som är så himla trög.
 Haha, Tuva är så söt också. Hon bara, "Hanna hoppa av!". Gulligt tycker jag men i alla fall efter avramlingen hoppa jag upp igen och så skulle vi börja hoppa och det gick typ inte alls bra. Vi skulle hoppa som på en åtta nästan och byta galopp och shit vad dålig jag var. Jag kunde typ inte ställa eller böja eller nåt alls åt det håll jag skulle byta galopp till. Det gick bara inte, kroppen ville liksom inte som huvudet så det blir något att träna på. Men jag kan känna så iblan i dressyren också när han biter sig fast. Stackars Filuren fick springa hur mycket som helst också bara för att jag klantar mig!
 I alla fall efter åttgrejen skulle vi hoppa bana och då gick det lite mer okej i alla fall, men jag hoppar före alldeles för ofta.
 Filur skötte sig bra idag i alla fall men jag måste skärpa mig!Efter det här inlägget tror jag att alla intressesmurfar hoppar av lycka med tanke på hur intressant ni troligen tyckte att det var :P
Att göra när du inte vill ha tråkigt lista

Hejsan!
Här kommer en liten uppdatering om saker man kan göra när man inte vill ha tråkigt ;)

1. Lägg en eller två mackor i brödrosten, sätt igång brödrosten och ställ dig brevid den och vänta. Förhoppningsvis blir du rädd när mackorna är klara.

2. Gå ut i de varmaste kläder du kan hitta, börja jogga lite lätt på gångvägen för att sedan ta sats och springa över en djup snödriva. Fall utlovas!

3. Ta en pulka, stjärtlapp och en sopsäck. Gå till den brantaste backe du kan hitta, typ Bjärbybacken. Väl framme går du uppför backen, lägger ifrån dig alla saker och rullar ner för backen. OBS! Ät inte för mycket innan då du kan bli aningens åksjuk :D

4. Gå och ät i förebyggande syfte, då slipper du äte när du sedan har kul!

Det var allt, hejdå! Hoppas resten av året blir kul.


God jul :)

Det är julafton idag och det känns himlans megaknäppt. Julkänslan börjar dock komma ikapp lite tack vare att den mesta stressen lagt sig. Tävlingen t.ex. är ju avklarad nu och den gick super! :D
 
Morgonen idag började i stallet vid sju, fixade frukost och sen barbackaridning. Red Filur men tror Lillen skulle varit bättre för Filurs rygg var inte den bekvämaste :P Överlevde dock lite obligatorisk "julrejsning" !

Det jag har gått och stört mig på en massa är det där med pengarna bara. Får panik på det för, usch, jag orkar bara inte. Jag har liksom inte tagit dem men vad ska jag göra för att folk ska tro på det då !? PANIK.

I alla fall nu ska jag inte förstöra den lilla julstämningen som nästan finns så GOD JUL på er allihopa :)Får bli en jättegammal julaftonsbild på mig och den bästa! Saknar att "kunna" rida honom eller i alla fall sitta på han utan att man ska tro han ska gå av.


LOOOOOOV :D

Det är lov ;) så himla superskönt alltså!
Kvällen igår efter avslutningen tillbringades med några i klassen at Elins place. Hade det mucho bra, finfina människor nämligen ;)
Nu på morgonen har typ inget hänt förutom att jag typ gick upp vid halv elva vilket var galet skönt. Åt revbensspjäll, hembakad snickers och lite flingor med mjölk till frukost innan jag gick och satte mig här. Snart blire att träffa Hillevi i hageby så vi kan handla lite inför imorgon, sen upp till stallet en kortis och efter det blir det troligen sång på hageby eller att träna på friskis. Kom nyss på också att jag fortfarande har två julklappar kvar, vilket typ är lika med PANIK! För jag vet inte när jag ska ha tid och fixa dem!!!! Bajs.

Imorgon blire julhoppning som förhoppningsvis kommer att gå bra. Eller jag bestämmer att det kommer göra det :P Sen blire väl att handla till julfrukosten med Emma tror jag och sen slå in alla julklappar eftersom att jag tydligen inte har gjort det än, heheh.

På julafton äre stall och sen lunch hos mina småkusiner och dagen efter julafton kommer EMMMMMMAAAA hit. Det kommer bli fett grymt :D gillar min örebro beestis massa!

Se upp för bildbomb här nedan! Men kände för att ladda upp massa snyggingbilder från stugtiden med Emma i sommras. Massa minnen, dock bara en bild på min kära uppeldade borste. Varken duken eller den dränkta flytväst båten fick ngn bild. Tragiskt :(
Ock du Emma, en fråga. Åt vi upp all den där laxen själva?
 

Allt underbart som erbjuds idag! Kram på er allihopa :D


tre skoldadagar kvar!

Hej!

Jag är typ förkyld och en fet tumme ner på det kan jag ju ta och säga men strepsil och nässpray (stavas det så?) gör min dag :P Jag trotsade dock min kropps talan förut och följde med Amanda ut i skogen och det gick faktiskt bra. Visste väl att min kropp skulle ge sig, mohahah!
Nu är det lite plugg inför idrottsprovet som står på schemat och sen typ inget mer tror jag. Låter det inte fett nice eller, med inget mer? Galet skönt :DIdag blev det än ngt mer uppdaterad bild jämfört med förra inläggets :D


Sista julkonserten

Jahopp, då var det klart då! Sista julkonserten och shit vad man kommer saknat asså. Konserter är verkligen en hat kärlek man vill bara spy på alla 100 repetitioner men sen när man väl står det så är det faktiskt kul :D
Jag tycker jag var duktig som inte svimma också när vi stod där framme med de riktiga ljusen.

Skit också, är så himla kort kvar och jag kommer sanknat massor, klassen och konserterna och allt!!!!!
Tur är väl att vi har en bamsestor jubileumskonsert sen i vår, fast antagligen kommer det också innebära hundratusentals inte riktigt lika underbara repetitioner...

I alla fall, nu äre att tat lugnt som gäller. Träna inför cirkusen imorgon i stallet och pynta boxarna. Blir nog fint!
Sen på måndag är det rejmes klockan 6 som gäller. Heja luciatåg :PFår bli en bild från 4:an som jag snott från facebook :D


Tur att inte bloggandet går på svenskabetyget för för mina vackra blogginlägg skulle jag nog knappt få ett svagt G!

Bajs

Är hungrig, vill sova, borde plugga...

RSS 2.0